Két úton halad tovább a Prince of Persia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID: jay-jupiter
De meglátszott, 2009 elején még hatalmas bukás volt, és csak az alacsonyabb ár segített fogyni neki kicsit (külföldön).
"De rögtön hozzátette, hogy a The Forgotten Sands nem a Prince of Persia negatív visszhangja miatt tért vissza a régi útra, mivel az új rész immáron 2007 óta fejlesztés alatt áll."
Igen, és biztos a filmmel együtt történõ megjelenés is totális véletlen. (Nem, nem a filmhez írták a játékot, de kihasználják annak minden marketingfogását.)
"A játékos nem dönthette el, mikor mentsék meg és mikor fusson a falon. Itt csak haladnod kellett elõre, menni mindenen át, semmi más nem számított."
Köh-köh, casual. köh-köh... -.-
Gaming is believing.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Számomra kiváló játék a PoP 2008.
Sokaknak nem sikerült felfogni, hogy ez ugyanúgy egy checkpoint rendszer.
Nomeg a játék egy jelentõs részét a két karakter közti interakció tette ki, mindezt angolul...a gamer fórumokat(/torrent hozzászólásokat) megnézve látható hogy milyen alacsony a szint, mindenki magyarításért sír. Szóval azon sem csodálkoznék ha ezen emberek azt sem értették volna hogy egyáltalán mi a franc történik, miközben ez az új játékmenet egy fontos része lett volna.
Nekem bejött az egész látványvilág, sajnáltam hogy a DLC-t nem kaptuk meg végül. Ez alapján mondjuk azon sem lepõdnék meg, ha konzol exkluzív lenne egy folytatás.
"A játékos nem dönthette el, mikor mentsék meg és mikor fusson a falon. Itt csak haladnod kellett elõre, menni mindenen át, semmi más nem számított."
McIntyre tökéletesen megfogalmazta, milyen egy unalmas, bealvós, gyenge történetvezetésû, érdektelen lineáris játék.
az elsõ PoP, amit képtelen voltam végigjátszani, de szerintem még a feléig sem jutottam...
Fákjúal!
Csak az, hogy egy régi játék újrafeldolgozása volt. A Pac Mané.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
- PoP: Sands of Time ---> Lightos, de igazi platform hangulat.
- PoP: Warrior Within ---> Darkos hangulat, isteni zene és történet.
- PoP: The two thrones ---> Egy folytatás, ami kissé középszerû volt, de egynek elment.
- Prince of Persia (cel-shaded) ---> Gyönyörû színvilág, kellemes graf, végre nem lonely hangulat, Elika nagyon szépen volt megrajzolva és a sztori is bejött. Nem is bántam, hogy a sok reload helyett, ha hibáztam, akkor Elika mentett. Mi volt ebben a rossz?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.