A Sötét lovag írója írja az új Superman-filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
goyer, mint legjelentõsebb? hááát..., õ azóta is ebbõl él, hogy a dark knightot a nevéhez ragasztják, de nem feltétlenül annyira jogosan.
a dc comics úgy tûnik szerette az ilyen neveket, de a man of steel szerintem sok-sok évtizedes elnevezés.
a dc comics úgy tûnik szerette az ilyen neveket, de a man of steel szerintem sok-sok évtizedes elnevezés.
Azért annyira nem volt sok. És tán Goyer a legjelentõsebb.
Bár minden tiszteletem ellenére a FlashForward egy fos.
Kiváló ez a tendencia, hogy a címszereplõ nevét körülírjuk: The Dark Knight, The Man of Steel. 😊 Ha jól tudom, Pókembernek pl. nincs ilyen, de pl. a (Spider) Web Nerd találó lenne. 😊
Bár minden tiszteletem ellenére a FlashForward egy fos.
Kiváló ez a tendencia, hogy a címszereplõ nevét körülírjuk: The Dark Knight, The Man of Steel. 😊 Ha jól tudom, Pókembernek pl. nincs ilyen, de pl. a (Spider) Web Nerd találó lenne. 😊
Pedig Brandon Routh egész jó volt Supermannek,bár a film szart se ért😄
Nem készíti az a "csapat", csak az EGYIK író írja a Batman sok forgatókönyvírója közül.
Gaming is believing.
Hát olyan sikere lesz szerintem mint a Batmannek! Eddig nem voltam oda supermanóért de ha ez a csapat készíti szinte biztos megnézem majd! Remélhetõleg mostmar találkozunk más ellenségekkel is mint Luthor mert már kissé unalmas a fényes feje!
*brainiac
"erõs kryptoni mitológiában részesülnénk"
Úgy legyen!
Már foglalom is a jegyet😄
Úgy legyen!
Már foglalom is a jegyet😄
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.