Doom 4 részletek a QuakeConon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõítéletekkel várom a 4. részt! A 3 az csalódás volt számomra. Grafikailag úgy-ahogy tetszett, viszont hogy csak a sötét jeleneteivel paráztatott...
Könyörgöm, sötét jelenetekkel még akár egy sötétbõl elõugró Piroska FPS-t is parássá lehetne tenni.
Hiányzott az a jó öreg Doom1-2 feeling, az egész éjszakás cooperativ élményekkel.
Na mind1, remélem kellemeset fogok csalódni.

Ahogy látom megint teleszarom a gatyámat fílingû lesz a játék szóval örülhetsz magyarszurke :D Reméljük hozza legalább a 3 szintjét.

off

Killer-Blue egyetértek veled, én is szívesen látnék egy új és ütõs quake részt. (1,2,3 arena nagy kedvenceim még a mai napig is)

Igazán készíthetnének egy épeszû Quake-t is.

Lost Lont
A négy az megint horror lesz, vagy visszatérnek az eredeti akció jelleghez?

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Imádomimádomimádom!!!:P:P:P:P

Teleszartam magamat minden percében:D

A kieg is jó volt,de inkább a "nyíltsisakos" játékmódot képviselte, az új artifact túl erõs volt...

Az új rész azt jelenti,hogy megint nagy gépátépítés lesz:D

hát,izé...

off

átírták... mert én másolással illesztettem be direkt az idézõjelek közé ;) Bár most jobban belegondolva ez egy hatalmas összeesküvés :D Nem írásos formában kellett volna hozzátok eljuttatnom az infót hanem telepatikus úton-módon :D

legközelebb csinálok egy print screent is :D:D az a tuti

on

amúgy ki várja rajtam kívül még a Doom 4-et? ;) csak hogy beinduljon a topic

off
szerintem is aludjal :)

Only the dead have seen the end of war.

off

nézd meg jobban, 00:09 az.. ..

örülök a hírnek, és kíváncsian várom :)

off

egy kevés idõ anomáliába keveredtem azt hiszem :D mert a 'cikk készül(t)' 2010. március 9. 09:00, Kedd

és most van március 9. 0:51 :D no mind1, ez lehet már a játékkal kapcsolatos sorok közötti információ :D