8
-
balage187 #8 Ausztriában például egy ember egész életére kaphat egy rendszámot, ha akarja. Én csak erről az országról tudok, de biztos máshol is van ez így. De véglis tökmindegy, mert kihomályosítják. -
#7 Az autók forgalmi rendszáma mióta személyes adat? Bizonyos személyhez köthető egy életen át? Ugyan! A személyi szám az igen. Ilyen szempontból még a személyi igazolvány szám sem az, hiszen igazolványcserénél új számot kapunk. A TB szám, az adószám igen, mert az nem változik. De a rendszám, a házszám és a telefonszám, a cipőméret és a fitymahossz nem az. -
dinnyegodre #6 Magyarországon karikás ostorral kellene követni őket, lovon. :D -
rudymester #5 Szerintem ez sokkal kevésbé tiporja sárba a jogokat, mint pl a partyfotós oldalak, ahol anyuci apuci lecsekkolhatja, hogy mennyire volt részeg kicsi gyermekük.
Én személy szerint nagyon szeretem a google eme alkalmazását. Körbenézhetek a világon, megnézhetem miképpen fest egy átlagos amerikai, japán, francia stb kisváros utcái. Az emberi arcok ki van homályosítva, nem értem a felháborodást.
A norvégok akciója meg nagyon király!!! :D -
#4 LOaaal nem olvastam el a cikket, de egybol a norveg buvarok kergettek meg egy Googli autot.. hat ez kesz! :DDDD -
semmikozod #3 Miért is? -
#2 Ilyen is van ám: www.norc.hu nem csak a gugli:D -
#1 Nem is tudom hogy egyáltalán miért kezdtek bele ebbe a projectbe , az emberek személyiségi jogait sárba tiporják a képekkel