Két úton halad tovább a Prince of Persia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor lehet én értettem félre valamit. Én XBox360on játszom és ott volt DLC. A PCs változatról nem tudok semmit.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem a Warrior Within volt a legjobb és mielõtt még valaki beszólna nem, nem a véresebb játékmenet miatt.

PC-re PoP DLC? Nem tudok róla, de utána nézek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én nem menteném így ezt a játékot... attól még ahogy korábban valaki még említette, egy X-edik PacMan résznek elment... a párbeszédek, a gyönyörû képi világ, és fantasztikus zene is KEVÉS, ha a játék menet unalmas, és ismétlõdõ. Már pedig ez utóbbi igaz volt rá nagyon. Ja és a "Perzsa" hangulat se volt meg. Ebbõl az új trilógia, azon belül is a 3. rész a legjobb. Szerintem.
Hogy-hogy nem kaptuk meg a DLC-t? Volt egy DLC pont ott folytatódott, ahol a játék abbamardt. Ráadásul jó nehézre sikeredett. Vagy egy másik DLC-rõl beszélsz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

stockhouse
szerintem is kéne folytatniuk a 2008-as részt, story és hangulat és graf nagyon jó volt, csak a fránya játékmenet miatt húztam én is szám, ha ugy lesz ahogy itt irják akkor semmi gond nincs a szériával.

PSN ID: jay-jupiter

Chocho
"Ez mondjuk az eladásokon végül nem látszott meg, hiszen több mint 2 millió darabot adtak el belõle, de a PC-s, másolásvédelem nélküli változat alig tett ehhez hozzá."

De meglátszott, 2009 elején még hatalmas bukás volt, és csak az alacsonyabb ár segített fogyni neki kicsit (külföldön).

"De rögtön hozzátette, hogy a The Forgotten Sands nem a Prince of Persia negatív visszhangja miatt tért vissza a régi útra, mivel az új rész immáron 2007 óta fejlesztés alatt áll."

Igen, és biztos a filmmel együtt történõ megjelenés is totális véletlen. (Nem, nem a filmhez írták a játékot, de kihasználják annak minden marketingfogását.)

"A játékos nem dönthette el, mikor mentsék meg és mikor fusson a falon. Itt csak haladnod kellett elõre, menni mindenen át, semmi más nem számított."

Köh-köh, casual. köh-köh... -.-

Gaming is believing.

Meg a kihívást jelentõ játékmenet, fejtörõk (néha törhetetlen volt). Látom neked elég csak a grafika.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

teljesen igazad van... a TR játékokban az ótvar grafika és a tonna bug volt a lényeg (belesétálás a falba FTW), most hogy ezek nincsenek, élvezhetetlen

senki sem a cel-shadedre fogja a játék bukását...

Hát a kihívás a mostani Tomb Raiderekbõl is hiányzik. Jó játér és én TR fan vagyok, de nuku kihívás. Max egy-két boss harc, de a TR játékoknak nem ez a gerince.

Nem a vér és a brutalitás benne a lényeg.. de a Sands of timeban sem az volt.. mégis azt jobbnak tartják a játékosok összességében. Ez a rajzfilmes játék inkább a kocajátékosoknak készült, de azoknak is túl egyszerû lett... akik meg kihívást kerestek, nagyot csalódtak.. Játéknak nem volt rosz a legutolsó, de Prince of Persia-nak borzalmas.. ez a suttyó tolvaj a tini-amcsifilmes stílusával nagyon nem egy herceg..
Hoppá cimbora, tied a pont. Nekem a kedvenc PoP részem ez a cell shaded grafikás 2008-as. Meg is vásároltam és nem bántam meg. Az eész annyira jó és ami a legfonosabb: mesés. Nem véres, brutális, "mindent a tizenéves gyerekekért" jeligével készült.

Számomra kiváló játék a PoP 2008.

A látványvilág nem volt gond, de hát a herceg helyett egy koszos kis sz@rtúrót alakítani akit egy halhatatlan félisteni csaj kerget, nem buli, a játékmenet meg kb a vasgolyó bonyolultságával volt összehasonlítható.. a graf kivételével az eégsz csalódás volt, és az egysejtûsítés jeleit mutatta..
"Nem is bántam, hogy a sok reload helyett, ha hibáztam, akkor Elika mentett. Mi volt ebben a rossz?"

Sokaknak nem sikerült felfogni, hogy ez ugyanúgy egy checkpoint rendszer.

Nomeg a játék egy jelentõs részét a két karakter közti interakció tette ki, mindezt angolul...a gamer fórumokat(/torrent hozzászólásokat) megnézve látható hogy milyen alacsony a szint, mindenki magyarításért sír. Szóval azon sem csodálkoznék ha ezen emberek azt sem értették volna hogy egyáltalán mi a franc történik, miközben ez az új játékmenet egy fontos része lett volna.

Nekem bejött az egész látványvilág, sajnáltam hogy a DLC-t nem kaptuk meg végül. Ez alapján mondjuk azon sem lepõdnék meg, ha konzol exkluzív lenne egy folytatás.

pontosan, az egész játékmenet volt egy lebutított óvodás fos...

"A játékos nem dönthette el, mikor mentsék meg és mikor fusson a falon. Itt csak haladnod kellett elõre, menni mindenen át, semmi más nem számított."
McIntyre tökéletesen megfogalmazta, milyen egy unalmas, bealvós, gyenge történetvezetésû, érdektelen lineáris játék.
az elsõ PoP, amit képtelen voltam végigjátszani, de szerintem még a feléig sem jutottam...
ffxi
Cel-shade-del nekem sem volt bajom. Csak a játékmenettel nem voltam kibékülve :( Hiányzott a brutalitás és túl könnyû volt. Még az ügyességi része is túl egyszerû.

Fákjúal!

yesname
"Mi volt ebben a rossz?"
Csak az, hogy egy régi játék újrafeldolgozása volt. A Pac Mané.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Lost Lont
Mindig a cel-shade-re fogják a Prince 7 "bukását", pedig szerintem ez nem befolyásolta. Akár a Sands of Time-sorozat is nézhetne ki így, attól még jó lenne. (Azt hiszem.)

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Tinman
Hát úgy fest azok közé tartozom, akiknek holt mindegy, hogy milyen technikai utat jár be a PoP /most a régi verziókat hagyjuk, meg a PoP HD-t/, akkor is bekajálom rendesen.

- PoP: Sands of Time ---> Lightos, de igazi platform hangulat.
- PoP: Warrior Within ---> Darkos hangulat, isteni zene és történet.
- PoP: The two thrones ---> Egy folytatás, ami kissé középszerû volt, de egynek elment.
- Prince of Persia (cel-shaded) ---> Gyönyörû színvilág, kellemes graf, végre nem lonely hangulat, Elika nagyon szépen volt megrajzolva és a sztori is bejött. Nem is bántam, hogy a sok reload helyett, ha hibáztam, akkor Elika mentett. Mi volt ebben a rossz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.