Minden idők legdrágább játékai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oreal
"Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az elsõ helyen lenne..."
Te ne legyel mar ennyire elvakult 😊 kit irdekel a wow mikor itt jatek Klasszikusokrol van szo mint Shenmue meg Gta4.A wow bevetelei azok elso helyen lennenek de a kiadasok nem.Tragya grafika tragya megvalositas.Pont ami a 14 eveseknek kell,szo'da'val elmegy.

narumon
Oké a cikk 1M darabról szólt nem arról, hogy most hol tart, de ha 60$ áron adtak el 1M darabot akkor értem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Seth
Igen, 2009 április-május környékén híreztek, hogy elérték az 1 millát. Most 2010-et írunk. A játék meg 60 dolcsival nyitott

PSN ID.: Beegabor

narumon
Killzone 2 45 milla volt és 1 milllát adtak el belõle. Akkor hogy a túróba jött ki, hogy visszahozta a fejlesztés árát? 70$ a játék darabja vagy mi????

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nem vagy olyan messze az igazsagtol.

.......á ugyan,mindenki tudja, hogy ezeket kinai kiskoruak csinálják egy pincében napi egy marék rizsért , a milliók a reklámra kellenek.
min. 618 milló dollár!
Csak ezek!
Ezek mennyi pénzt pazarolnak el.
Másutt meg semmire sincs pénze az embereknek.
Ennek mi értelme van<#conf><#szomoru1><#guluszem1>

A listából nekem csak a GTA4 van meg, PC-re! A kiegészítõre is bejelentkeztem már! Rajtam ne múljanak a folytatások PC portjai!

Bogyi007
Ez a cikk pár hete szinte betûre pontosan már volt a Playstation Community oldalon....

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Sheltem
Azért a WOW ezen a listán(ha pontos lenne) messze az elsõ helyen lenne...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nos én eddig úgy tudom hogy semmilyen infót nem adtak ki a fejlesztési költségekrõl és most hogy csõdbe is ment a fejlesztõ cég lehet hogy nem is fogunk belõle semmit sem látni (a költségekrõl és magából a játékból sem <#bdead>).

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ebbe beletartozik a marketingköltség is? Mert ha igen akkor ezen számoknak max töredéke a valódi gyártási költség

Az mennyibe van/volt/lesz?

ez az All Points Bulletin vajon konzolokon is elérhetõ lesz?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

mi van vele?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sanyix
gt5 "Eszerint a minden idõk legrealisztikusabb autós játékának szánt, "

LOL a probléma ott kezdõdik hogy csak szánják, de nem fog összejönni, ugyanis minden idõk legrealisztikusabbjához nem elég egy kontroller, sõt a jelenlegi legrealisztikusabbhoz sem...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Duke Nukem?

Sanyix
gta4 100 millió? Kár hogy ebbe már nem fért bele az optimalizálás 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seth
A pénzhalomban már nem találják azt a cetlit amire felfirkantották.

PSN ID.: Beegabor

"Sajnos a Modern Warfare 2 és a World of WarCraft gyártási költségeit sehol nem lehet megtalálni, így ezen két címmel nem tudunk foglakozni"
bakvarnyu
csodálkozok hogy a wow nincs közte

Én úgy emléxem hogy a Too Human az PS1-es projekt volt, de lehet tévedek.