22
  • oreal
    "Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az első helyen lenne..."
    Te ne legyel mar ennyire elvakult :) kit irdekel a wow mikor itt jatek Klasszikusokrol van szo mint Shenmue meg Gta4.A wow bevetelei azok elso helyen lennenek de a kiadasok nem.Tragya grafika tragya megvalositas.Pont ami a 14 eveseknek kell,szo'da'val elmegy.
  • narumon
    Oké a cikk 1M darabról szólt nem arról, hogy most hol tart, de ha 60$ áron adtak el 1M darabot akkor értem.
  • Seth
    Igen, 2009 április-május környékén híreztek, hogy elérték az 1 millát. Most 2010-et írunk. A játék meg 60 dolcsival nyitott
  • narumon
    Killzone 2 45 milla volt és 1 milllát adtak el belőle. Akkor hogy a túróba jött ki, hogy visszahozta a fejlesztés árát? 70$ a játék darabja vagy mi????
  • n0k0m
    Nem vagy olyan messze az igazsagtol.
  • Merces
    .......á ugyan,mindenki tudja, hogy ezeket kinai kiskoruak csinálják egy pincében napi egy marék rizsért , a milliók a reklámra kellenek.
  • karmicsek
    min. 618 milló dollár!
    Csak ezek!
    Ezek mennyi pénzt pazarolnak el.
    Másutt meg semmire sincs pénze az embereknek.
    Ennek mi értelme van
  • marcee
    A listából nekem csak a GTA4 van meg, PC-re! A kiegészítőre is bejelentkeztem már! Rajtam ne múljanak a folytatások PC portjai!
  • Bogyi007
    Ez a cikk pár hete szinte betűre pontosan már volt a Playstation Community oldalon....
  • Sheltem
    Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az első helyen lenne...
  • kissssss
    nos én eddig úgy tudom hogy semmilyen infót nem adtak ki a fejlesztési költségekről és most hogy csődbe is ment a fejlesztő cég lehet hogy nem is fogunk belőle semmit sem látni (a költségekről és magából a játékból sem ).

• Reg5
    Ebbe beletartozik a marketingköltség is? Mert ha igen akkor ezen számoknak max töredéke a valódi gyártási költség
  • neoG
    Az mennyibe van/volt/lesz?
  • Renátó1985
    ez az All Points Bulletin vajon konzolokon is elérhető lesz?
  • kissssss
    mi van vele?
  • Sanyix
    gt5 "Eszerint a minden idők legrealisztikusabb autós játékának szánt, "

LOL a probléma ott kezdődik hogy csak szánják, de nem fog összejönni, ugyanis minden idők legrealisztikusabbjához nem elég egy kontroller, sőt a jelenlegi legrealisztikusabbhoz sem...
  • neoG
    Duke Nukem?
  • Sanyix
    gta4 100 millió? Kár hogy ebbe már nem fért bele az optimalizálás :)
  • Seth
    A pénzhalomban már nem találják azt a cetlit amire felfirkantották.
  • Fbn Lx
    "Sajnos a Modern Warfare 2 és a World of WarCraft gyártási költségeit sehol nem lehet megtalálni, így ezen két címmel nem tudunk foglakozni"
  • bakvarnyu
    csodálkozok hogy a wow nincs közte
  • edisonae86
    Én úgy emléxem hogy a Too Human az PS1-es projekt volt, de lehet tévedek.