59
-
gerlasz #59 Még egy rög a jóizlés sírjára... -
#58 18++ Beja asszonny
(linkeld be) mondjuk ezt csinálhatnák,hagy röhögjek
http://www.shufuni.com/blowjobs/7BE83EF8-650F-49A7-B87F-D427296DFCD9.html?promocode=olrol1 -
Lotczi #57 Nem erről van szó csak tudod agybaszó hogy a magyar médiában ilyen emberek vannak. Ilyen hülyét találsz bármelyik településen nem is 1-et. -
winnie #56 hidd el, nem kell süllyedned. simán nézheted te is. élvezetes, jóval több poén van 20-25 percben, mint egy-egy hollywoodi komédiában. (és az 1,2 millió néző nem "nagy rész", hanem "kis rész". a 10M-hoz képest.)
egyébként meg ejha, mekkora gyűlölet tombol egyesekben, nem semmi:) nem lehet egyszerű. ennyire nem megy az érzelmek megélése a való életben, hogy híres embereket utál valaki?:O szerintem rég rossz, ha ilyesmire megy el az ember "érzelemkapacitása". de hát, kinek a papné. -
scagnetti #55 Nem tudom meddig kellene ahhoz süllyednem, hogy ezt a szemetet megnézzem.
Szomorú, hogy az ország nagy része erre kíváncsi. Persze leszámítva a kisebbséget! -
Stonee #54 úgy van! végre... -
Gauge #53 Minimum kordont, de pár egyirányú repjegyet Bolíviába is adhatnának nekik. De tényleg, el is lehet menni... -
kalapos01 #52 Megint egy iqbajnok. A kultúrát kéri számon, erre ő a leggumicsizmásabb a környéken. -
#51 "Végre folytatja"
VÉGRE BAZDMEG VÉGRE???KI A F*MNAK VÉGRE?
Kurva életbe,OKÁDNOM KELL ha arra gondolok,hogy a magyar népnek erre a FOSKORONG műsorra van szüksége
Ez jellemzi a népséget.. -
TommyGun #50 Remélem pofánvágja már valaki ezt a faszkalap győzőt, tetves ingyenélő baze semmihez sem ért, kurválkodik mint a a Celeb picsák hát gratulálok neki hozzá büszke lehet magára meg a kis családjára. Ozzy legalább volt valaki ő egy egyéniség de ez csak egy süldő parasztgyerek aki még olvasni sem tud. -
Lotczi #49 Kultúrműsor... az RTL elmehet a büdös picsába -
#48 Az ne beszéljen kultúráról aki az ősbunkó bugris Fábryt nézi! ;)
Amúgy meg néha én is belenézek a Győzike showba, ettől nem érzem magam kevesebbnek ;) -
#47 yeeeeeeeeeeeeeesss erre vártam :DDD Amúgy Evelin egész jó csaj lehetne ha lefogyna pár száz kilót :D -
#46 Miért vidéken? Pesten szerintem többen nézik. -
#44 Nekem az, hogy "Na hurá, baz+!" -
nessboth #43 A cikk címe iróna srácok, nem hallottatok még róla?!
egyébként helyesen:
"Winner Gaspar is BACK! The Saga continues!"
Coming soon...
-
#42 elso dolog ami eszembe jutott az... KIL THEM WITH FIRE!!! -
kalapos01 #41 Mondom, az értelmi szinted egy mókusé. -
#40 Mintha hiányzott volna valakinek.....Nekem biztos nem! -
#39 Aha, megvagy. Te irtad. -
WinG #38 a cikkből csöpög az irónia, aki nem érti, az hülye -
#37 "Végre folytatja az RTL a Győzike Show-t"
Na igen, Őzike, Maúnika show, Anyátok között, a szülők fel vannak háborodva hogy nem adom oda a 12 éves kisfiuknak a gta4et, csak mert összespórolta a zsebpénzéből, Éljen a magyar kultúra!!! -
drauthev #36 Na, majd lesz itt még szebb jövő, higgyétek el! ;) -
kalapos01 #35 Úgy látom, hogy az értelmed szintjével te sem dicsekedhetsz -
#34 "Hosszú volt a böjt, de úgy tűnik, hogy a rajongóknak megérte türelmesnek lenni."
Azt mindenki tudja, hogy kiknek szól az ilyen műsor. Tényleg ez kell ide nekünk?
Az igénytelenség, a csökevényesség diadala. Erre van szükség?
Jó röhögni ezen a valamin? Inkább sírni lehet rajta, azt meg minek.
Az "ilyenekből" (nem rasszra, hanem értelemre gondolok) nagyon jól áll az ország, csak nem hasznos.
És akkor itt az anyázás:
* Kedves Cikkíró! Ird ki a neved, hogy tudjuk ki vagy. Mert van nálatok hanyas!
