Degu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Néha szoktak lenni ingyen elvihetõ állatok is, ezeket sokszor rágcsálós fórumokon, vagy vaterán/teszveszen/expresszen stb. hirdetik.
Itt van pl. egy egész jónak tûnõ degus oldal, sok infoval, és több tenyésztõ elérhetõségével.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Maga a ketrec ugyan tényleg nem olcsó (persze aki kreatív az csinálhat magának), de a berendezést a kisállatbolti méregdrága dolgok helyett lazán meg lehet oldani otthon. Néhány virágcserépbõl, faágból (ügyelni a mérgezõekre!) kinõtt/szakadt ruhából nagyon fasza ketrecberendezést lehet gyártani.
Bocsi de ez nem igaz. A tengerimalacon, az emberszabású majmokon és a gyümölcsevõ denevéreken kívül a C vitamin egyetlen emlõsnek sem vitamin, a szervezetük elõ tudja állítani magának. Ettõl függetlenül persze jót tesz a friss zöld eleség, de a többlet C vitamin adagolással a legtöbb állatnak csak a veséje terhelõdik le. Ezért is nem szabad tengerimalac tápot adni semmilyen másik rágcsálónak.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
biztos jó sokba kerül.
ez tuti draga 😊

Viszont, ha választhatnék és degu lennék, inkább ketrecben laknék. 😊
(Szegény Görényke volt kezdetben egy picike terráriumban - de sajnáltam. Késõbb én erõsködtem ki neki egy ketrecet.)
Ja, és Görényke nagyon szerette a sima 1.0-ás gyümölcsfaágat! Néha szedtünk neki és betettük. Nagyon bírta. A levelet betúrta az ágat meg forgáccsá szétrágta (megette). 😊 Biztos kell a fogának is.
"Mivel a deguk WC-t használnak, tehát többnyire egy kiválasztott sarokba pisilnek, az átnedvesedett almot naponta eltávolíthatjuk." forrás
Hehe, tényleg. 😊
[/spam]™
így a nyári témát nem hiszem, hogy megtudtam tapasztalni, azonban köszönöm a figyelmeztetésed.
ketrec olcsó? azt fogok akkor venni. de életemben nem tartottam még eddig rágcsáló állatkát ketrecben, nem kotorják szanaszéjjel kívülre a forgácsot, v hogyan rendezzem be? :S a ketrec idegen számomra. terrárium oké volt. bevágtam a forgácsot, meg eztazt nekik és remekül elvoltak. meg szellõztetve is volt meg minden.
perszepersze, utána is olvasok, ne aggódj.
Szerintem ha valaki, egy számára kedves dologra, akár állatról van szó, vagy esetleg egy csayról, elfogadható fiú szájából is az ilyen kijelentés. Azért kicsit erõs egy olyanra kijelenteni valamit, akirõl szart se tudtok. Ha van konkrétum az oké, de egy erõs jóhangulattal megfogalmazott hsz még semmit nem jelent szal fail.
ReaL MaDRid x siempre
Õszinte voltam, amiért nem kérek elnézést.
És még mindig nem kértem, hogy érdekeljen egy nõ véleménye.
[/spam]™
és hunbasse te meg bazdmeg magad a hülyeségeiddel 😄. faszt kell beszólogatni ökörségeket.
normális topikot akartam basszátok meg, de ti ezt is elcseszitek nekem. szeretem a degukat, de ilyen ökrökkel körülvéve, mint ti, nincs kedvem ehhez a topikhoz.
ehh.
internet van baszod 😊.
de kaptál mellé puszikát is.
gondolkozz má el<#hehe>#hehe>.
és cseszek a véleményedre, nem érdekel, ha ilyen geci 😛.
[/spam]™
az elsõ viszont baromi aranyos, még a végén ez lesz patkány helyett 😄
#30: nem fogok hozzád viszonyulni, másnak megfelel, neked nem, nem érdekel.
#^31: Randy Orton - Legend Killer.
google bõvebb info.
És nem, nem idegesíteni jöttem. Sõt. Kifejezetten tetszett, hogy egy ilyen valszeg a 300 hsz-t soha el nem érõ topik ilyen igényesen lett megnyitva.
De kicsit tényleg furcsa, cukorfalat, ennivalóan édes és legend killer. Ki adta a nicked?😄
<#kocsog>#kocsog>puzi <#puszis>#puszis> =D.
[/spam]™
igazán elgondolkozhattok azon, hogy normálisak vagytok-e ilyen gondolkodás móddal és fogjatok egy lapátot, ássátok el magatokat.
ez már tényleg szánalmas, hogy mindenbõl ilyen hülyeséget tudtok összeeszkábálni, falnak lehet menni ezektõl a sületlenségektõl, de komolyan.
eszemfaszommegáll. nincs homi beütésem attól, hogy azt mondom cukorfalat. de nem kell veletek foglalkozni, mer az esgé ilyen.
<#rolleyes>#rolleyes>
[/spam]™
Ne etesd a trollt!