8
  • Szefmester
    hehhe a példák közül egyik sem érdekelt soha..
  • narumon
    Hát nem tudom de amit meg akarok nézni a moziban azt megnézem, amit letöltök mozi nélkül azt akkor sem nézném meg moziba ha nem tudnám letölteni. (főleg, hogy van egy csomó olyan film amit letöltök majd végül soha nem nézem meg és törlöm)
  • Chriss745
    Hát én is Írországban élek, de én nem kerültem fel a listára az biztos. SSH-val húzom le a cuccokat egy privát szerverről, ezt nyomozzátok le nyomik!

Amúgy az a szomorú, hogy az egyik cikk arról ír, hogy mennyivel megnőtt a bevétel a mozikban, a másikban meg harcolnak a warezolás ellen? Nem pofátlanság ez már egy kicsit amit a filmkiadók művelnek? Ezeknek semmi sem elég!
  • Hegi90
    VÁLSÁG VAN
  • morden
    Van egy magyar módszer is erre az illegális letöltőkeresésre, megnézed hova dob be internetcsekket a postás és voálá meg is vannak a csúnya gonosz illegális letöltőgengszerek :D
  • lamer the true
    Nehem az túl jó lenne nekik. Inkább követ a nyakukba azt a tengerbe velük. Mégis mit képzelnek csak úgy töltögetnek mindenfélét? A nyavajások rosszabbak, mint a kokaintermelők vagy, mint a gyilkosok!
  • FoodLFG
    Börtönbe velük, MIND!