Matt LeBlanc-é lesz az év legjobb komédiasorozata?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne térjetek el a témától személyes ellentétek miatt, egyikõtök se különb a másiknál. Ha kijönnek egy témával és ajnározzák, pedig csak újabb róka koma, az a kár. Nem kell magyarázni, a #3-as posztból is érhetõ volt. <#bee1>#bee1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ja, hogy te az a típus vagy, aki azért reklamál, hogy õ ütött vissza elõször? aki beleköt és utána besérül, hogy ha valaki reagálni mert? óóó...😊
kérlek, ne légy paranoiás, ne keresd mindenkiben az ellenséget. megkérdeztem valamit, amire nem akarsz válaszolni, ennyi. megértelek. a véleményemet nem hangoztattam, nem hiszem, hogy érdekelne valakit. te úgy érezted. ezért kár besérülni.
kérlek, ne légy paranoiás, ne keresd mindenkiben az ellenséget. megkérdeztem valamit, amire nem akarsz válaszolni, ennyi. megértelek. a véleményemet nem hangoztattam, nem hiszem, hogy érdekelne valakit. te úgy érezted. ezért kár besérülni.
miért nem kár? hogy megint beleköthess valaki véleménye csak a direkt egyet nem értésért?
khmm. "saját magát"
Kijelentés? És a kérdõjel a végén?
"az év legjobb komédiasorozata". Talán várjuk már meg az év végét ezzel a bátor kijelentéssel.
miért kár? máshol is volt hasonló, de ez nem a sorozat, hanem egy elõzetes.
kár hogy hasonló poént már ellõttek a JCVD-ben
Hehe ezen behaltam. 😄 Csak 6 rész, miért? 😄
Hát, õ sem fiatalodik...
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"