Alice in Wonderland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7-em van 64-es
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Már ne is haragudj meg de aki az sem tudja mi fán terem a játékkönyvtár az akkor ne is játsszon, pláne nem warezossal.(az eredetivel mondjuk nincsenek törés problémák meg stb, csak felrakod és már megy is)
játék könyvtár? az micsoda?? bocsi az ilyeneket nem értem 😞
ja és az itt lévõ cracket töltöttem le
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
nekem eléggé "gyerekesnek" tûnik, pedig megörültem hátha egy hasonlóan beteg dolgot dobnak ki mint ami az american McGee Alice volt, de messze nem, nem szedtem le (6 giga? lol), de ahogy néztem a gameplayeket állandóan órákkal csapkodnak meg fagyasztgatnak minden szart azt ennyi 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
majd mgveszik szülõk ygereknek az emg aztse érti hova kell menni játékban 😄
CPU: Intel Pentium IV at 2.0 Ghz or Equivalent AMD
RAM: 512 MB RAM for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
VGA: 128 MB VRAM – DirectX 9.0 Compatible Card with support for Pixel Shader 2.0
DX: Direct X 9.0c
OS: Microsoft Windows XP (with Service Pack 3) / Windows Vista (with Service Pack 2)
HDD: 8 GB of free Hard Drive Space
Hang: 16-Bit DirectX Compatible Sound Card
ODD: 8x DVD-ROM Drive
Ajánlott periféria: Keyboard & Mouse
Tim Burton 2010-es filmjének játékadaptációja. A mozi az egyik legismertebb, és fõleg angol nyelvterületen legnépszerûbb ifjúsági regényfolyam, Lewis Carroll Alice-történeteinek továbbgondolása, amelyben a 19 éves Alice visszatér Csodaországba, bár korábbi látogatására nem emlékszik, és nyilván ifjú hölgyként más élmények érik, másként éli meg a dolgokat, mint gyermekfejjel. A film a Beowulfban látott technikát elegyíti az élõszereplõs mozival, a forgatókönyvet Linda Woolwerton jegyzi (Oroszlánkirály, Szépség és a szörnyeteg), az operatõr Dariusz Wolski (õ már a Sweeney Toddban dolgozott együtt Burtonnel), a komponista a jó öreg Danny Elfman. A szereposztás pedig ismét csak zseniális: Mia Wasikowska (Alice — õ a sorozatfüggõknek az HBO-féle In Treatmentbõl lehet ismerõs), Johnny Depp (a bolondos Kalapos), Helena Bonham Carter (Vörös Királynõ), Anne Hathaway (Fehér Királynõ), illetve Alan Rickman, Stephen Fry, Christopher Lee.
A film gyártója, a Disney maga vette kezébe a játékfeldolgozás elkészítését, amellyel a francia Etranges Libellules stúdiót (Asterix & Obelix XXL 1-2, Asterix at the Olympic Games, The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon) bízta meg. A Wii- és PC-verziók követik a mozi sztoriját, ám új elemeket, helyszíneket is becsempésznek. A kínálatban szerepel fejleszthetõ harcrendszer, illetve „lehetetlen ötletek” gyûjtésének lehetõsége, amelyek a pályák újrajátszását és az Underland titkainak feloldását teszik lehetõvé. Segítõinek gondosan kell megválogatnunk, hiszen mindenkinek más-más speciális képessége van (a Kalapos például láthatóvá tesz titkos területeket, a Kosztolányi-féle fordításban Fakutyára keresztelt Chesire Cat pedig eltûntet és megjelenít dolgokat), és csak a megfelelõ kombókkal van esélyünk kikerülni a csapdákat, megoldani a különféle feladványokat, és legyõzni a Vörös Királynõt és kártyaseregét, helyreállítva Csodaország korábbi szépségét.