Most már biztos, hogy folytatódik a Róma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez itt az ovi.hu?
hiszen dexter faterja is halott, mégis minden részben felbukkan...<#falbav>#falbav>
hiszen dexter faterja is halott, mégis minden részben felbukkan...<#falbav>#falbav>
úristen, ez itt az ovi.hu?
hiszen dexter faterja is halott, mégis minden részben ott van...<#falbav>#falbav>
hiszen dexter faterja is halott, mégis minden részben ott van...<#falbav>#falbav>
jáááhhhh, na ennek örülök 😉 - nagyon rossz érzés volt, mikor elöször vége lett...aztán persze többször láttam már mind2 évadot
imádtam és még mindig 😄 nagy kár, hogy vége a sorozatnak :'((((
imádtam és még mindig 😄 nagy kár, hogy vége a sorozatnak :'((((
én szerintem 546-os lesz, az illik ide a legjobban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Huh bazz haha a 879-es az hatalmas az a kedvencem, remélem tényleg meg merik csinálni..viszont a 352-es szerintem kicsit meredek azzal sok nézõt veszíthetnek 😊
én szerintem a 879. módon hozzák vissza....
de lehet hogy a 352.
de lehet hogy a 352.
Flashback?
Persze Winnie, csak ez nem elozmeny film lesz. De majd biztos aldoznak vmit/vkit isteneknek es feleled Lucius 😊 Kivancsi vagyok, hogy oldjak meg. Amugy varos, tetszett a sorozat.
fuck mmo's..i.,
melyik verziót kéred az ezer meg egybõl?
tényleg itt tartunk még? hogy ha valaki meghal egy filmben, akkor örökre meghal? hogy amit mutatnak, az a valóság?
tényleg itt tartunk még? hogy ha valaki meghal egy filmben, akkor örökre meghal? hogy amit mutatnak, az a valóság?
egeeen...lol. majd rácsatlakoztatják õt is a földanyára, oszt visszatér...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"