14
-
Nazir #14 Többek között:
Far Cry, A Király Nevében, Bloodraine, Postal( ez speciel tetszett mert beteg.)
-
Nazir #13 Nem tudod ki az az Uwe Boll? Jó neked.
Ő az a manus aki megvesz rengeteg megfilmesítési jogot és gyárt egy darab kakit belőle.
-
#12 Hát mondjuk leginkább semmi köze nincs a Johnny Mnemonichoz... A játékot nem láttad, vagy a filmet, hogy ilyen hülyeségeket beszélsz? -
DeviloftheHell #11 ki a bus franc az az uwe boll? -
Oláh Herkules #10 Csak nehogy uwe boll kezébe kerüljön! -
galocza #9 mennyiben? -
cateran #8 A Dead Space anime az elozmenyeket mutatja be,azt hogy mi tortent az Ishimuran..bar a megrajzolas stilusa nem epp a kedvencem,a sztori jopofa:) -
Loverman #7 dark void-ból már készült "film", a Rocketeer :D -
Matt0123 #6 Érdekes, hogy a Deus Ex-ből akarnak filmet készíteni, mikor a játék első része a Johnny Mnemonic-ra alapozott. -
#5 A Deus Ex folytatását alig várom, a filmnek inkább nem örülök előre, hátha legalább egyszer meglepnek, arra leszek majd leginkább kíváncsi, hogyan oldják meg benne a többféle befejezést a játékból. -
Justil #4 az egy anime volt, nem? -
Perszepeta #3 A Dead Space-ből csináltak már a készítők filmet, akkor ez valami nagyobb költségvetésű produkció lesz biztos, én mondjuk kíváncsi lennék rá....
Dark Void elég kockázatos, elég gyenge lett a játék, de ha Pitt lesz a főszerepben már a név miatt eladható lesz a film, de akkor is kétséges lehet a színvnonal... meglátjuk, én bizakodó vagyok... -
kissssss #2 nem olyan biztos az csak a lényeg hogy ne UWE BOLL kezébe kerüljenek a címek. -
Justil #1 vajon miért van az az érzésem, hogy ezek szar filmek lesznek? :)