21
-
nagyizsak #21 ooo...en a gameket nem veszem meg limited editionbe,de valaki elmondana,h az miben jobb?:) -
Hans von Luck #20 Mázlista -
debut12 #19 Hatalmas game!!!!!
Megvettem eredetibe, mert tisztelem annyira azokat a játékokat amik tetszenek!
Amúgy 7050Ft-ért vettem a gyűjtőit, mert hál Istennek kiderült, hogy az a cég is forgalmazza ahol nap mint nap húzom az igát! -
Hans von Luck #18 Jövök majd én is ha megjön a game. THX... -
#17 Majd a BFBC2 topicban reklámozd be,vevők vagyunk a magyar szerókra,tenksz!:)
-
kovadam87 #16 Egyenlőre nem akarom elszólni magamat, de amint nekem is meg lesz a játék (várhatóan ezen a héten), a klánommal együtt veszünk egy szervert :) Szóval akit érdekel a dolog az nyugodtan keressen minket! Best Hungarian Players =BHP= szeró ez volt a reklám helye :) -
Hans von Luck #15 -
#14 Dzsonon nem kell meglepődni,vérpisti.:)
És nem,a multi nem működik warezzal,és valószínűleg nem is fog,mert EA-tól lehet csak szerót bérelni (vagyis a társa szolgáltatóiktól),és EA accountos a játék. -
Hans von Luck #13 Dzson, vedd meg te is eredetiben, úgy az igazi...
Nekem hétvégén jön meg Angliából egy haveromnak köszönhetően(ott a legolcsóbb), és kibírtam hogy ne töltsem le a warezt...ez a játék megérdemli a pénzem a Beta-ban látottak alapján...
A szerverek is lassan rendben lesznek sztem, és már az is csak idő kérdése hogy pár klánnak mikor lesz szervere a közelben -a jó Ping véget...azért is gondolom ezt, mert lassan tűnnek el a BF2-es és 2142-es szerók amik kedvenceknek voltak nekem elmentve...
-
#12 Angol top 10
1 - Battlefield: Bad Company 2 (EA DICE, EA)
2 - Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)
3 - Alien vs Predator (Rebellion, Sega)
4 - Heavy Rain (Quantic Dream, Sony)
5 - Sonic & SEGA All-Stars Racing (Sumo Digital, Sega)
6 - Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)
7 - Modern Warfare 2 (Infinity Ward, Activision-Blizzard)
8 - Wii Sports Resort (Nintendo, Nintendo)
9 - FIFA 10 (EA Sports, EA)
10 - New Super Mario Bros. Wii (Nintendo, Nintendo)
Emellett nem lehet warezzal játszani neten.
Azért nem volt rossz próbálkozás, annyit mindenesetre elértél, hogy jó nagy hülyét csináltál magadból. Csak így tovább! -
kovadam87 #11 Dzson, a Bad company 2 höz még nincsen semmiféle multi törés szóval nem értem hogy miről beszélsz :P Azok akik még is letöltötték maximum single playerben próbálhatják ki. (akik multiznak, azok egytől-egyig megvették a játékot) -
#10 Hogy a feltört és levarezolt pécés verziókkal mennyien játszanak neten, az még nem jelent semmit a pécés játékpiacra nézve. Majd az eladási mutatók, esetleg. -
Eriongtk #9 Azért hagyták ki - elmondásuk alapján -, hogy ne fulladjon hasalós warba az egész map, h mindenki kempel hasalva, és lesi a map túloldalát. Szerintem is baj, de ha belegondolok, azért megértem... engem ami jobban idegesit, az az h ADS (Aim down the sight--- aka ironsight) az togglés, nekem jobban tetszene, ha csak addig lenne amig tartom azt jobb gombot, valamint guggolás lehetne toggle... nekem ezek fájnak igazából, nem az h nem lehet hasalni ^^
Toltam is pár HC szerón, de még ott is relativ sokat kell belelőni a másikba, de azért pár golyó (esetleg 1 sorozat) ott is elég tud lenni.
Aki akar vegyen fel: eriongtk - meglepő módon -
#8 A sebzést 20%-al javították elméletileg így 4-5 találat/halál attól függ milyen fegyóval mész,egész jó vannak balanszolva.
HC szerók vannak.
Hasalás teljesen jó hogy nincs,így is rengeteg a bokrokba bújó csipa,úgy mégtöbb lenne,és eseménytelen játék lenne.
