25
A tengerentúlon jól ismert humorista polgárpukkasztó sitcom-ja.
-
#25 Tudja valaki estleg hogy hol találahtám meg ezt a dalt?
http://artists.letssingit.com/sarah-silverman-lyrics-doody-song-pv7xtb1
ez a comedy centralon ment a Sarah silverman program reklámjaként -
Dobronski #24 Hát, ma néztem felirat nélkül, én értettem... 1-2 poén volt, amire azt mondtam "wut??"... mindegy, anyukám miatt kéne, mert ő is szereti. -
#23 Hát azt sajnos én sem találtam :(
Jelenleg az egyetlen lehetőség, hogy magyar felirattal nézd az hogy a Comedy Centralon nézed. -
Dobronski #22 Felirat kelllllllllllllllllllllllllllllllll. -
#21 Mindegymá', megértem felirat nélkül is csak hegyeznem kell a fülem, mert sokszor motyognak. :P -
#20 Feliratot honnan tudtok letölteni?
Hébert meg franciát találtam annyit mint a nyű, de angol nincs sehol. Magyarban már nem is bízom hogy lesz. -
#19 Persze, hogy játék, jóbarátok mind:) -
#18 Hétvégén láttam pár részt, egész jó :D -
#17 Egyértelműen megjátszotta! -
#16 én se tudtam eldönteni, de wiki azt írja, hogy csak megjátszották. -
ldavid #15 a pilot még valamennyire tetszett is, de a 2. rész után már nem érdekel - és még énekel is! xD -
#14 "Dzsuuuuu" hogy hányszor hallom ezt egy epizód alatt:]
Rengeteget zsidózik, ez tény:D
Én személy szerint imádom, legalább tanulom az angolt is vele felirattal:] -
#13 "Kivéve a zsidóknak, mert a nővére rabbi Izraelben, szóval ezt inkább kihagyja a műsorból."
Tévedés, rengeteget zsidózik, szóval ők is kapnak a jóból :) -
#12 nagyon jó színész ez a Matt Damon, mert nem tudom eldönteni, hogy most ezt eljátszotta vagy tényleg ideges lett?! -
#11 "miért kell már MINDEN sorozatban és filmben a gaységet reklámozni"
Mégis mit vártál? Ezt a sorozatot zsidók írták, rendezték, és ők is szerepelnek benne (Sarah és Laura Silverman például).
"Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját műsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nőt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek."
Kivéve a zsidóknak, mert a nővére rabbi Izraelben, szóval ezt inkább kihagyja a műsorból.
Én is láttam pár részt belőle (amikor esténként épp nem volt más érdemleges műsor), de szerintem eléggé nyers és sokszor durva humora van ennek a nőnek. Bár lehet, hogy mások pont ezért szeretik. -
#10 Azért Steve és Brian elég szolidan buzik:D Nem szokott menni a homokozás szóval engem nem zavar. -
Fidolorous #9 én is néha elcsíptem comedy centralon, külön tetszett hogy feliratosan nyomatják - ez követendő példa a többi csatornának ! viszont nem értem miért kell már MINDEN sorozatban és filmben a gaységet reklámozni.. -
#8 TSSP - mire jó a köptető :D -
#7 Damon színészi játéka kitűnő :) -
#6 Imádom. Feliratot talált már valaki hozzá? Első 2 évad már elérhető. -
#5 Ez pedig - hogy teljes legyen a kör - egy kis ráadás Kimmel és Matt Damon "párkapcsolatáról":)
-
#4 Mindkettőt láttam, zseniális -
Monoton #3 Ez hatalmas :DDDDDDDDD -
#2 Kis kitérő:
Jimmy Kimmel ex-nője, Matt Damon és Ben Affleck jóbarátja:) Így hárman együtt pedig általában ütődött "állatok":D Persze Kimmel oldaláról nem maradhat el Brad Pitt, Robin Williams, Harrison Ford, Cameron Diaz és társaik sem:)
Sarah Kimmelnek: I'm Fucking Matt Damon
Kimmel Sarah-nak: I'm Fucking Ben Affleck
-
#1 Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját műsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nőt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek.
Sarah Silverman olyan, mint bármelyik fiatal lány… csak kicsit szexibb, viccesebb és ismertebb. Saját programjával 2007-ben debütált a Comedy Centralon, de nem ez volt első televíziós szereplése. A Saturday Night Live írójaként kezdte pályafutását és egy-két jelentben szerepet is kapott. A sorozatfüggők találkozhattak vele a Monk második évadának egy-két epizódjában, ahol vendégszerepelt, de igazán emlékezeteset saját műsorában alakít. A Sarah Silverman programba minden belefér az abszurd dalocskáktól kezdve a vicces jelenetekig. Sarah éli a maga kis életét, közben mindenkit sérteget, nem törődik a világgal. Legtöbb idejét húgával tölti, akit tényleg Sarah húga alakít, Laura. Fontos szerepet kap a rendőr Jay és a lány két meleg szomszédja.
(comedycentral.hu)
Mivel még nem nyitottak neki topicot, bátorkodtam nyitni egyet. Egyesek betegesnek, mások zseniálisnak tartják a hölgy humorát, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a szatirikus humort mesteri szinten űzi :)
Adásidők a Comedy Centralon: csütörtök: 01:00 - 01:30
01:30 - 02:00
péntek: 23:00 - 23:30
23:30 - 00:00
vasárnap: 22:00 - 22:30
22:30 - 23:00