Itt a Twin Peaks utódja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milvelhogy hülyeség elkezdeni nézni anélkül, hogy láttad volna a sorozatot.
TP-et nem láttam (zenéje kurvajó), de a TP Fire Walk With Me akkora szar (nemtom, hogy seqel, prequel, vagy mi, de...) ritka, hogy végig se nézek filmet (kb. 80-ból 1) de ezt nem bírtam! De ez a sori jöhet! :-)
Pedig állítólag úgy írták a történetet (legalább is eleinte) mint abban a bizonyos játékban, amikor egy papírra mindenki ír egy mondatot, aztán felcsavarja 😊
A világ, meg a hangulat Lynch "beteg" fejébõl jött, és az hamisíthatatlan, (épp pár napja botlottam bele a Radírfej-be) de hogy a sztorivonal egyáltalán létezzen és tartson valamerre, na, ahhoz kellett Mark Frost kitartása.
Ja, és az egész szart se ért volna Angelo Badalamenti zenéje nélkül.
Ja, és az egész szart se ért volna Angelo Badalamenti zenéje nélkül.
Kötve hiszem, hogy csak úgy hirtelen döntötték volna el, hogy ki legyen a gyilkos.
"Azonban azt tudni kell, hogy nem ilyen hosszúra tervezték, csak mivel népszerû volt, elkezdtek epizódokat írni hozzá és egyre jobban belebonyolódtak a történetbe"
sokkal hosszabbra tervezték. mert sorozat volt. és ahogy írja srobert, sajnos az írók szabaddá tették a hátsó felüket a csatorna utasítására, hogy az szabadon beimplementálja nekik a proverbális nemi szervét. ergó, füttyantett egyet az abc és az írók random kiválasztottak egy gyilkost és lebuktatták.
"stílusú sorozat, David Lynch ért hozzá."
a nagy hiba viszont, hogy sokan túlértékelik a pilotot író lynch szerepét, hiszen a sorozat folyását, a történetet már nem õ határozta meg.
sokkal hosszabbra tervezték. mert sorozat volt. és ahogy írja srobert, sajnos az írók szabaddá tették a hátsó felüket a csatorna utasítására, hogy az szabadon beimplementálja nekik a proverbális nemi szervét. ergó, füttyantett egyet az abc és az írók random kiválasztottak egy gyilkost és lebuktatták.
"stílusú sorozat, David Lynch ért hozzá."
a nagy hiba viszont, hogy sokan túlértékelik a pilotot író lynch szerepét, hiszen a sorozat folyását, a történetet már nem õ határozta meg.
sokkal, de sokkal eredetibb sorozatok vannak és voltak. abban semmi eredeti nincs, hogy kisváros és gyilkosság meg nyomozás meg szappanopera. semmi. nulla. zéró. a hangulat, az viszont nagyon más volt.
De ahhoz hogy ez a sorozat szó szerint véve Twin Peaks-es legyen, a sötét atmoszféra mellett némi abszurd humort is kell, hogy tartalmazzon.
jócskán.
csak, mert 3 a magyar igazság. 😊
(most fejbelövöm magam szóismétlésért, annyira utálom)
csak, mert 3 a magyar igazság. 😊
(most fejbelövöm magam szóismétlésért, annyira utálom)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
igaz!
nincs is jobb szó egy korszakalkotó, akkori tv-s sorozatok határait jócskán szétfeszítõ, emberek döbbenetét (jó és rossz megítélés irányában egyaránt) jócskán kiváltó alkotásra. 😉
OFF
van valakinek eredeti 'én öltem meg lora palmert' pólója? 😊)
ON
nincs is jobb szó egy korszakalkotó, akkori tv-s sorozatok határait jócskán szétfeszítõ, emberek döbbenetét (jó és rossz megítélés irányában egyaránt) jócskán kiváltó alkotásra. 😉
OFF
van valakinek eredeti 'én öltem meg lora palmert' pólója? 😊)
ON
Meg a stúdió nyomására (csökkenõ nézõszám) a 2. évad közepén derült ki a titok, így az évad második fele kissé okafogyottá vált...
A Twin Peaks minden idõk egyik legeredetibb sorozata, nincs hozzá fogható hangulatú, stílusú sorozat, David Lynch ért hozzá. Azonban azt tudni kell, hogy nem ilyen hosszúra tervezték, csak mivel népszerû volt, elkezdtek epizódokat írni hozzá és egyre jobban belebonyolódtak a történetbe, kicsit túlcsavarták. De még ennek ellenére is jóóóó.
Nem azért, de SZERINTEM evvel a véleményeddel nem sok követõt találsz, legfeljebb olyanokat, akiknek nem annyira tetszett, de akkor sem szarozzák le.
Nem azért, de SZERINTEM meg k***a jó volt!!!!
Nem azért de SZERINTEM a Twin Peaks ritka szar volt..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.