Black Prophecy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leszedtem en is bongeszobol a patchet de nem akarja felrakni.
JethroHUN
na ne hogy annyi h beírom letöltés kezelõbe a címet és szedi xd

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Nekem sem tölti a patchet , h kell manuálisan frissíteni?

gamestarba van most egy leírás a játékról... Érdekes módon nem sok mindent írnak róla ahhoz képest.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Grr1234
Fórumon nézz utána, szerintem másoknak is jött a probléma, hátha nekik írtak megoldást.

Amúgy szerintem próbáld meg manuálisan updatelni.

Srácok a következõ a bajom nem tölti az Updater az új verziót!!!

Mi lehet a baj? Valaki tudja a megoldást?

Ecoterrorist
...az is okés, ha bejutok vele. Kösz szépen és ment a privát üzi. Thx again!😉

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Grr1234
Accomat neked tudnám adni.

Ecoterrorist
Üdv!

Fölös beta kulcs nekem is jól jönne! Regeltem, de sajna kimaradtam a szórásból...pedig ismerkednék a game-l!😊

Elõre is kösz minden megmozdulást az ügyben!

peace

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

BuriP
Az Accountos felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkezni a játékba, a fórumos a hivatalos oldalhoz jó.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Grr1234
Na most más csak az a baja, hogy nem enged bejelentkezni... beírom az adatokat, tölt, aztán "Failed to login".

Egyébként a fórumossal kell ide bejelentkezni vagy a Gamigos izével?

BuriP
Én úgy 10 napja kaptam meghívót, letöltöttem és nekem müködik.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

JethroHUN
Hát ezt lesem töltöm akkor, ha nem is mûködik ...

Grr1234

<#fejvakaras>

Grr1234
Letöltöttem, most elindítanám, kiadja az játék ablakot középen egy képpel, meg egy error ablak. Újra telepítem.

BuriP
Újra installálni a játékot?

JethroHUN
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_41
töltsd le és másold be a játék mappájába

Grr1234
Tippek? <#rolleyes>

Grr1234
Basszus, ez mennyit patchel? Elindítottam, 5mb... 2mb... mondom fasza tendencia... 20mb... 100mb... 900mb... <#nevetes1> Lassan két órája ülök rajta.

Grr1234
Yeah, kaptam closed beta kódot. 😄

JethroHUN
Kaptam végre beta kulcsot 😄 Alig várom már, hogy kipróbáljam, bár félek csalódás lesz, igaz h csak beta. Fõleg h vagy egy hete nem játszottam semmilyen játékkal, annyira nincs idõm :S Majd ha leszedem a kilenst és fent is lesz, +még ár is fogok érni hétvégére, vkik aki játszik azzal felmehetnénk tsre és akkor elmondhatná h mit és hogy, vagy akár többen is ha van már vmi party rendszer. Csa addig is.

engem mindig kidobb asztalra csomoszor valami hiba üzivel sajna ezért leis töröltem majd ha stabilitáson javítanak akkor megint felrakom

Jabar
nekem meg pont javított rengeteget, pl kb 20x próbáltam patch elõtt a bázisvédõs küldit de állandóan kidobott, most 1.re sikerült.
Most viszont néha azt csinálja hogy ha be vagy dock-olva hogy kidockol magától de a nézet ott marad az állomáson 😄.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Kiadtak egy közel 900megás frissítést a játékhoz, és azóta el se indul. xD

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

JethroHUN
Valaki adjon kölcsönbe acc-ot vagy beta keyt légyszíves.

Vitez77
Jaja, velem is volt már, majd elmúlik <#idiota>

@Tomonor: Szeretkezz, ne háborúzz! <#law>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Jabar
hát, tegnap még ment, ma már server választás után kidob login screen-re, ha megint belépek akkor meg online acc.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Borned to be wild.

Vitez77
Én már feladtam a blogírást :S
Remélem lesz (vagy van, nemtom mert nem sokat játszottam még) benne valami büntetés az olyan k.csögök ellen, akik egy küldetés kellõs közepén elkezdik leöldösni a többieket <#violent><#wilting>
Rohadt "T" állandóan csak az ellenfelet mutatja, mire megtalálom és becélzom a palit, addigra meghaltam.
It's hard to be a n00b <#shakehead>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

CharrDen
Igen, van néhány ilyen, sõt olyan is van, hogy eljutsz egy pontra, és megáll a játék, nem történik semmi (a küldi nem halad). Olvasd a fórumot, ott le vannak írva mind.

