674
Free-to-Play Space MMOG
-
#474 Hát igen, jól néz ki de sajnos az egyéb hibák miatt nem kárpótol. -
-
#472 Hát ilyen sem volt még, tele a Shivana szerver (látszik hogy még szünidő/munkaszünet van), várólistára teszi aki be akar lépni. Viszont, a képernyőn ahol a világot(szervert) kiválasztod a kiírás szerint a population: low. Azért egy alig "lakott" szerver is tele legyen. Mi lesz ha mégtöbben csinálnak majd ott karaktert? Egyetlen szerver lévén máshol nem is tudnak.
Pont akkor dobott le mikor meglett a 9es lvl. még a pontokat sem tudtam elosztani hogy felthessem az új shieldemet. -
#471 Még nagyon béta, sokat kell még vele dolgozniuk. Minden 3.-4. ugrásnál kivág CRT Errorral. Solo misszióknál szinte mindig, eddig 7et csináltam (ebből 3at elbuktam). Egymás után kétszer csináltam olyat mikor másfél perced van leszedni egy nagy teherhajó (mint a prologban az az embriószállító) ágyúit lelőni mielőtt azok aktiválódnak és szétkapják a beugró szövetséges transzporthajót. Az elsőnél szépen leszedtem az egyik oldalt gondoltam biztos a nyakamba kapok egy raj vadászt, és legalább azon az oldalon az ágyúktól zavartalanul harcolhatok. de a másik oldalra beugrott a transzporter és mire a másik oldalra értem volna szétlőtték. Beadott utánna egy ugyanilyen küldetést. Ott lelőttem gyors a másik oldal ágyúit erre az a szerencsétlen nem megint a másik oldalra ugrott akkor .
Szerintem a legkönnyebb solo missziók eddig a Patrol of duty nevüek voltak. NAV-pontok közt kell repülni, (5 vagy 7 van), és 3-szor betámad egy-egy 5fős raj. A küldetés szintjétől függően erősek. -
tomonor #470 autópilóta bekapcsolásánál fatal error-t ír ki. Akkor még jó hogy nem adták ki 2010-ben. :D -
fuLLankHuN #469 Hát ez a 2010 es megjelenés veszett dolog:D -
#468 másold be a patch linkjét a böngésződbe és már tölti is. majd a dokumentumokban lévő black prophecy/patch mappába berakod és újra elindítod a launchert az feltelepíti, majd addig folytatod ezt amíg az összes patch fent nincs. -
#467 A bétaforumokon néz körül, biztos másnak is volt ilyen hibája, és ott azt hiszem vannak linkek is. -
greendcore #466 Sziasztok. Valaki tudja , hogy lehet-e netről leszedni valahonnan a patcheket ? Errort ír a Laucherem :D -
greendcore #465 Sziasztok. Én most kezdem ezt a játékot (vagyis most töltöm mert kaptam closed beta keyt meg is van az accom) és szeretnék megtudni 1-2 dolg. Ha valaki írna róla pár mondatot pm-ben, hogy miről is szól és egyebek akkor megköszönném =) -
#464 Ejj, de könnyen feladod!!! :D -
#463 Na jó ez nem megy :S Kell valakinek egy beta account? -
#462 Jó, most elindult, de az intrót nem tudta normálisan lejátszani+be is fagyott utána. -
#461 Köszi, ezt meg is próbálom. -
#460 Nekem jó lett, miután feltelepítettem a legfrissebb DirectX-et. -
#459 Üdv! Én is kaptam meghívót, telepítette is magát szépen, 8 órán keresztül kb, aztán meg nem indult el. Ugyanaz a hiba, mint a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1267876334&no=411]#411[/URL]-es HSZ-ben. -
#458 Van már 4 klánszektor genine oldalon úgyhogy valószínüleg igen, valahol a chaten beszélték hogy az alapításhoz kell valami tanusítvány amit az állomás adminisztrátorától lehet szerezni. Pontosabbat nem tudok én sem.
-
#457 ...a klán rendszer mükszik vajon? Ez ügyben sem ártana begyűjteni az info-t, sőt ha vagyunk annyian talán alkothatnánk is valami csenevész alakulatot!:) -
#456 ...Lux Aeterna? Sztem láttalak, legalább is rémlik a név. Na majd player search és kontakt. Amúgy ketten vagyunk haverral. Hungaroton néven tolja a tag.
