Iráné a leggyorsabb tudományos növekedés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább az elsõ grafikon az érdekes, és fura, hogy azzal nem foglalkozik senki. Azon látható, hogy Magyarországon 1980-ban pont ugyanannyi publikáció született, mingy 2005-ben, ezzel szemben Lengyelország megtriplázta a tudományos kutatások mennyiségét. (Igen, ez nem ugyanaz a minõséggel, mint a cikk is írja, de azért lehet ez alapján következtetéseket levonni.)

Molnibalage
Hogy a semmirõl elérték azt a szintet, amit az elsõ hatalmak kb. 60 éve? Mert a centrifuga techika alapjai ilyen régiek...

Ennek a technológiának az alaklamazása számtalan országban csak elhatározás kérdése lenne. A centrifuga üzemet meg nem önerõbõl építették.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Így érthetõ, hogy az amcsik és oroszok miért cseszegetik õket.

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

Lol! A Kra'henek mindig a legtetején voltak mindenben, mégis le lehetett õket gyõzni! 😄

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

Tinman
Ira felesége Iráné...

Most megyek és mereven elhatárolódom magamtól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem az Imperium Galatica 2. jutott eszembe ezekrõl a grafikonokról. 😄

NEXUS6
De természetesen a békés célú atom technológiában!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Szerintem meg nem a publikációkat kellene nézni, hanem a haditechnikai és más fejlesztésket"

Te elolvastad, hogy Irán miben mutatott fel kiugró fejlõdést? Atomtechnikában.

NEXUS6
Errõl a statisztikai hókuszpókuszról, mindig az albán traktortermelés hihetelenül dinamikus növekedése jut eszembe, ami adott évben akár 300%-is lehet.
Most már 4 traktort gyártanak.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Molnibalage
Szerintem meg nem a publikációkat kellene nézni, hanem a haditechnikai és más fejlesztésket. Irán jelenleg olyan dolgok elõállítására sem képes, ami a jenkiknél 40 éve rutinszerû volt és Kínában is az már 15 éve.

Irán elõször talán oda jusson el, hogy finomítókat épít, hogy a világ egyik legnagyobb gáz- és olajkitermelõje ne importáljon finomított termékeket. Sokak szerint a mostani rendszer is pont olyan korrupt, mit a Sah rendszere volt, csak ma jól pofánvág a rendszer, ami nem éppen világi alapokon nyugszik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

← ElőzőOldal 2 / 2