Kihajlás szintén főleg csipák miatt,vagy a fene se tudja. Igazság szerint 2 hét BETA-zás és most úgy 10 órányi multizás után nem igazán hiányzik egyik sem.
SZERK: Akik a multi miatt vették türelem, EA túlterheltség miatt még nyögvenyelős a multi 4.-e óta,és karbantartanak (Néha nem lehet konnektolni,néha lassú,néha kivág). -
kovadam87 #7 Az én konfigomon az SP és a multi Béta is tökéletesen ment már-már könnyes lett a szemem a látványtól :) intel E6300 2.8ghz (húzva 3.14-re), 2G ddr2 667 ram, Ati HD 3850 512MB AGP8x, ezzel a konfiggal minimum 35 max 70 kép/sec em van, amivel tökéletes az egész, rendesen optimalizálva :) Egy héten belül meg lesz a teljes verzióm végre és erősíthetem az online magyar haderőt! :D
kovacsadam off ;) -
#6 De miért kellett ebből is kihagyni a kihajlást vagy hasalást :(
A teljes multiba lett egyébként hardcore mód, amibe nem órákig kell lőni egymást? Mert akkor viszont tényleg zseniális lehet multiban, single engem nem ragadott el annyira (abban is sok ötletes dolog volt, csak az a rengeteg hiba...), dehát nyilván nem is az volt a legfőbb cél. -
Eriongtk #5 g*cijó, csak épp az a szívás h EA ott qrta el ahol van, most is "unable to connect EA online" --- szeressük az ilyet, mert miért ne. egyébként a játék tényleg nagyon jó, vannak benne érdekes dolgok, pl fél tár után 100% hp illetőnek, legalábbis killcam szerint. Annyi kicsit zavar, h ha nem HC módban tolod, akkor elég sok kell 1 emberbe.
DICE nagyot alkotott szerintem, frostbite engine meg vicces, quad procit javasolnak, de pl ami nekem van "tré" pentium D 3,4-es procival, 9800GTX+al egész jó, nem azt mondom h röpködnek SPben a 100on FPSek, de 30 fölött van. Multiban viszont már érezhető a 15 körül, minden maxon 1280*1024ben... monitor nem birja a nagyobb felbontást :P
---
mw2 nem lett fostalicska, SPnek azért meg vannak a maga hangulatai... MP részét meg a dedicated hiánya miatt lett tré
Azért egy bf, és 1 cod azért nem ugyanaz, hiába arcade shooter mind a 2, bfbc azért más, ha mákod van akkor jó csapatot, azaz inkább squadot fogsz ki, és viszitek a mapot, ha nem, akkor kb 20an rohanhattod a tankok, repülők után, ha az idiótája úgy gondolja h márpedig ő viszi, mert az úgy jóóóóóó. -
#4 Annyira sikeres hogy 4.-e óta agyon van terhelve az EA és problémák vannak emiatt a netes játékkal. Már megy a karbantartás,emiatt jelenleg a netes játékkeresés én becsatlakozás lassú,és ki-ki dobál. Egyes idióták felpakolgatták a kis videójukat hogy hú mekkora tré és lassú a multi keresés,és mennyit kell a menüben tölteni.
A játék 2.-án jelent meg 2 napig hibátlan volt aztán jött a leterheltség (4.-ei EU megjelenés+Limited). Abban a két napban tökéletesen és gyorsan működött. Ha megoldják a túlterheltség problémát ismét működni fog türelem.
Nem számítottak ekkora sikerre,és ennyi pc-s játékosra:) -
#3 közrejátszott valószínűleg az is, hogy az mw2 egy f*stalicska lett:) -
creed13 #2 Must have... kategória! -
kovadam87 #1 Emlékszem mikor nagy nehezen sikerült megszereznem a Béta kulcsomat és elindítani a játékot, egyszerűen magába szippantott a játék, egész képi világával és fantasztikus pályájával együtt :) Ezután több haverom és ismerősöm is belőlem próbált kisajtolni egy-egy béta kulcsot hogy ők is kipróbálhassák :D
Egyszerűen fantasztikus játék, egyébként személy szerint ezt tekintem a BF2 folytatásának, mert méltó hozzá.
Természetesen kötelező darab, és én is ugyan úgy mint az ismerőseim, barátom, és testvérem, meg fogom venni eredetibe, kötelező darab, ott kell lennie a polcon a BF2 Complete Collection mellett. :-)
Gratula EA, és grat DICE! =)