Sonic & SEGA All-Stars Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Csácsá.sztem csak kontrollerel : )

Hali
Kontroller nélkül lehet osztottképernyõs-multizni? Esetleg 2 billentyûzettel?

every damn day

Van külön egy Cofig.exe a játék fõkönyvtárán belül.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

skrimer
hi.Grafika beállítás menü nincs?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

guruzone
nálam ugyanez fenn áll (32 bit win7)

már mindent kipróbáltam...

Hali! Nekem Sonic & SEGA All-Stars Racing.exe müködése leállt hibaüzenettel el sem indul a game! Win 7em van 64bites

Ha valaki tud orvosságot a problémára lécci segitsem

gagax
Most toltuk haverral😄 elvoltunk 😄 Graff igaz nem full mert már elég gyegea gépem de azért elmegy 😄D BFBC2(carloska) jó game ez is az is 😄😄😄:😄

Carloska
nagyon durva ! 😄😄

gagax

Büszke vagyok magamba 😄 am bocs *xbox360cemu.ini be kelle kicsit átírogatni dolgokat de mûködik minda 3 kontorller😄 2 logitech és egy manta...

gagax
amit én találtam azt is sikerült beüzemlnem és már 2 contorllert sikerült neki be rakni 😄 igaz kicsit a progi nijébe kellet mesterkednem de rájöttem hogy kell :d most írom az utsó kontrollernek a fájlait😄

arty
arty
ennél újabbról nem tudok

Forza.

gagax
Egy baj van azzal averzioval amit én találtam hogy még nem támogatja a játékot :S De ha te tudsz valami jó verziot akkor pls linkeld be 😄

gagax
Köszi 😄DD ezt meg is lesem 😄 thx <#worship><#worship><#worship>

arty
MS csinálta, de nem õ rakja be a játékokba ...

egyébként meg van x360 kontroller emulátor

Forza.

Fehercsoki
Te aztán nagyon szánalmas vagy!

Nekem nagyon bejön .Én 90%-ot adnék rá.
V43 1105
Takarodjál már innen kis görénywarezvitéz -.- mama2 alreg geciek !!!😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nem az irányítót kell kib*szni hanem a microsoftot kéne elküldeni már melegebb éghajlatra hogy ilyen zsarnok módszerrel akarják eladni pcre is az xbox joyt-t

Szeretem a cicákat

Attelee
Ketten lehet nyomni a "story modot"?
Mert annak nem látom értelmét h csak single playerben lehet megszerezni
a pályákat karaktereket,és ha ez megvan csak akkor lehet egymás ellen nyomni!??

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

gagax
*kiba**om... sry :S

gagax
ohhh vazz nemár 😮 haverokkal pedig négyen nyomni mi jó lett volna... mindjá kibaszom a logitech a manta meg a másik logitech es irányítót is vazz

Carloska
uhh bazzz akkor valszeg csak azzal meg szopacs kár érte 😄

Egyik billentyûzet, másik gamepad. Azt nem tudom, hogy "sima" gamepad is jó, vagy csak Xbox 360-as, mert nekem Xbox 360-as van és azzal tökéletes és arra is van szabva (írja a readme).

#17 - Írja, hogy a Start-ot kell megnyomni. Lehet, hogy tényleg csak Xbox 360-as vezérlõvel megy?! <#confused> Próbáld meg a középen a bal oldalit megnyomni (az a start Xbox kontroller-en).

gagax
HOgy kell a 2 playert berakni? van 3 irányítóm is de akármit nyomko rajta nem joinol.... PLS HELP

Carloska

split screnn az rendben van de 2es player mivel játszik a faszommal?

külön bill vagy mikel hozzá? vagy mivel ynomja 2es játékos

Mondjuk így. <#smile>

gagax
most akkor hogy is van ez?😄D van split screen azaz osztott képernyõ de nem tod hogy kell játszani? vagy nem vágom 😄

Carloska
van split screen multi nincs

de ha rájösz hogy kel osztot képernyõn tolni ird már le pls 😄

balee4
Milyen durva gépigénye van bazz. xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

triplet
Lehet multizni? Van benne Lan?

gagax
Szedem már😄 valaki még azt mondja meg pls hogy van e benne osztott képernyõ mód😄

Carloska
Szedjétek gyermekeim mert jó játék XD

Carloska
tese vagy gyenge 😄 amugy 2 kommentel lejjebb írtam le mikre van 😄

Carloska
Minimum System Requirements:
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP2 is recommended)
DirectX 9.0c compliant video card with 256 MB RAM (NVIDIA 7600 or better, ATI X1300 or better)*
3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
1GB RAM (2GB on Vista)
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
6 GB Hard Drive Space

Recommended Specifications
Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
1.5GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better*
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
7 GB Hard Drive Space

gfreak
már hogy nem jött volna..max annyira leszarta mindenki hogy nem foglalkozott vele, de pl. aszfalton fent van a RLD verzió 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

PC-re nem is jött ki.

triplet
Épp tegnap néztem cdgalaxisnál Xboxra, jónak néz ki a boritó alapján, szedem le. Gépigény?

Carloska
Sonic.and.Sega.Allstars.Racing-RELOADED

Sonic_And_Sega_All_Stars_Racing_PAL_Wii-WiiERD

Sonic_And_Sega_All_Stars_Racing_XBOX360-STRANGE

Carloska
Amugy sztem elég jó játék lett és grafika is nagyon jó 😊

Carloska
Sonic & SEGA All-Stars

Sonic és a Sega hol aranyos, hol gonoszan aranyos kreatúrái hamarosan ismét visszatérnek képernyõinkre, méghozzá egy kissé Mario Kart bûzû, de annál érdekesebb alkotás képében, amely a Sonic & Sega All-Stars Racing névre hallgat, betöltése után pedig nem egy platformer, hanem egy teljesen háromdimenziós köntösbe bújtatott autóverseny-játék tárul szemeink elé. A féktelen száguldást az említett figurák ismert és kevésbé ismert járgányaiba pattanva élhetjük át, gépi ellenfelek, de néhány barátunkkal karöltve is akár.