Jövő héten mutatják be a Predators első képsorait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
némá, ha egy film rossz, akkor arról csak a rendezõ tehet vagy mi ?!
nézd már meg milyen fostalicska történet párosult a fantasztikus sztárok közé <#wilting>#wilting>
igenis meg kéne becsülni magyar létünkre, hogy egy magyar rendezõ eljutott oda, ahol van jelenleg!
összetennétek a 2 kezetek, ha a helyében lehetnétek.
nézd már meg milyen fostalicska történet párosult a fantasztikus sztárok közé <#wilting>#wilting>
igenis meg kéne becsülni magyar létünkre, hogy egy magyar rendezõ eljutott oda, ahol van jelenleg!
összetennétek a 2 kezetek, ha a helyében lehetnétek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Antal Nimródnak az új filmje A Szállítmány (Armored), hiába a sok sztár (Matt Dillon, Laurence Fishborne, Jean Reno) nagyon nem sikeres eddig, épphogycsak visszahozza a készítési költségeket. Az imdb.com-on meg 5.6-on áll.
Ezek után én nem fûzök túl nagy reményeket a Predators filmmel kapcsolatban.
Azért reménykedni még lehet. 😊
Ezek után én nem fûzök túl nagy reményeket a Predators filmmel kapcsolatban.
Azért reménykedni még lehet. 😊
Nem készült el szerintem a film, csak van már annyi anyaguk, hogy összerakjanak egy trailert/teasert.
Amerikában július 7.
A hazait még nem tudni.
A hazait még nem tudni.
Nem jöttek be, csak követi a parancsokat, így jó iparos ember, a producer szemében...van egy érzésem ez se lesz akkora durranás...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
hát valakiknek bejöttek, hisz mégis ott tart, ahol.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát antal nimród filmjeitõl nem voltam idáig elájulva,de ki tudja...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
De ha elkészült a film, mikor lesz a bemutató?
Várjuk!!! A gyalázatos AvP filmek és a ugyancsak illuzió-romboló AvP 3 játék után igencsak szükség van egy reménykeltõ jó filmre...