Itt a Tron: Legacy hosszú előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akarsz fogadni?
amúgy nem húztam le a filmet (elõre minek), de hangot adtam félelmeimnek az elõzetes alapján.
amúgy nem húztam le a filmet (elõre minek), de hangot adtam félelmeimnek az elõzetes alapján.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Aztán mikor kijön a film Ti kongatjátok itt a bréteket elõször hogy milyen fasza lett
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
egyetértek!
Ez már rég nem Tron.
Tron volt az elsõ film és a játék, ami a mai napig kolosszális, és hangulatilag is nagyszerû.
Ez a villámló ég, meg tényleg ez a gumi füst, WTF???!!!
Minden filmet, játékot meg mindent el kell b*szni a folytatásokkal. Jöjjön a Titanic 2 ezek után.
Szegény Tron
Nyugodj békében.
Ez már rég nem Tron.
Tron volt az elsõ film és a játék, ami a mai napig kolosszális, és hangulatilag is nagyszerû.
Ez a villámló ég, meg tényleg ez a gumi füst, WTF???!!!
Minden filmet, játékot meg mindent el kell b*szni a folytatásokkal. Jöjjön a Titanic 2 ezek után.
Szegény Tron
Nyugodj békében.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ajjaj.
attól tartok, a (film)technika fejlõdése miatt a készítõk nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy csilivilibbé tegyék a tron virtuális terét.
a tronban pont az volt a lényeg (és emiatt idõtálló), hogy a "belsõ tér" funkcionális, a tárgyak, entitások megjelenítése csupán jelképes.
füst (por? gáz-gõz?, mind1 vmi kolloid) az "autó" nyomában? vmi nem ok...
tudom, a régi tron a technikai korlátok miatt lett olyan amilyen annakidején, de mindamellett szerintem elfogadható virtuális tér prototípusnak. ez nem annyira.
attól tartok, a (film)technika fejlõdése miatt a készítõk nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy csilivilibbé tegyék a tron virtuális terét.
a tronban pont az volt a lényeg (és emiatt idõtálló), hogy a "belsõ tér" funkcionális, a tárgyak, entitások megjelenítése csupán jelképes.
füst (por? gáz-gõz?, mind1 vmi kolloid) az "autó" nyomában? vmi nem ok...
tudom, a régi tron a technikai korlátok miatt lett olyan amilyen annakidején, de mindamellett szerintem elfogadható virtuális tér prototípusnak. ez nem annyira.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
<#eljen>#eljen>
Only the dead have seen the end of war.
Húúúú, máris magával ragadott a hangulat <#smile>#smile>
És persze Boxleitner urat, ki szvsz nem kisebb kvalitású színész mint a felsoroltak. Jó kis film lesz ez na. A trailer meg: <#eljen>#eljen>
Nem is tudtam, hogy készítik. Decemberben irány a mozi 😊