44
Achtung Panzer Kharkov 1943
-
obersepp #44 Ja és le lehet gázolni az ellensége Pak-ot! -
obersepp #43 Üdv !Az opcióknál ki lehet kapcsolni az éjszakai küldetést.
Már másoddik napja játszom a Kharkov-val, már elég jól kiismerem. Nagy lehetőségek vannak benne. Kíváncsi leszek a Mod-jaira. Néhány észrevétel:
Sajnos az ágyúk sérülésokozó képessége nem túl reális. A Marder III 7,5-öse 50m-ről képtelen volt kilőni oldalról a T-34-et.
A T-34-es is elrágódott egy darabig egy Pz-II-vel.
Az egyik tankom (PZ IV) elmerült egy tóban. A személyzet kimenekült.
Tetszenek a lángplva rohanó emberek. (Még ha fejjel rohannak is neki egy tanknak!)
Néha gond van az ellenség láthatóságával. Néha csak úgy eltűnik egy 20m-re lévő tank, majd újra megjelenik, pedig semmilyen bokor nem volt közöttünk sem.
Az a tapasztalatom, hogy a kevesebb egység élvezhetőbb játékot nyújt, mint a több. Ha szétaprózod a támadási irányokat, akkor nem tudod kézben tartani a századodat, önállóan pedig végük.
Jó lenne ha a későbbiekben vontatókat is tennének a játékba, a lövegekhez. Vagy például műszaki mentőket az elakadt, vagy lánctalpsérült járművekhez. Érdekes lenne ha a lövészárkokba beleragadt hk-kat, ki lehetne húzni.
A vasúti töltések megmászásánál a Marder hajlamos fejre álni. Seggre is.
Sajnos az AI a járművek irányításánál tök hülye. Gyakran nem oda megy, leáll a jármű, akadozva megy, nem oda lő, stb.
Jók a hangok, lehet hallani az ellenség páncélosainak közeledését, a távoli zárótüzet(sajnos látni nem).
Sajnos kevés benne a beszéd. Hangulatosabbá tenné a játékot, ha jelentenék a páncélosokat, géppuskákat, stb.
Nem boldogulok a lövészárok ásással.
Kissé néha olyan zászlófoglalós hangulata van a játéknak. Jó a nagy térkép, de mivel (hál istennek) csak század-megerősített század méretű egységek vannak jelen a térképen, ezért az ellen gyakran beszivárog.
Az opciókban egyébként lehet állítani az 1 óra csataidőt, kettőre.
Egyenlőre ennyi. Üdv! Achtung Panzer! Marsche! Infanterie Voran! -
Morus #42 ctr c ctr v
Nem tudom......... most összezavarodtam!
A külföldi cikkek meg istenítik....asszem ezt csak egyféleképpen lehet kideríteni pénz bukó nélkűl...thepiratbay:) -
Morus #41 Az a baj hogy nem egy elfogúlt cikk és nem is olyan stílusú amiből látszik hogy a cikkíró nem foglalkozott volna a játékkal.
Egyszóval példákat említ és nem direkt húzza le hanem félek igen is elba**ták a sok lehetőséget ami a játékban volt...talán egyszer kipróbálom de max jövő télen XD -
#40 Én feladtam a próbálkozást. Számomra a legbosszantóbb az volt, hogy minden küldetés este volt. Meguntam vaksiskodni a képernyő előtt. Így számomra még nehezebb volt kiismerni a játékot.
Elolvastam a cikket és tényleg eléggé lehúzzák benne. -
Morus #39 "Na igen, aki sokat látja, annak rögzül." XD jaj anyám ezen elhasaltam XD XD
Pc dome on született egy ismertető a játékról
pcdome cikk itt olvashatod
én csak úgy próbáltam ki hogy kb 5 percet mert orosz volt minden és nagyon idegesített.
szerintetek jó játék vagy van benne valami plusz?
a graf rendben van szerintem főlleg ha azt nézem hogy mekkora területet rajzol ki de a játék élményt a pcdome os cikk eléggé lehúzza
vélemények? -
#38 Na igen, aki sokat látja, annak rögzül. -
#37 "elmeorvos" ... egybe írandó. -
#36 Én tudom, hogy nektek mi a bajotok, de ezt nektek igazán csak egy elme orvos tudná elmagyarázni. -
#35 Te tényleg nem érted mi a bajunk. Idióta hülye! -
#34 Mióta szabály, hogy egy jó játéknak szépnek is kell lennie? -
#33 Örömmel vettük, hogy az orákulum ránk csöpögtette tudása fénylő morzsáit, ráébresztve minket pór halandókat miként senyvedünk szegényes tudásunk bűzlő mocsarában.
