Oscar 2010: A bombák földjén - Avatar 6-3
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akármerre nézek, akárkit kérdezek, akármerre nézek szét a neten, a Bombák Földjénre csak legyint, hogy 'egynek jó volt', de az Avatarral össze sem vethetõ.
persze annak a csekély (de annál hangosabb, fõleg itt a neten) kisebbségnek a kivételével, aki igyekszik mindenhol a földbe döngölni az Avatart.
persze annak a csekély (de annál hangosabb, fõleg itt a neten) kisebbségnek a kivételével, aki igyekszik mindenhol a földbe döngölni az Avatart.
Csalódás.
Hurt Locker jó kis film, de úgy gondolom, hogy Becstelen, Avatar és Egek ura is sokkal emlékezetesebb film. (a többi jelöltet pedig még nem láttam)
Hurt Locker jó kis film, de úgy gondolom, hogy Becstelen, Avatar és Egek ura is sokkal emlékezetesebb film. (a többi jelöltet pedig még nem láttam)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
van, akinek nagyobb élmény. olyan nehéz ezt elhinni? neked nem volt nagyobb. szerintem 2009 legnagyobb filmes élményei egy kivételével még jelölést sem kaptak, puff neki. azért ne lehetsz szomorú, mert más nyert, de duzzogni tényleg kár. az élet megy tovább.
Egészbiztosan bundáznak valamit mindig...
A technikai forradalmat indító és az utóbbi idõk egy legegyedibb filmjei (avatar és brigantyk) sz*rt se kaptak...
Meg a Fel! az valami vicc az afilm ,annál unalmsabb filmet még életembe nem láttam....és ilyeneket díjaznak vagy velünk van a baj, hogy ezt igényeljük?
A technikai forradalmat indító és az utóbbi idõk egy legegyedibb filmjei (avatar és brigantyk) sz*rt se kaptak...
Meg a Fel! az valami vicc az afilm ,annál unalmsabb filmet még életembe nem láttam....és ilyeneket díjaznak vagy velünk van a baj, hogy ezt igényeljük?
Az Oscar elvileg a moziról szól: kérdem én, a Bombbák Földje nagyobb élmény, mint az Avatar, vagy másfajta élményként a Becstelen Brigantyk?
na ne már.
az idei Oscar (is): <#levele>#levele>
na ne már.
az idei Oscar (is): <#levele>#levele>
Szintén a Becstelen Brigantyk c. filmet hiányolom, láttam mindet, de szerintem ez mind közül a leg.. Csodálatos rendezés, háromszor néztem meg, annyira örültem annak, hogy végre megint van egy jó film.. .. So-so az Avatar is megérdemli a szobrot, de komolyan, ha Avatar igen, Brigantyk miért nem?
"Amugy mekkora csoda tortent, hogy a Bombak Foldjen nyert: USA-t erinto aktual politikai es tarsadalmi esemeny feldolgozasa noi rendezovel..."
bármelyik film nyer, akkor rá tudsz mondani ilyet. és mi van a másik nõi rendezõs filmmel? nem nyert. a film, amiben fogyatékos volt? nem nyert. és mi van a tavalyi aktuál politikai és társadalmi esemény feldolgozásával (kettõ is volt)? nem nyertek. az idei meleg film? nem nyert. és amelyiket egy színesbõrû rendezte? nem nyert.
tényleg csak a te érdekedben kérem, hogy ne égesd magad ilyenekkel, mert ez csak azt jelenti, miközben büszkén azt hiszed, hogy ráragasztottáé UTÓLAG egy címkét a nagy nyertesre, nem tudsz róla, hogy vagy 40 másik filmre lehetne címkét ragasztani. utólag mindig meg lehet ideologizálni a gyõztest azzal, hogy "persze, azért nyert, mert".
bármelyik film nyer, akkor rá tudsz mondani ilyet. és mi van a másik nõi rendezõs filmmel? nem nyert. a film, amiben fogyatékos volt? nem nyert. és mi van a tavalyi aktuál politikai és társadalmi esemény feldolgozásával (kettõ is volt)? nem nyertek. az idei meleg film? nem nyert. és amelyiket egy színesbõrû rendezte? nem nyert.
tényleg csak a te érdekedben kérem, hogy ne égesd magad ilyenekkel, mert ez csak azt jelenti, miközben büszkén azt hiszed, hogy ráragasztottáé UTÓLAG egy címkét a nagy nyertesre, nem tudsz róla, hogy vagy 40 másik filmre lehetne címkét ragasztani. utólag mindig meg lehet ideologizálni a gyõztest azzal, hogy "persze, azért nyert, mert".
söt, ha még egy fogyatékos menti meg benne a világot, akkor "kötelezõ olvasmány" is lenne belõle. Nevetséges ez az egész oscar már 1-2 évtizede.
egyetértek. én Tarantinonak es a Brigantyknak adtam volna az Oscart, ha már. A bombák földjén kaszálása egy vicc, annyira közel sem jó film.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nekem inkabb a Becstelen Brigantik volt a legjobb film, de ugye az USA-ban igencsak tamogatott nepcsoport tortenelmenek kiforditasa NEM MENO😊
http://gaborszantai.co.uk/
Bigelow hogy nez mar ki 59 evesen!!!???
Oke, hogy modell volt, de a legtobb 30-as eveiben jaro no elbujhat mellette...
Amugy mekkora csoda tortent, hogy a Bombak Foldjen nyert: USA-t erinto aktual politikai es tarsadalmi esemeny feldolgozasa noi rendezovel...
Mar csak a kiskutya es kisfiu kapcsolata kellett volna bele es akkor tobbet nyer, mint a Titanic...
http://gaborszantai.co.uk/
Hát nem tudom, én nagyon nem értek egyet a dologgal, számomra A bombák földjén eléggé középszerû volt. Az Avatarnak se adtam volna a legjobb filmet meg a rendezést, mert annyira az sem volt jó, de ha már a kettõ közül kell választani, akkor sokkal inkább az Avatar.
Bullocknak viszont örülök😊
Bullocknak viszont örülök😊
legalább változatos XD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Most egyetértek az Oscar díjakkal.
Avatar mindhárom oszkárt a látvánnyal kapcsolatban kapta:
Legjobb díszlet: Avatar
Legjobb fényképezés: Avatar
Legjobb vizuális effektusok: Avatar
Csalódtam volna, ha másért is kap, ez így korrekt <#eljen>#eljen>
Avatar mindhárom oszkárt a látvánnyal kapcsolatban kapta:
Legjobb díszlet: Avatar
Legjobb fényképezés: Avatar
Legjobb vizuális effektusok: Avatar
Csalódtam volna, ha másért is kap, ez így korrekt <#eljen>#eljen>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
← ElőzőOldal 2 / 2