Sziasztok
Végre Én is kaptam beta kulcsot. Az nagyon látszik, hogy developer verzió, mert állandóan hibát dobál ki a játék, de szerencsére nem lép ki a játék. Viszont a nagyobb probléma az elsõ küldetésbe lévõ bug, amikor kísérem be szállítóhajót, akkor fogja magát, és kidob a bejelentkezõ képernyõre. És, ha belépek, akkor mindig újrakezdi ezt a küldetést. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
JethroHUN
Akinek nem kell a beta mert nem érdekli vagy mert nem tetszik neki az kölcsön adná az accountját esetleg?

Torzonborz
na sikerült a béta reg. szerintem az lehetett a gond hogy nagy betût adtam meg a game passwordnél mert most csináltam egy resetet és csak kisbetût írtam bele.
érdekes.

na majd ha hazaértem leszedem aztán megkukkantom bár az eddig leírtak alapján nem sok jóra lehet számítani.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

CharrDen
Na akkor én letörlöm, sziasztok, ez a játék nem az én idegeimnek van tervezve. Jön 15 ellenséges fighter, mire megölöm marad kb 5% élete a space stationnek, erre jön megint de mostmár 20db. Ok, valahogy sikerül, és mi következik? IGEN! Megint 20 db. Alt f4 és letöröltem a játékot, mivel nem csak nekem van és ugy tünik csak karakter újracsinálással lehet kijavítani. Majd ha a teljes kijön, kipróbálom, de addig is ez nem nekem van kitalálva. Dead zone 0, kurzor középen, még a DPI meg mouse sensitivity is maxon, de így is gyorsabban mozog az ellenség, mint a hajó és vele együtt a célkereszt forogna.

CharrDen
Na újra megpróbáltam a küldit, bebuggolt, mert ahány hullámot megöltem mindig jött egy újabb, sose lett vége. Olvastam neten, másoknak is van hasonló problémája.

hello kaptam béta kulcsot más illetõtöl valaki dobna egy linket ahova a béta kulcsot regelni kell?

CharrDen
Ha esetleg sikerül, mond el kérlek hogy hány hullámban jönnek.

CharrDen
Én nem haltam meg, csak meguntam :/

Igen, itt haltam meg én is ;D

Jockey: te látom benne vagy a témában, craftolás milyen ? Mert az most így jobban érdekel

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CharrDen
Nem tudom, második felvehetõ küldetés, sehol sem írta hogy party lenne, ráadásul nincs kivel mennem, mindenhnol csak németek vannak.

JethroHUN
Szerintem party questet csinálsz, mert van benne olvastam, biztos nem egyedül kell menni, ezt is írták h a csapat játékon lesz a hangsúly.

Nincs amúgy pl vmi hõköbvetõ rakéta? 😄 videokon csak lézerféléket láttam.

CharrDen
Ááá ezt nem bírom. Volt egy mission, ahol el kell menni egy állomáshoz, megvédeni. Jöttek nagyobb transporter hajók, azokat élvezettel lõttem ki, aztán 3x 10 db (hullámokban) ilyen ki vadászok, amiket reménytelen kilõni. Amikor megjelent a negyedik hullám kiléptem. Bug volt, vagy valóban ömlenek a hullámok? Mert ha tényleg, és ilyen lesz az egész játék akkor biztos nem fogok vele játszani. Nem tudom miért, de engem bosszantanak a kis hajók a random mozgásukkal, sokkal jobban tetszenek amúgyis a nagyobb hajók. (nem a célzással van baj, mert megoldom, csak unalmas)

CharrDen
Na. Köszi a segítségeket, egész jól kezelem már a játékot, de néha van egy kis probléma. Az a küldi, hogy menjek vissza, berakom autopilotot és nem történik semmi. Újra kell indítani a játékot 😞

Jockey
soxor nem kell bedokkollni a kontaktokhoz
ha a M csillaglterkepen jo helyen vagy nyomjatok egy U betut ott lesz a station+neha npc-k is akivel dumalni kell
de van olyna hely is pl spire, ahol csak dock-lva tudsz beszelni npc-l..>😊
de majd raaereztek😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fél óráig kergetem õket, erre 5 mp alatt megöl egy és vége a küldetésnek <3

Space / Jobb klikk és nem Dock hanem Contact

majd vitez ír.

CharrDen
Admiral Gira lenne az.

Az amúgy gyakori, hogy a küldetés jutalmat nem rakja be az inventoryba?

CharrDen
? Valakivel beszélnem kéne azt írta amikor beléptem, minden gombot végignyomogattam de nem találom 😞