Egyszerűbb képletiltás lesz a Google Street View-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ausztriában például egy ember egész életére kaphat egy rendszámot, ha akarja. Én csak errõl az országról tudok, de biztos máshol is van ez így. De véglis tökmindegy, mert kihomályosítják.
Az autók forgalmi rendszáma mióta személyes adat? Bizonyos személyhez köthetõ egy életen át? Ugyan! A személyi szám az igen. Ilyen szempontból még a személyi igazolvány szám sem az, hiszen igazolványcserénél új számot kapunk. A TB szám, az adószám igen, mert az nem változik. De a rendszám, a házszám és a telefonszám, a cipõméret és a fitymahossz nem az.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Magyarországon karikás ostorral kellene követni õket, lovon. 😄
Szerintem ez sokkal kevésbé tiporja sárba a jogokat, mint pl a partyfotós oldalak, ahol anyuci apuci lecsekkolhatja, hogy mennyire volt részeg kicsi gyermekük.
Én személy szerint nagyon szeretem a google eme alkalmazását. Körbenézhetek a világon, megnézhetem miképpen fest egy átlagos amerikai, japán, francia stb kisváros utcái. Az emberi arcok ki van homályosítva, nem értem a felháborodást.
A norvégok akciója meg nagyon király!!! 😄
Én személy szerint nagyon szeretem a google eme alkalmazását. Körbenézhetek a világon, megnézhetem miképpen fest egy átlagos amerikai, japán, francia stb kisváros utcái. Az emberi arcok ki van homályosítva, nem értem a felháborodást.
A norvégok akciója meg nagyon király!!! 😄
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
LOaaal nem olvastam el a cikket, de egybol a norveg buvarok kergettek meg egy Googli autot.. hat ez kesz! 😄DDD
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Miért is?
Ilyen is van ám: www.norc.hu nem csak a gugli😄
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT