Végre elkészülhet az amerikai Top Gear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán elmés és okos, konstruktív hozzászólás.
Amúgy nekem pl. az Office amerikai változata jobban bejön, mint az angol. Szóval számomra akadt.
Hogy ON is legyek: tényleg nehéz lesz a Top Gear hangulatát átvinni az amerikai változatba, nem fûzök hozzá sok reményt.
Egy sima autós magazinnak meg biztos jó lesz, csak ne Top Gear akarjon lenni.
Amúgy nekem pl. az Office amerikai változata jobban bejön, mint az angol. Szóval számomra akadt.
Hogy ON is legyek: tényleg nehéz lesz a Top Gear hangulatát átvinni az amerikai változatba, nem fûzök hozzá sok reményt.
Egy sima autós magazinnak meg biztos jó lesz, csak ne Top Gear akarjon lenni.
Nem akad, húzál már el innen te szerencsétlen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"zt vettem észre, hogy európai mûsorok amcsi megfelelõi mind nagyon gyengén siekrülnek euróopai szemmel. "
rengeteg kivétel azért akad.
"Az amerikai egy "buta" népség, és a Top Geart is lefogják butiítani."
a magyarok is buták, mert ilyeneket írnak? vagy a mi feldolgozásaink jól sikerülnek és intelligensek?
rengeteg kivétel azért akad.
"Az amerikai egy "buta" népség, és a Top Geart is lefogják butiítani."
a magyarok is buták, mert ilyeneket írnak? vagy a mi feldolgozásaink jól sikerülnek és intelligensek?
A Top Gear nemzetközileg olyan, mint nálunk a Totalcar. Itthon is, bár megszûnt, de ez a Gyulai Balázs féle bohóckodás, nem is beszélve a Start Autóról, hát nemtom...
Sztem befognak vele sülni. Azt vettem észre, hogy európai mûsorok amcsi megfelelõi mind nagyon gyengén siekrülnek euróopai szemmel.
Pl. ott volt a Póráz 2 végén c. sorozat. Majd áttették az egészet amerikában, és máris olyan megrendezettnek tûnt az egész.
Az amerikai egy "buta" népség, és a Top Geart is lefogják butiítani.
Sztem befognak vele sülni. Azt vettem észre, hogy európai mûsorok amcsi megfelelõi mind nagyon gyengén siekrülnek euróopai szemmel.
Pl. ott volt a Póráz 2 végén c. sorozat. Majd áttették az egészet amerikában, és máris olyan megrendezettnek tûnt az egész.
Az amerikai egy "buta" népség, és a Top Geart is lefogják butiítani.