A hosszú login nálam is detto, de úgy nézz ki mostanra tényleg megjavult, már belépked szépen a cucc. -
#455 Hi!
a game-ben most egy Lux Aeterna nevü genine-el megyek, azaz mennék de a karakter-válastás után csak megy a loadigscreen de nem adja be a játékot hosszú percek múlva sem :( A bugtopikok közt találtam egy ilyen témát de azt már hónapokkal ezelött lezárták, azzal a adminüznettel üzenettel a végén, hogy probléma megoldva.
két magyart láttam eddig még:szeszkazán [genine], és Kyaan (vagy kygaan?)[sapiens] néven.
-
#454 Üdv all!
Dobtok nekem pm-be pár ingame nevet? Egyedül kamillázok az űrben, jól jönne a társaság.:)
Grafikai és egyéb gondok itt is. AMD phenom X4, 3GB RAM, ATi 4850 HD combo mellett is kompromisszumok-ra kényszerülők. Remélhetőleg a további optimalizálások megoldják szép lassan hibákat. Érezhetően javul a cucc, habár 15 percnél tovább még nem tudtam kockulni egyhuzamban vele. Kilépés után is fut >>> Ctrlaltdel, bla, bla!...
Genine oldalon kezdtem, de azt a karit nem tom beléptetni. Csináltam újat, az most megy.
NukaNova v. NovaFx néven írjatok ingame! thx -
tomonor #453 nincs különbség, ugyanúgy két magos, csak a dual core régebbi kiadás.
A BFH-ról meg... Nos azt majd pm-be megbeszéljük :D Vagy a bfh topikban. -
#452 Azt nem elba(salalalalala)szta az EA? Mintha vmi olyasmit olvastam volna h nem fizetős de mégis?!
Amúgy meg nálam "eddig" simán ment, pedig nem olyan zsír a gépem.
Majd holnap mondok frisset csak most nem jut eszembe a kódom a sok tojáslikőrtől :D Lehet h CB-re csiálta vmi nagy újítást és "dezoptimalizálást" (tm).
Bár hacsak a "singe" dual core nem kevesebb mint a core2duo, akkor nem tudom mi a különbség. -
Cat 02 #451 fullHD display ilyenkor szopás, 15'on jobban mutatna :D amúgy tippre ramod kevés, sokat eszik nagyon belőle -
tomonor #450 hmmm, intel dual core 2.4 GHz, nvidia geforce 8600GT 1.7GB memóriával, és 2 giga ddr2 ram. Jah, és fullHD display, ám még 1280x1024-ben is döcög minimumon, szal... -
Cat 02 #449 Intel Core i3-370M 2.40GHz, 3 GB, nVidia GeForce GT 335 :% én is meglepődtem hogy megy -
#448 CPU: AM2 Athlon X2 6000+
RAM: 4GB
VGA: Sapphire Radeon HD 4870
Végülis a Crysis elfutott egy döc nélkül csúcs-beállításon akkor ez is. :D
-
Cat 02 #447 Nekem nagyrészt be sem enged :D -
tomonor #446 hu bameg, nektek milyen gépeitek vannak? Csak azért mert az enyémen alig döcög a játék. xD -
#445 néha van hogy nem enged be you have been disconnected form server kiirással. probálkozz többször vagy várj egy kicsit. Van mikor kidob de a játék még fut ilyenkor feladatkezelőbe állítsd le. Béta még a drága de azért érezhetően javul a patchekkel. -
fuLLankHuN #444 sikerült megoldani, Másnak is van olyan, hogy nem mindig tud bejelentkezni? Gondolom ez a Closed Beta miatt van. -
fuLLankHuN #443 Nekem az a porblémám, hogy a játék windows módba van amikor elindítom, valakinek volt hasonló problémája? Ötletek? -
tomonor #442 említetted egyszer, hogy a BFH-t is ki akarod próbálni. :3 -
#441 Nah egy havi távollét után a karácsonyi vacsi alatt remélem lejön a sok patch. (Bár a rohadt életbe de sok dolgom van - vizsgák, BP, Cabal, Steam-akciós gammák :D )
Ja, és Boldog Karácsonyt! -
#440 majd válaszátok a genine frakciót ott van már pár magyar
-
#439 Grt -
tomonor #438 megvan a CB kulcsom :3 -
fuLLankHuN #437 most, hogy megérkezett a closed betara az accom, erre lasan jön ki az open:D. Ha valaki van aki régebb óta tolja és van kedve hozzá h többen játszunk írjon pm-t et és adok ts-ipt
-
#436 -
fuLLankHuN #435 Ha valakinek nem kell az accountja, én kipróbálnám szívesen.