Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Szeretem a cicákat
Annak meg kifejezetten örülök, hogy kint a szabadban is lehet menni.
Félelmetes.
PC GURU-hoz most ez a teljes játék, május 9. ig lehet még kapni. Szerintem megéri :)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Machine for Pigs (ilyen hülye nevet :D)
Egy módos iparost, név szerint Oswald Mandust irányítjuk, aki tragikus eseményeket élt át mexikói utján, és most visszatérve hasonló borzalmak várnak rá. Megbetegedett, és álmaiban látott egy "sötét gépezetet", és mikor kigyógyult rájött, hogy a gépezet valóra vált. A játék eleinte PC-re, késõbb OS X-re és Linuxra is megjelenik.
Halloweenra ígérik, vagyis csak év vége fele várható. :(
http://www.nextfrictionalgame.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Annó említették, hogy kevésbé lesz horror a következõ játékuk, de egyelõre semmit nem tudni róla.
Szeptember elején annyit írkáltak még, hogy azon szeretnének változtatni, hogy a klasszikus kalandjáték elemek ne törjék meg a játékmenet tempóját, de anélkül, hogy egy egyszerû lövöldévé változzon a játék.
Ami vicces, hogy az Amnesia sikere által pénzügyi bizonyosság miatt az elsõ szakaszban belassult a fejlesztés ahelyett, hogy gyorsabban ment volna, mivel kicsit bõvültek és átszervezték a munkafolyamatokat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#388-ban pl ott van az a gyönyörû feje, de minek, ha meg sem szólal ?
Játékmenet videó meg ezrével van youtube-on.
PSN ID.: Beegabor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Neked mindenbe bele kell pofáznod??
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valaki?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."