19
  • m1c1mack0
    Nekem tetszett a Pandorum, az utóbbi évek sci-fi terméséhez viszonyítva kifejezetten jó.
  • winnie
    mert miről híresek? szerintem arról, hogy a hazai mozis premierek több mint fele pár ezres nézőszámot produkál, vagyis veszteségesek. mégis behoznak olyan filmcsemegéket, amiket másképp nem láthatunk. a héten az éhség vagy az égenjárók sem a profit reményében került mozikba, hanem mert a forgalmazók elhivatottak.
  • bitbandita
    Igen, mert arról híresek...
  • neoG
    Köszönöm
  • Blasta
    "Ezek közül első helyen Peter Jackson visszatérését, a Komfortos mennyország (The Lovely Bones) című regényadaptációt kell megemlíteni, mely akár a legsikeresebb is lehet a heti premierek közül"

Sajnos nem lett az, egy utolsó kalap giccses trágya lett.
    A kecskebűvölők szintén egy baromság, a mindentvivő trélere ellenére, eddig az év csalódása nálam.
    A légió pedig megkockáztatom, hogy 2010 egyik legnagyobb citromdíjasa lehet.
    Sajna ez van :(
  • njozef1984
    a Pandorum is meg a District 9 is tetszett nekem, igaz nem ér meg egyik sem egy mozit. Bár ez csak az én véleményem, aki szeretné nyugodtan nézze meg.
  • pixx
    Én láttam, inkább történet orientált a film, egy nagyobb akció jelenetet kivéve. Jó történet, de nem hiszem, hogy moziban nézős, semmi extrát nem add moziban.
    Viszont filmként korrektnek tartom.
  • SRobert
    meg: "tudjuk, mikor fogunk aludni"
    és: "nem csak aludni járunk haza"

:)
  • mynameisbence
    Mikor lessz már egy olyan hogy: "szerény lessz a mozis április" vagy gyenge lessz a filmes május"? már több mint fél éve ezzel jönnek hogy brutális kemény és még sorolhatnám pedig részemről nem sok olyan film volt amit szívesen megnéztem volna ezek alapján a kis ajánlók alapján
  • Justil
    vérszegény B-zúzás, mi? az eszed tokja. mutass egy jobb sci-fit tavalyról...és ne gyere azzal, hogy a District 9 jobb, mert kiröhöglek :)
  • Gerygrey
    Én a Pandorummal vagyok ugyanígy, tök véletlenül futottam bele, "leszedem mert sokan seedelik és épp nincs jobb dolgom" alapon. Ehhez képest kib***ott nagy film, elég méltatlan hogy szinte sehol nem lehetett róla hallani. A napokban olvastam róla először, hogy lesz moziban... Hát köszi, kicsit elkéstetek, már megvolt 1080p-ben.
  • winnie
    "A Pandorummal kapcsolatban nem tudom mire gondol az itthoni forgalmazó "

arra, hogy egy ennyire rétegfilmet csak azért is bemutatnak itthon, hogy páran megnézhessék moziban.
  • winnie
    szinte mindegyik = kevesebb mint a fele?

talán többe is kerülne. de hiába akarja egy forgalmazó hamarabb hozni, a külföldi stúdió diktál. meg aztán annyi a letöltenivaló, hogy aki warezol, az addig néz más filmet, míg lesz dvdrip, türelmes, ki tudja várni. nem ő az, aki a mozis bevétel jó részét teremti. (másrészt meg lehet tudni, hogy melyik két film lesz március legletöltöttebbje: az alice csodaországban és a sárkánytréninges animáció. pedig mindkettő világpremier lesz.)
  • bitbandita
    A Pandorummal kapcsolatban nem tudom mire gondol az itthoni forgalmazó ill. az a mozitulaj amikor ilyen késéssel hoznak be egy ilyen tipikus traileralapjánvárósaztánpofáraejtős filmet. Valamikor tavaly nyár végén volt a premierje, már rég kint van blue ray-en, dvd-n, a kismillió xvid meg ilyen-olyan rilízekről nem is beszélve. Bár lehet, hogy mivel kifutott darab így szaré'-húgyé' vették meg, de még így sem értem milyen bevételre számítanak egy ilyen réteg műfajnál, mint a sci-fi (főleg itt Magyarországon).
  • asdasdasd
    Az a furcsa, hogy most hozzák ezeket, amikor már szinte mindegyik DVD minőségben beszerezhető. Nem értem miért nem világpremierrel egyidőben hozzák ezeket, talán többen ülnének be...
  • neoG
    Eli könyvét látta vki?Moziba nézős alkotás?
  • Szemjuel
    Clooney talán leggagyibb filmje a kecskebűvölők... kevés olyan film van amit nem bírok végigszenvedni! Nah, ez pl egy közülük..
  • xido
    Sárkányvadászokat ennyi késés után mozira vállalták???..1 éves legalább,fél éve véletlenül futottam bele,semmi reklámja nem volt külföldön sem..de aranyos
  • Silenzio
    A Pandorumot vagy fél éve láttam, vérszegény B-zúzás. A Kecskebűvölőket is láttam pár hete, nem rossz, de jóval többet vártam.