420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
  • a csavar
    üdv mindenkinek, hogy tudom azt megcsinálni, hogy a custom storykat ne kelljen folyton elölről kezdenem hanem ott tudjam folytatni ahol abbahagytam?
    köszi
  • cody1994
  • wantonly
    Így igaz!
  • Fidolorous
    Ez a játék valami ultra-szuper-hihetetlen módon lett megcsinálva, mondom ezt az első fél óra tapasztalataiból. Az egész atmoszféra, hogy az ember egy helyben áll hozzá se nyúl az egérhez és már attól be vagy tojva. Nem volt az a horror játék eddig ami tudott volna ekkora hatást gyakorolni az emberre.
  • masterthief
    Na ez nem lesz piskóta! :D
    Annak meg kifejezetten örülök, hogy kint a szabadban is lehet menni.
    Félelmetes.
  • gosumofo
    majd ha felkelt a nap megnezem :D
  • wantonly
    Amnesia: A Machine For Pigs teaser

• wantonly
    Justin DLC magyarítás tölthető.
  • Dency
    Csáá.
    PC GURU-hoz most ez a teljes játék, május 9. ig lehet még kapni. Szerintem megéri :)
  • Piszkos  Fred
    Csak nyugi. Gondolj arra, hogy sosem vagy egyedül
  • SötétBarom
    Bazze, sikerült most egyhuzamban letolni egy 7 órás sessiont.. Valahogy nincs kedvem aludni :DDD
  • woy
    a dlc-ben miért nincs mentési lehetőség ?
  • wantonly
    Most viszont már neve is van a folytatásnak.

A Machine for Pigs (ilyen hülye nevet :D)

Egy módos iparost, név szerint Oswald Mandust irányítjuk, aki tragikus eseményeket élt át mexikói utján, és most visszatérve hasonló borzalmak várnak rá. Megbetegedett, és álmaiban látott egy "sötét gépezetet", és mikor kigyógyult rájött, hogy a gépezet valóra vált. A játék eleinte PC-re, később OS X-re és Linuxra is megjelenik.

Halloweenra ígérik, vagyis csak év vége fele várható. :(

http://www.nextfrictionalgame.com
  • Seth
    Amnesia folytatás, volt már róla hír
  • wantonly
    Valami készül....
  • wantonly
  • Noodlee
    C:\users\felhasználó\documents\amnesia
  • RYO21
    A mentéseket hol tárolja a játék?
  • vajo
    Szevasz Fazer. Jösz ETS2-ni is majd? :)
  • V43 1105
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1266600797&no=393]#393[/URL]

^^
  • Rol3nd
    Helloszia látom nem vagyunk valami szimpatikusak, semmi baj te véleményed csak annyit mondok hogy ha unatkozol ráncigáld meg a hurkádat és ne rajtunk trollkodjál, és próbálj keménynek tűnni. Vajo feltöltötte az ő összes videóját és gondolom már unjátok, de attól még ne hurrogjál le engem is mer egy nyomorult vidit próbálok felfedeztetni :O. És beszélj a magad nevében nagyfiú ne az egész topic-ot beszéltesd, mintha nekik nem lenne saját véleményük... na szép napot :).
  • V43 1105
    Senkit nem érdekel .. Vajo barátoddal együtt toljátok már el a bringát ..
  • Malakai
    Majdnem azonnal belekezdtek a köv projectbe, de hivatalosnak nem lehet mondani a bejlentést, még cím sincs.
    Annó említették, hogy kevésbé lesz horror a következő játékuk, de egyelőre semmit nem tudni róla.
    Szeptember elején annyit írkáltak még, hogy azon szeretnének változtatni, hogy a klasszikus kalandjáték elemek ne törjék meg a játékmenet tempóját, de anélkül, hogy egy egyszerű lövöldévé változzon a játék.
    Ami vicces, hogy az Amnesia sikere által pénzügyi bizonyosság miatt az első szakaszban belassult a fejlesztés ahelyett, hogy gyorsabban ment volna, mivel kicsit bővültek és átszervezték a munkafolyamatokat.
  • Seth
    Bejelentették már, hogy dolgoznak vmi újon?
  • masterthief
    Én inkább az új játékuk trailer-ét várom már. Biztos megint valami beszaratós game-re számíthatunk.
  • Rol3nd
    Kis felfrissítő ha valakit érdekel:

• Seth
    Nekem mondjuk nem lenne vele gondom, ha teszem azt kommentelné közben.

#388-ban pl ott van az a gyönyörű feje, de minek, ha meg sem szólal ?

Játékmenet videó meg ezrével van youtube-on.
  • MR ME
    a kérdés jogos...
  • vajo

Neked mindenbe bele kell pofáznod??
  • V43 1105
    Muszáj erőltetni a szutyok videóid?
  • vajo
  • Seth
  • vajo
  • lolSL
    http://www.gamersgate.com/DDB-ATDD/amnesia-the-dark-descent-bundle

ezres a game
  • SötétBarom
    Zseniális :DDD
  • MR ME
    :DDD

• MR ME
    köszi, annyira azért nem érdekel h pakolgassan össze vissza a drivereket :)
  • masterthief
    Nekem a 10.4-es vált be, ami nem okozott nekem fejjel-lefele képernyőt! Próbáld ki hátha beválik nálad is.
  • masterthief
    Akkor nézd meg előző verzióval. Ha az sem jó, akkor még régebbivel. Addig tesztelj, amíg nem találsz olyat, ami nem okoz törést-összeomlást, egyebet. Vagy egyből próbáld meg a 10-es szériából azt, ami a játék kiadásával kb 1 időben készítettek. Amúgy meg elírtuk, mert a 11.7-est várnád, és most gondolom neked is a 11.6-os van fent, mint nekem.:)
  • MR ME
    10.6 van fenn, és asszem azzal is próbáltam, és akkor crashelt :S