22
-
#22 "Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az első helyen lenne..."
Te ne legyel mar ennyire elvakult :) kit irdekel a wow mikor itt jatek Klasszikusokrol van szo mint Shenmue meg Gta4.A wow bevetelei azok elso helyen lennenek de a kiadasok nem.Tragya grafika tragya megvalositas.Pont ami a 14 eveseknek kell,szo'da'val elmegy. -
#21 Oké a cikk 1M darabról szólt nem arról, hogy most hol tart, de ha 60$ áron adtak el 1M darabot akkor értem. -
#20 Igen, 2009 április-május környékén híreztek, hogy elérték az 1 millát. Most 2010-et írunk. A játék meg 60 dolcsival nyitott -
#19 Killzone 2 45 milla volt és 1 milllát adtak el belőle. Akkor hogy a túróba jött ki, hogy visszahozta a fejlesztés árát? 70$ a játék darabja vagy mi???? -
n0k0m #18 Nem vagy olyan messze az igazsagtol. -
Merces #17 .......á ugyan,mindenki tudja, hogy ezeket kinai kiskoruak csinálják egy pincében napi egy marék rizsért , a milliók a reklámra kellenek. -
karmicsek #16 min. 618 milló dollár!
Csak ezek!
Ezek mennyi pénzt pazarolnak el.
Másutt meg semmire sincs pénze az embereknek.
Ennek mi értelme van -
marcee #15 A listából nekem csak a GTA4 van meg, PC-re! A kiegészítőre is bejelentkeztem már! Rajtam ne múljanak a folytatások PC portjai! -
#14 Ez a cikk pár hete szinte betűre pontosan már volt a Playstation Community oldalon.... -
#13 Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az első helyen lenne... -
kissssss #12 nos én eddig úgy tudom hogy semmilyen infót nem adtak ki a fejlesztési költségekről és most hogy csődbe is ment a fejlesztő cég lehet hogy nem is fogunk belőle semmit sem látni (a költségekről és magából a játékból sem ).
-
Reg5 #11 Ebbe beletartozik a marketingköltség is? Mert ha igen akkor ezen számoknak max töredéke a valódi gyártási költség -
neoG #10 Az mennyibe van/volt/lesz? -
Renátó1985 #9 ez az All Points Bulletin vajon konzolokon is elérhető lesz? -
kissssss #8 mi van vele? -
#7 gt5 "Eszerint a minden idők legrealisztikusabb autós játékának szánt, "
LOL a probléma ott kezdődik hogy csak szánják, de nem fog összejönni, ugyanis minden idők legrealisztikusabbjához nem elég egy kontroller, sőt a jelenlegi legrealisztikusabbhoz sem...
-
neoG #6 Duke Nukem? -
#5 gta4 100 millió? Kár hogy ebbe már nem fért bele az optimalizálás :) -
#4 A pénzhalomban már nem találják azt a cetlit amire felfirkantották. -
Fbn Lx #3 "Sajnos a Modern Warfare 2 és a World of WarCraft gyártási költségeit sehol nem lehet megtalálni, így ezen két címmel nem tudunk foglakozni" -
#2 csodálkozok hogy a wow nincs közte -
edisonae86 #1 Én úgy emléxem hogy a Too Human az PS1-es projekt volt, de lehet tévedek.