* Kedves (Fő)Szerkesztő! Mielőtt kiraksz ilyet bármilyen weboldalra, kérlek rituális öngyilkosságot prezentálni.
* Kedves RTL Klub! Szimplán anyád!
* Kedves Győzike! De minek! (vagy jelen a TVben.) -
#33 A vidékieg nevében kérek elnézést de utáljuk ezt a bazári majomparádét.
Néha a Fábryt megnézem esetleg és az F1-et az Rtl-en oszt ennyi is a csatorna nálam. A Tv nálam a konzol miatt van bekapcsolva főleg. -
#32 Látom az iróniát nem mindenki érti a címben:)
-
gabeone #31 De baszlak!
Honnan a bánatból kellett volna tudnom, hogy a végén ott van ki rendezte?? Nem mindenki nézi a műsort. )) -
njozef1984 #30 miért a fővárosban nincsenek 40-50 éves korosztály? igaz hogy vidéken többen vannak de ezt a jelzőt igazán levehetted volna. -
#29 Nem ertelek benneteket. A musornak irto nagy volt a nezettsege, ez egyertelmu. Jo hogy lat benne uzletet a csatorna. Hogy kinek mi tetszik, az megint relativ. Itt az SG-n jo hogy az jon ki, hogy az ide irok 99%-a, aki nagyreszt ertelmisegi, 20-30 ev kozotti, utalta a musort, de csinaljuk meg ugyanezt a felmerest, mondjuk a 40-50-es korosztalyban, videken! Lehet hogy mas eredmenyt kapnank... es ugye ok vannak tobben. :) -
#28 shelomelomromáré xD -
Etinger #26 Én is így gondolom. -
endrev #25 VÉGREEE?! Azt az antikulturális szennyet: VÉGRE? Gondold már meg mire használod a publicitásodat! FELELŐSSÉGED VAN bakker! -
Maci1 #24 Nekem ez a mondat kifejezetten tetszik:"koporsókereskedelemből tartja el szeretteit", ez olyan romantikus:)) -
njozef1984 #22 Bakker!!! Hát én valahogy nem vártam, igaz nem is nézek tv-t, de akkor is irritál az ürge és az egész családja. Mindenhol erről beszélnek hogy micsoda idióta. Aztán a sok marha azon csodálkozik hogy miért megy a tvben, ki nézi? Az a gond a nézettség alapján ítélik meg, hogy képernyőn maradjon-e vagy sem, csak a sokan vannak akik azért nézik mert annyira utálják (és közben szidják), de könyörgöm egy kicsit gondolkozzanak el, ha ők is nézik az is beleszámít a nézettségbe szóval sosem fog megszűnni mert az a csatornának csak jó, független attól hogy szeretik-e vagy sem. A másik meg az hogy ez a kretén kimegy külföldre és azt hirdeti hogy ő magyarországról jött és hogy mekkora sztár, a faszi csak leégeti a magyarokat. Azzal hogy nem tud viselkedni, és hangoztatja hogy mekkora paraszt. Én nem is értem hogy valaki hogy süllyedhet le ennyire, és a szomorú az hogy mindenhonnan pénz folyik neki. -
#21 én a roloff családot szoktam nézni :) sztem 1000x jobb -
Novell #20 Igen, csodálkozunk, hogy miért kerül ki ilyen hír ide... Hogy ha nem kattintanánk rá, akkor nem lenne itt? Ha én szerkesztő lennék, akkor esetleg a negatív kommentekből is leszűrném azt, hogy ilyet többet nem kellene...
Mellesleg köszönöm, hogy törölték a kommentemet. Bár durván fogalmaztam, de szerintem mindenki nevében beszéltem, akinek van egy kis esze és nincs igénye ezekre a bazári majmokra... Ja igen, "akit nem érdekel, az nem nézi", csakhogy lassan mást sem lehet látni a képernyőn, csakhogy ezek egymásra ordítoznak, szerencsétlenkednek, egy p.csét lengető "lantművész" keres maga mellé valami idiótát, aztán az egyik ilyen idióta keres egy hímnemű idiótát maga mellé, és még sorolhatnám... Ennyit a " televízijós kuttúráról"... -
pauly #17 És még sokan csodálkoznak hogy miért vannak ilyen hírek az sg-n...Talán ha senki sem kattintana rá,és szólna hozzá akkor előbb utóbb eltünnének az ilyen győzike hírek is,ha látnák hogy mindenki sz@rik rá... -
kadar1 #16 " Végre folytatja az RTL a Győzike Show-t " ez már tiszta szégyen, h megint ezzel a szerencsétlennel akarnak nézettséget dönteni . Bár lesz elég vadökör ki megnézi... -
hypno #15 A címválasztást iróniának tekintem.
Az egész cikket meg szándékos aljas indokból elkövetett heccelésnek.