Munkakerülők

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Húzzál el dolgozni de nagyon gyorsan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mersant
sajnos tokeletesen igazad van, de ha mindenki becsuletesen befezetne az adojat, nem lennenek szamlagyarak stb., akkor nem kene a melosnak ennyi adot fizetni, mert nem hianyozna a kasszabol, mindenki jobban kijonne a penzebol. es ezt tuzzel-vassal betartatnam. aki adot csal, lop stb. azt kenyszermunkara kuldenem amig be nem hozza a kart, es az osszes vagyonat elkoboznam a picsaba...asszem par embernek az orok elet is keves lenne hogy visszaszolgaltassa a lenyult zsetont...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Narxis
Jaja, az ilyeneket falhoz kellene állítani...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Talán pont azért tart itt az ország ahol, mert a hozzád hasonló "herék" lepik el...

Frayer
már minden el van intézve dzsilett

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

flashpointer
Menj el Ázsiába vagy Afrikába, ott igen sok kollégád lehet. Nekik meg még több idejük van a "pénzszerzésre" ! de jó nekik!

És nem kell általánosítani, azért mert te az eddigi munkahelyeiden ezt tapasztaltad (ami feltételezem árufeltöltõ vagy hasonló felelõsséggel bíró munkakör).
Ha meg valami nem tetszik lehet csinálni máshogy, rajtahát legyél munkaadó, kisvállalkozó vagy akármi más. Csak találd ki milyen szolgáltatást fogsz nyújtani, ha már annyira kurvasokidõd van.

Emancipate yourself from mental slavement!

Frayer
végülish jah

REPS0L
Akkor most hogy keresel pénzt? Google?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Frayer
Na, õ nem léphet be a klubba.
A Bûnözõk ki vannak tiltva a klubból. Az én olvasatomban a koszos, koxos bõrû c*gánybûnözõk a bûnözõ osztály legalja, nem lehetnek tagjai a klubnak.
Ezek az egyének sikertelenül próbálják utánozni a nagyokat, de buták és sosem sikerül nekik semmi, ezért folyamodnak erõszakhoz.
Ezt gondolom. Persze nem mindenki ért ezzel egyet. Sokan istenítik, rajonganak a c*gánybûnözõkért, kiállnak mellettük, és védelmezik õket.
Ezek a c*gánybûnözõ szimpatizánsok, kik úgy gondolják, hogy minden ember egyenlõ, de nem veszik észre, hogy akiket védelmeznek, c*gánybûnözõkben van meg legjobban a fajgyûlölet, õk azok akik megtestesítik a rasszizmust, és mindenkit gyûlölnek magukon kívül.
Ez az egyéni véleményem, nem egy szentírás.

Az ilyen emberek, és szimpatizánsaik sem lehetnek tagjai a klubnak.
Egyébként mindenkit szeretettel várok, aki nem végez munkát, se nem bûnözik.

Pl ez:

Frayer
A klub megnyitotta kapuit.

Lehet jelentkezni "munkatársaknak".
A klub tagságra való jelentkezésnek az a kitétele, hogy a jelentkezõ személy nem végezhet semmilyen munkát mellyel másnak hasznot termel.

Úgy látom ma már nem egyértelmû, hogy a munka = érték. Ez egy téves képzet ma már. Nagyon sokan abban a hiedelemben, babonában élnek, hogy a munka értéket képvisel.
De én azt mondom, hogy munkával nem lehet pénzt keresni.
Én amióta abba hagytam a melót, több szabadidõm van, több idõm van foglalkozni a pénzszerzéssel, jobban élek mint valaha, és több pénzt tudok szerezni mint munkával.
Hol a hiba? Ez most egy ilyen világ.

A munka értéktelenné vált, és úgy látszik a kiszolgáltatott helyzetû emberek vannak leginkább ráfanyalodva a munkavégzésre. Úgy gondolják a munkával vagyont szerezhetnek, de nem veszik észre, hogy gyakorlatilag csak annyi anyagi bázisuk van mindig, hogy éhen ne haljanak.
Van egy ilyen mondás: A megélhetéshez kevés, az éhenhaláshoz sok.
Mindig csak annyi pénzt kapnak, vagy tudnak csak szerezni, hogy a következõ hónapban is be tudjanak menni dolgozni.
Ez a régi rabszolga világ modernizált változata, ebben a világban, a tulajdonosodnak (munkáltatódnak) már nem kell törõdnie a személyes ellátásoddal, ruházatoddal, étkeztetéseddel, elszállásolásoddal, hanem a fizetõeszközzel ezt a terhet is áthárítják a munkás rabszolgára.
Persze ma már a munkás rabszolga szabadon választhatja meg munkáltató urát, tulajdonosát, akinek profitot termel, aki használja õt, kihasználja munkaerejét.

Közveszélyes munkakerülés

← ElőzőOldal 7 / 7