66
-
Etinger #26 Avatar 1.60
The Hurt Locker 2.20
Inglourious Basterds 17.00
Up In The Air 41.00
Precious 67.00
An Education 67.00
District 9 101.00
The Blind Side 151.00
A Serious Man 151.00
Fel 151.00
Érdekes, hogy az Avatar az első. Nem tudom... Azért te is a "Bombák földjén"-re tettél volna... nem? -
stng #25 Én a Star Trek-nek örülök,mert végre ilyen hosszú idő után 1 oscart sikerült elvinni. -
#24 Boccs ,leszámítva a Bonbák földjén.....(nem tetszett,de ez az egyéni véleményem) -
Etinger #23 Nagy pofon ez az Arany Málna nevű díjnak :D:D Ennyit is ért :):) -
#22 Amit te itt leírsz ,az az a VICC
(avatár azt kapta amit megérdemelt,a Becstelen Brigantik meg nem ütötte meg a mércét)
A fel,meg egy nagyon jól sikerült animációs film,brutál jól sikerült a hangulata)
amúgy meg szerintem,most valahogy eltalálták az oszkár díjasokat,valahogy majdnem minden film azt kapta amit megérdemelt. -
#21 élményre nem adtam volna oscar-t.avatar azt kapta amiben tényleg jó volt.egy film szerintem történet+színészi játék.avatar-ban egyik se volt.viszont a bombák földjében sem.ha így nézzük színészileg a brigantik verhetetlen volt a történet volt ugye kicsit necces de sztem bőven az volt a tavalyi év legjobb filmje -
#20 Becstelen brigantik, csakis.
2x néztem meg egyedül, és még ennyiszer másokkal. Olyan színészi játék van a szinte csak két szereplős első 21 percben, hogy minden elismerésem! S Christoph megjelenése a film bármely szakaszában garantált feszültség.
Bombák földjén... számomra is unalmas volt.
Avatar-t technikai díjakkal jutalmaztam volna én is, a legjobb film díjat nem kapta volna tőlem sem.
-
#19 Tökéletesen egyetértek veled. Az Avatar megkapta azokat a díjakat amiben tényleg maradandót alkotott. Többet nem érdemelt volna. -
#18 Bombák földjén dögunalmas film, első negyedében még működik a sablonos hatástalanítós feszültségkeltés többek közt, aztán úgy befullad, mint a cukros motor.
Rendezés még oké Bigelownak bármily unalmas filmje is volt., de legjobb filmet az Avatarnak adtam volna, mivel jómagam az élményfaktort osztályoznám ebben az esetben.
Persze az akadémia tagjai szakmai szemmel szavaznak, de így nézve is fura, Brigantik akkor is mérföldekkel jobb és szórakoztatóbb is volt, mint a Bombák véleményem szerint.
Valószínű az aktualitása, realitása és politikai meggondolások miatt kapta a legtöbb szavazatot. Egy szó, mint száz: legjobb filmnek bármi mást el tudtam volna jobban képzelni, mint az unalmas, se füle, se farka Bigelow filmet. -
#17 "van, akinek nagyobb élmény. olyan nehéz ezt elhinni?"
Van, akinek más a véleménye. Olyan nehéz ezt elhinni? -
viizo #16 akármerre nézek, akárkit kérdezek, akármerre nézek szét a neten, a Bombák Földjénre csak legyint, hogy 'egynek jó volt', de az Avatarral össze sem vethető.
persze annak a csekély (de annál hangosabb, főleg itt a neten) kisebbségnek a kivételével, aki igyekszik mindenhol a földbe döngölni az Avatart.
-
#15 Csalódás.
Hurt Locker jó kis film, de úgy gondolom, hogy Becstelen, Avatar és Egek ura is sokkal emlékezetesebb film. (a többi jelöltet pedig még nem láttam) -
winnie #14 van, akinek nagyobb élmény. olyan nehéz ezt elhinni? neked nem volt nagyobb. szerintem 2009 legnagyobb filmes élményei egy kivételével még jelölést sem kaptak, puff neki. azért ne lehetsz szomorú, mert más nyert, de duzzogni tényleg kár. az élet megy tovább. -
csikebogyo #13 Egészbiztosan bundáznak valamit mindig...
A technikai forradalmat indító és az utóbbi idők egy legegyedibb filmjei (avatar és brigantyk) sz*rt se kaptak...
Meg a Fel! az valami vicc az afilm ,annál unalmsabb filmet még életembe nem láttam....és ilyeneket díjaznak vagy velünk van a baj, hogy ezt igényeljük? -
viizo #12 Az Oscar elvileg a moziról szól: kérdem én, a Bombbák Földje nagyobb élmény, mint az Avatar, vagy másfajta élményként a Becstelen Brigantyk?
na ne már.
az idei Oscar (is): -
gecselac #11 Szintén a Becstelen Brigantyk c. filmet hiányolom, láttam mindet, de szerintem ez mind közül a leg.. Csodálatos rendezés, háromszor néztem meg, annyira örültem annak, hogy végre megint van egy jó film.. .. So-so az Avatar is megérdemli a szobrot, de komolyan, ha Avatar igen, Brigantyk miért nem? -
winnie #10 "Amugy mekkora csoda tortent, hogy a Bombak Foldjen nyert: USA-t erinto aktual politikai es tarsadalmi esemeny feldolgozasa noi rendezovel..."
bármelyik film nyer, akkor rá tudsz mondani ilyet. és mi van a másik női rendezős filmmel? nem nyert. a film, amiben fogyatékos volt? nem nyert. és mi van a tavalyi aktuál politikai és társadalmi esemény feldolgozásával (kettő is volt)? nem nyertek. az idei meleg film? nem nyert. és amelyiket egy színesbőrű rendezte? nem nyert.
tényleg csak a te érdekedben kérem, hogy ne égesd magad ilyenekkel, mert ez csak azt jelenti, miközben büszkén azt hiszed, hogy ráragasztottáé UTÓLAG egy címkét a nagy nyertesre, nem tudsz róla, hogy vagy 40 másik filmre lehetne címkét ragasztani. utólag mindig meg lehet ideologizálni a győztest azzal, hogy "persze, azért nyert, mert". -
BobaFett #9 söt, ha még egy fogyatékos menti meg benne a világot, akkor "kötelező olvasmány" is lenne belőle. Nevetséges ez az egész oscar már 1-2 évtizede. -
#8 egyetértek. én Tarantinonak es a Brigantyknak adtam volna az Oscart, ha már. A bombák földjén kaszálása egy vicc, annyira közel sem jó film. -
G_ArchAngel #7 Nekem inkabb a Becstelen Brigantik volt a legjobb film, de ugye az USA-ban igencsak tamogatott nepcsoport tortenelmenek kiforditasa NEM MENO:) -
G_ArchAngel #6
Bigelow hogy nez mar ki 59 evesen!!!???
Oke, hogy modell volt, de a legtobb 30-as eveiben jaro no elbujhat mellette...
Amugy mekkora csoda tortent, hogy a Bombak Foldjen nyert: USA-t erinto aktual politikai es tarsadalmi esemeny feldolgozasa noi rendezovel...
Mar csak a kiskutya es kisfiu kapcsolata kellett volna bele es akkor tobbet nyer, mint a Titanic... -
WoodrowWilson #5 Hát nem tudom, én nagyon nem értek egyet a dologgal, számomra A bombák földjén eléggé középszerű volt. Az Avatarnak se adtam volna a legjobb filmet meg a rendezést, mert annyira az sem volt jó, de ha már a kettő közül kell választani, akkor sokkal inkább az Avatar.
Bullocknak viszont örülök:) -
who am I 7 #4 legalább változatos XD -
#3 Lol. Bullock kisasszony a legjobb és a legrosszabb színésznő is egyben. -
#2 Most egyetértek az Oscar díjakkal.
Avatar mindhárom oszkárt a látvánnyal kapcsolatban kapta:
Legjobb díszlet: Avatar
Legjobb fényképezés: Avatar
Legjobb vizuális effektusok: Avatar
Csalódtam volna, ha másért is kap, ez így korrekt -
#1 Nagyon szurkoltam a Bigelow neninek es filmjenek!:)