14
  • Nazir
    Többek között:
    Far Cry, A Király Nevében, Bloodraine, Postal( ez speciel tetszett mert beteg.)
  • Nazir
    Nem tudod ki az az Uwe Boll? Jó neked.
    Ő az a manus aki megvesz rengeteg megfilmesítési jogot és gyárt egy darab kakit belőle.
  • dronkZero
    Hát mondjuk leginkább semmi köze nincs a Johnny Mnemonichoz... A játékot nem láttad, vagy a filmet, hogy ilyen hülyeségeket beszélsz?
  • DeviloftheHell
    ki a bus franc az az uwe boll?
  • Oláh Herkules
    Csak nehogy uwe boll kezébe kerüljön!
  • galocza
    mennyiben?
  • cateran
    A Dead Space anime az elozmenyeket mutatja be,azt hogy mi tortent az Ishimuran..bar a megrajzolas stilusa nem epp a kedvencem,a sztori jopofa:)
  • Loverman
    dark void-ból már készült "film", a Rocketeer :D
  • Matt0123
    Érdekes, hogy a Deus Ex-ből akarnak filmet készíteni, mikor a játék első része a Johnny Mnemonic-ra alapozott.
  • Garrett27
    A Deus Ex folytatását alig várom, a filmnek inkább nem örülök előre, hátha legalább egyszer meglepnek, arra leszek majd leginkább kíváncsi, hogyan oldják meg benne a többféle befejezést a játékból.
  • Justil
    az egy anime volt, nem?
  • Perszepeta
    A Dead Space-ből csináltak már a készítők filmet, akkor ez valami nagyobb költségvetésű produkció lesz biztos, én mondjuk kíváncsi lennék rá....
    Dark Void elég kockázatos, elég gyenge lett a játék, de ha Pitt lesz a főszerepben már a név miatt eladható lesz a film, de akkor is kétséges lehet a színvnonal... meglátjuk, én bizakodó vagyok...
  • kissssss
    nem olyan biztos az csak a lényeg hogy ne UWE BOLL kezébe kerüljenek a címek.
  • Justil
    vajon miért van az az érzésem, hogy ezek szar filmek lesznek? :)