9
  • Öcsyí
    Istenem!Hogy lehetne már a 9.rész ha csak letölthető verzióba lesz,könyörgöm!!Ez nem egy epizód,mivel a Tomb Raider név sem szerepel benne!Ez csak egy Arced féle kis játék lesz amit azért adnak ki hogy "legyen mivel eltölteni az időnket" mire kijön a Tomb Raider 9!!!!!
  • Hoz_Hun
    Egyetértek, ugyan így vagyok vele. Ráadásul én Xbox360 játszom. Van benne winyó, de most ott foglalja a helyet?
  • Indigo
    Olcsóbb kiadni. De pl Steam-en már nem feltétlen fog kisebb összeget mutatni az árcédula. Így szerintem sokaknak nem lesz vonzó. Kérdés, nyernek-e a dologgal annyit, amennyit a kieső bolti vásárlók miatt buknak.
  • Etinger
    Olcsóbb.
  • Indigo
    Mármint nem kerül bolti forgalomba :)
  • Indigo
    Multira épülő Tomb Raider? Na arra kíváncsi vagyok... (illetve nem vagyok) Nem kicsit használják ki/élnek vissza a cím népszerűségével.

Annak meg mi értelme, hogy nem kerül dobozos forgalomba? Most komolyan, valaki magyarázza már el nekem, mert én ehhez sík hülye vagyok!
  • IMYke2.0.0.0
    Én is próbálok magyar és helyesírási tanácsokat adni itt, de szinte teljesen kizárt, hogy megfogadják.
    A filmes témában volt egy ellenpélda, de úgy látszik vagy ugyanazon újságíró írja az ajánlott módszerrel készülő és az azzal szöges ellentétben olvashatatlan cikkeket, vagy egyikük a jót, másikuk a rosszat... ...mindkettő rossz fényt vet az oldalra.
  • zboszor
    Már a sokadik "A ... bejelentve" című cikket látom itt az SG.hu-n. A cikkírónak nem tanították meg alsó tagozatban, hogy a szenvedő szerkezet magyarul nagyon kevés esetben használható? Olvasni is hányingerkeltő. Sokkal szebben hangzik a "Bejelentették a ...-t". A macska a fára fel van mászva...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez betetette nálam a kaput:
    "A kilencedik kaland - mely valóban egy újragondolása lesz a sorozatnak - csak letölthető formában lesz elérhető."

Én [környezetszennyezés ide, vagy oda] a CD/DVD-hordozókon megfogható, színes-szagos játék kiadványokat szeretem. Ha fizetek valamiért [összes TR megvan, eredetiben], akkor az nálam, hivatalos kiadásban, hordozón legyen, ne pedig egy STEAM (és más egyéb mittomén min) szerveren kelljen bogarásznom érte, és DVD-re kiírnom!