-
#32 Nem fogod fel, hogy egy topic nyitásánál információval kellene szolgálni arról amiről megnyitod a topicot. Még te kezdesz el háborogni meg így beszélni amikor eszed szinte semmi. Egy normális linket nem voltál képes berakni legalább, hogy értsék az emberek miről van szó, ha már veszik a fáradtságot és benéznek a topicba.
Az első google találat már infót is tartalmazott róla, csak nagyon nem az én dolgom, hogy utánanézzek valaminek amiről te nyitsz topicot. Ezért van a szabályzat.
Amúgy a játék eléggé szarfos. Már 1-2 napja megjelent pár torrent oldalon.. nem igazán vannak elragadtatva tőle az emberek amit nem is csodálok, na pá.
Ja és zárható. Azt hiszem. -
#31 Nem csoda, hogy nem találtam, mivel teljesen más néven jelent meg. -
#30 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1247753334 -
#29 kk -
#28 Video -
#27 Egy video azoknak akiket tényleg érdekel:
-
#26 hát ez a játék is elkésett vagy 10 évet hogy néz ez ki -
#25 aha -
#24 A Stell Fury tényleg egy kiváló tank szimulátor. Én is toltam vele néhány kört.
Ez a játék viszont valószínűleg nem tank szimulátor.
Az előzetesekből azt szűrtem le, hogy egyfajta taktikai rts-ről an szó. Talán a Theatre of War-hoz tudnám hasonlítani.
Mindenesetre mivel még nincs saját tapasztalatom, addig csak óvatosan foglamazok.
-
#23 Én a demot nem próbáltam. Eddig főleg a neten fellelhető trailereket néztem meg és a külföldi fórumok hozzászólásait. Nagyon nagy érdeklődés övezte.
Találtam több helyet is, ahol már fent van a teljes verzió. Talán még ma délután lejön és kipróbálom.
Maj készítek saját képeket és írok az első benyomásaimról. -
#22 Söpredék mi? -
#21 Te nem, de Ő igen, nézd meg többit =D. -
#20 Akkor normális hangnemben, egy kérdés:
Játszottam a Steel Fury-vel, eléggé magasra tette a mércét, nagyon jó (pontosabban és inkább az "elérhető legjobb") szimulátor a világháborúról. Érdekelne, ez a játék árkád jellegű-e, vagy hasonlóan belsőnézetes, páncélkocogtatós? -
#19 De BAZDMEG mond már el hogy mi ez egyáltalán azon kívül hogy tankos game. És én most nem offolni akarok. Nem így szoktak topikot nyitni hogy: "megjelent itt van pár kép" a játékról meg nulla infó. És most ne mond hogy a google a barátod, mert tényleg illett volna pár infót adni a játékról. -
dezsolti78 #18 Helló Axon!
Jó, hogy csináltál ennek a gyöngyszemnek egy topikot.
A demóval nyomtam az nagyon bejött.Tetszik az egész kivitelezés, grafika meg sztem elég szép, bár én nem ezt szoktam nézni elsősorban, de a sokan lerondázták.
Majd írj milyen az első benyomásod!
üdv -
#17 #14 -
#16 Nem az első topik nyitásom és minden alkalommal feltűnik a söpredék offolni. Majd szépen eltűntök és csak azok szólnak hozzá akiket érdekel a téma.
Részemről ezzel le is zártam az offolóknak szóló üzeneteimet. -
#15 talán nem úgy kéne topicot nyitni, hogy beírod hogy megjelent meg beraksz pár képet.. -
#14 -
#13 Szimulátor ez vagy inkább valami árkád szar? -
#12 Igaza van pazmek, mi a szar ez? -
#11 Köszönjük értékes hozzászólásodat. Majd továbbítom kérdésedet a játék készítőinek. -
Vlala #10 Képek alapján Need for Tank. Engem is érdekelne, legutoljára a Saboteurben tankoztam egy jót, de az nem ugyanaz. -
#9 és mi a faszom ez azon kívül hogy panzerkedsz...??? -
#8 -
#7 -
#6 -