Bogaras utazó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robez84
Az a baj ezzel a sorozattal hogy nincs sok része, állandóan ismétlig a Nat Geo Wild-en..de külömben minden részt eddig megnéztem és bazi érdekes...kár hogy sokaknak nem mond semmit..

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kéne rá lángszóró.

<#nyes>

LeonSilver
Apád inkább sámlit csinált volna helyetted, arra legalább letudna ülni.
Ostoba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Joker Brand
kecskés vándorló

Tinman
Frankó kis sorozat, tudtommal még csak 7 része van magyarul.
Letöltési link: www.kizártnaktartomhogynelegyélfentegymagyartorrentoldalon.com/aholbeírodakeresõbehogybitewithme/éstádám.php

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tigeroo
jópofa vagy
Valami konkrétum a sorozathoz? Link, képek, rövid leírás...
Tudom, google a barátom, meg is találtam, de egy topicot az általam felsoroltakkal illik indítani, nem egy "honnan töltsem" kérdéssel 😊

No offense, peace.

Robez84
huu nagyon nagy sorozat én amikor tudom megnézem 😄 sajna letöltést nem took hozzá.. én is vevõ lennék rá

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

sacano1
Ha valaki tud letöltéshez linket ossza meg velünk😊

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht