18
Motion Sensor-os (mozgásérzékelős) játékok, mindenféle mobilra
-
#18 vagy inkább aerosensor?:D -
#17 ilyen szakszavakkal nem akartam élni -
#16 giroszkóp? inkább girosensor
-
#15 Igen, de iPhone-nak kb. kétszer nagyobb ára van mint egy mostani okostelefonnak amin van mozgásérzékelő, meg ideális eetben wifi :) -
#14 ilyen nincs java progiban? -
CamelX #13 iPhone accelerometer pontosságát 1 telefonnak se sikerült még felülmúlnia :) -
#12 Apum Nokia 5800 Xpress music telefonjára van ilyen mozgásérzékelős játék. Autós. Alapból rajta volt. Elég érdekes az irányítása az első két alakalomkor, de aztán meg lehet szokni:) -
#11 LocoRoco ftw -
#10 Resco Bubbles -
#9 Szar :-D
De tényleg. Ezek a motion sensor-os izék nekem sem túlzottan jönnek be. Először jópofa, de használhatatlanok az ezen a technológián alapuló játékok. -
#8 mozgásérzékelő? inkább giroszkóp -
#7 nekem ilyen játék tetszene még...
Wobble -
Cat 02 #6 Autóssal volt szerencsém játszani, háááát :D -
#5 Csak akkor fogja érzékelni, hogy merre döntöd a telefont, ha van benne mozgásérzékelő :) A felbontás innentől már csak a Te telefonodtól függ ha jól tudom :) -
#4 Máris :) Tessék:
SlidersEdge 1.9MB (torrent)
Labyrinth Lite Nokia 5800 Xpress Music-ra
(iPhone-ra nyílván AppStore-ból tudtok letölteni játékokat, ha jól tudom, de ha valaki szeretné, keresek neki)
Egyébként Google-n szinte bármit megtalálsz :) -
#3 akkor most 240*420as kijelzőn fogja érzékelni telo mozdulatokat? értelmes...(már bocs) -
#2 Kezdésnek azért betehettél volna egy párat.. -
#1 Sok féle mozgásérzékelővel ellátott mobiltelefon jött Magyarországra az utóbbi hónapokban. Sokan szeretnének ezekre olyan játékokat szerezni, amelyek kihasználják a mozgáséruzékelőt, és ez alapján irányíthatják a játékot. A témát ezek összegyűjtésére nyitottam. Sok szerencsét mindenkinek, kívánom hogy találjátok meg amit kerestetek.