Motion Sensor Games
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, de iPhone-nak kb. kétszer nagyobb ára van mint egy mostani okostelefonnak amin van mozgásérzékelõ, meg ideális eetben wifi 😊
SoF II: C4z0rla
iPhone accelerometer pontosságát 1 telefonnak se sikerült még felülmúlnia 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Apum Nokia 5800 Xpress music telefonjára van ilyen mozgásérzékelõs játék. Autós. Alapból rajta volt. Elég érdekes az irányítása az elsõ két alakalomkor, de aztán meg lehet szokni😊
Szar :-D
De tényleg. Ezek a motion sensor-os izék nekem sem túlzottan jönnek be. Elõször jópofa, de használhatatlanok az ezen a technológián alapuló játékok.
De tényleg. Ezek a motion sensor-os izék nekem sem túlzottan jönnek be. Elõször jópofa, de használhatatlanok az ezen a technológián alapuló játékok.
The Matrix has you...
Autóssal volt szerencsém játszani, háááát 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csak akkor fogja érzékelni, hogy merre döntöd a telefont, ha van benne mozgásérzékelõ 😊 A felbontás innentõl már csak a Te telefonodtól függ ha jól tudom 😊
Máris 😊 Tessék:
SlidersEdge 1.9MB (torrent)
Labyrinth Lite Nokia 5800 Xpress Music-ra
(iPhone-ra nyílván AppStore-ból tudtok letölteni játékokat, ha jól tudom, de ha valaki szeretné, keresek neki)
Egyébként Google-n szinte bármit megtalálsz 😊
SlidersEdge 1.9MB (torrent)
Labyrinth Lite Nokia 5800 Xpress Music-ra
(iPhone-ra nyílván AppStore-ból tudtok letölteni játékokat, ha jól tudom, de ha valaki szeretné, keresek neki)
Egyébként Google-n szinte bármit megtalálsz 😊
akkor most 240*420as kijelzõn fogja érzékelni telo mozdulatokat? értelmes...(már bocs)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sok féle mozgásérzékelõvel ellátott mobiltelefon jött Magyarországra az utóbbi hónapokban. Sokan szeretnének ezekre olyan játékokat szerezni, amelyek kihasználják a mozgáséruzékelõt, és ez alapján irányíthatják a játékot. A témát ezek összegyûjtésére nyitottam. Sok szerencsét mindenkinek, kívánom hogy találjátok meg amit kerestetek.