King Arthur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az íjászok meg kicsit ûbertápak. (Bár van opció, hogy lehet gyengíteni õket.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Továbbra sem értem, hogy ennyi év után miért nem lehet magadni azt a lehetõséget egy ilyen RTS csatában, hogy az egyes egységek hogyan alakítsák a saját formációt. Anno az RTW-ben is jöhejes volt, hogy két ha kis seregek voltak, akkor többfele osztottam embereimet, hogy több felõl támadjak. Hiába volt a gép számszerûleg túlerõbe, a morál kõként zuhant emiatt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gaming is believing.
Nagyok kiterjed és érdekes szabályrendszere van. Igazi gyöngyszemnek tûnik a játék, de azért elsõre összefutottam egy gikszerrel.
A hadseregem morálja érdekes módon elfogyott mikor már éppen az ellenfél utolsó egységeit vertem szét és neki gyak. 3%-a volt meg a seregének, nekem meg kb. 65% a kezdetinek. Erre kiíra, hogy vesztettem és eltûnt az egész sereg hõsöstül.
Na azért ez meredek...
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Azért van easy szint ott legalább ember veszteség nélkül nyerni lehet a csatákat 😄
Next PC upgrade: 2022
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Gaming is believing.
Minden elismerésem a Neocore-é!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack