Csökken a TV2 és az RTL Klub nézettsége, de nincs veszély
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vett otthon upc-tõl tányéros tévét,és itt használja.
Nem szeretném részletesen kommentálni az RTL klub tegnap esti híradóját, de szerintem elértek egy olyan mélypontot, amit nagyon nehéz lesz alulmúlni (Barbee elsõ szavazó lesz - mint fõ hír). Bár attól tartok, hogy azért sikerülni fog nekik.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
(nyugi tudom hogy értetted, csak nem szeretem a kifejezést)
A
Nem kell ezeket betiltani, egyszerûen kreatívabb, igényesebb mûsorok kellenének.
nem kell nézni, máris stresszmenetsebb az életed. sosem értettem, hogy hogy lehet valakiban annyi gyûlölet, hogy cégeken éli ki azt. meg embertársain. meg híres embereken, stb. ez döbbenet valahol:)
"De hogy eltûntetni? Abból is mekkora botrány volt, hogy két szennyrádió helyét átvette ... másik két majdnem annyira szennyrádió."
remek példa. ezért se értettem a "tíccsuk be" zombikat. jönne akkor másik két csatorna, ami dettó azt adná, amire kíváéncsiak a nézõk és nem egészestés festményelemzéseket meg vers mindenkinek-et.
De hogy eltûntetni? Abból is mekkora botrány volt, hogy két szennyrádió helyét átvette ... másik két majdnem annyira szennyrádió.
A
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Angol felirattal? Én meg amerika/nyugatellenes vagyok.
A
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
LZ forever
LZ forever
Mindenhol "mindent" szinkronizálnak.
A
ez egyrészt nem igaz. másrészt te sem gondolod komolyan, hogy a nézõk olvasni akarnak - még moziban, ahol választhatnak is, szinkronra mennek. (tipikus kérdés a jegypénztárnál: "melyik film megy magyarul?" így választ valaki néznivalót.)
a feliratozás öngyilkosság lenne. akadtak feliratos próbálkozások, a tv6 és a sorozat+, sõt, talán a viasat 3 is ad, vagy adott így sorozatot. az axn egyes programjai is felirattal mennek. menekülnek a nézõk az adatok alapján. (miért, de tényleg, miért hiszi valaki azt, hogy ha õ a feliratokat szereti, akkor a többség is? nézz meg egy torrentoldalt, hogy hányan töltenek le egy dvdripet angolul (magyar felirattal) és hányan x hónappal késõbb szinkronnal. pedig a netezõk sokkal fogékonyabbak az idegen nyelvekre. de még õk is egyértelmû preferenciákkal bírnak a filmek nyelvét illetõen.)
"a a retekklub meg a tv2 megpróbálna normális, nézhetõ filmeket meg sorozatokat adni, "
ezzel nincs gond. minden nézhetõ film a tv2-n és az rtl-en köt ki - a legjobbakat nem happolja el elõlük senki, legyen szó közönségsikerrõl vagy kritikairól. mint ahogy a legjobb sorozatok jó része is náluk köt ki. az elmúlt 5 év 2-300 sorozatából tán, ha 2-3 nagy hiányzó van. de azok is csak azért, mert nem lenne sok esélyük itthon, ld. boston legal.
Gaming is believing.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A
Armin & Ayu fan
persze kinek mi az igénye. ha te azt akarod, hogy politikusok döntsék el helyetted, hogy mit nézz, akkor ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy az agyadat a sûrû mélybe húzzák.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
<#gunyos1>#gunyos1>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"nincs fekete vagy feher, csak minden a ketto kozott\"
JAAAAA, tudom már! Biztos attól tartanak a nézõk, hogy még a végén lekerül a mûsorról a kedvenc Mónika sójuk, Josi baráttal és a többivel együtt, mert csökkentek a csatornák nézettségei. Muhahahahaha.....
baromság? Meg a sok idézõjelezgetés. Irdatlan idegesítõ, h nem tudod magad normálisan kifejezni és idézõjelbe teszed a necces részeket. Viktor kérlek foglalkozzál valami mással, de ne cikkírással.