31
-
Robi546 #31 szal miről van szó?? :D -
#30 Én eddig 19 ember öltem meg, szerencsére nem tudták rám bizonyítani.
De a szerepjátékkal még nem próbálkoztam. Asszem kipróbálom, mert ezek szerint nekem való hobbi lehet :)) -
kvp #29 Na ez tipikus peldaja annak amikor egy ujsagiro meg csak a kozeleben sincs az igazsagnak. A wow-os srac csak reszeg volt, ha tv-t nez eppen akkor is igy reagalt volna.
A tanarno mar durvabb eset. Azert lovoldozott, mert nem kapta meg a veglegesitett kutatoi allast, pedig mar evek ota probaidon volt. A kollegai nem szerettek az eroszakos stilusa miatt, pedig jo kutato volt. A rendorsegi aktajaban szerepel, hogy jopar evvel korabban veletlenul lelotte a testveret egy vadaszpuskaval. (aztan veletlenul ujratoltott es ujra lelotte) De akkor felmentettek, mert a szulok pozicioban voltak. Szoval semmi kozel a jatekokhoz, a no egyszeruen futobolond volt, csak a ferjenek ez valamiert nem tunt fel. (van par gyerekuk) Az eredeti angol nyelvu hiradasokban egy szo sem volt semmilyen jatekrol, kapasbol mindenkinek a korabbi lovoldozese ugrott be. Az egyik kollega felt is tole mar korabban, hogy a vegen ot lovi le, de o speicel meguszta, mert eppen nem volt ott. Egyebkent korabban volt mar egy eset amikor levelbombat kuldott a felettesenek, de azt nem tudtak rabizonyitani.
ps: Sajnos ismerek hasonlo embereket, de itthon sem hajlando senki cselekedni, hiaba tart az illeto illegalisan fegyvert es fenyegetozik allandoan, ha a szulo miatt nem banthato a 'gyerek'. A rendorseg meg addig nem akar lepni amig nem ol meg valakit, ugyanis a srac nem politizal, tehat nem lehet terrorista, ezert nem ernek ra az ugyre. (azert jo lenne ha nem engem vagy szamomra kedves embert olne meg a srac amikor a jovoben bekattan) -
#28 Jaja, ráadásul a varázslás istenellenes! -
sathinel #27 Ha egy gyilkos komolyzenét hallgat akkor az újságokban az lessz hogy a komolyzene miatt tömeggyilkolt???
Már mindegy mekkora állatságot mondanak csak szerepeljenek a hírekben???
http://en.wikipedia.org/wiki/Dungeons_&_Dragons
1974 volt az első kiadás. Azóta nem volt vele gond csak most:D Ezek marhák. Fogadjunk valami extrém elvakult keresztény nyomta ezt a dumát mert még életében nem játszott vele. -
#26 ebben a két történetben semmi nincs aminek köze lenne bármilyen játékhoz
félre csúszott emberi életek akik pluszban még idegbetegek is és rombolnak maguk körül, a cigányság jó részénél ezek minden napos esetek
-
#25 Enyit amerikáról:D -
#24 "...kitépte a falból a készüléket, majd lefejelte a telefon helyét..." -
Komolytalan #23 Középkorban nem volt se WoW, se TV, mégis mennyi embert megöltek. Aki megszületett kb 1:1 volt az esélye vagy rosszabb hogy erőszakos halált hal. Most meg ez kb van 1:1000000. Akkor meg mit hisztizünk? -
Szefmester #22 Ha elmeorvosi vizygálat kellene az életbenmaradásukhoz akkor ezek meghalnának.. :)
Minek játszik az ilyen ember? -
n3whous3 #21 :D
Ismerem jah. Oké hát mindenre van példa :D -
Healbacsi #20 "Két éve olvastam egy megdöbbentő hírt, egy statisztikát, a börtönben ülők 90% evett már életében legalább egyszer kígyóuborkát. Valószínűleg a legveszélyesebb zöldség a planétán :) "
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ritkan szoktam kommentek kozott gyongyszemeket talalni, de ez az volt.:) -
#19 Még jó hogy agyilag zakkant, agresszív tahók nálunk még nyomokban sincsenek!
-
rajdi #18 Amerikában azt hiszik, hogy itt Közép / Kelet - Európában rongyokban és feslett bőrbocskorban járunk, nincs egy frissen vakolt ház, minden kocsi 30 éves. Na meg persze a videojátékok ölnek... -
#17 Érdekes... Szerepjátékoztam, Wowoztam, rengeteg fantasy könyvet olvasok, de nincsenek ilyen hajlamaim. Valami baj lenne velem? Vagy csak annyi, hogy nem vagyok alkoholista és nem vagyok gyenge idegrendszerű és elmebeteg...
Sok-sok évvel ezelőtt még a TV volt maga a sátán, hogy elhozza a szörnyű képeket (híradó, vagy horrorfilm mindegy) és ettől megőrülnek az emberek. TV hétköznapivá vált, emberiség fentmaradt. Most kell újabb mumus. Lettek ezek...
Arról kellene statisztikát csinálni egyszer, hogy mennyi semmirevaló statisztika létezik... -
Merces #16 .....megyek a Tescoba agyontetrisezek mindenkit......... -
pixx #15 Két éve olvastam egy megdöbbentő hírt, egy statisztikát, a börtönben ülők 90% evett már életében legalább egyszer kígyóuborkát. Valószínűleg a legveszélyesebb zöldség a planétán :)
Ha már statisztika...
A játékok olyan embereknél lövik ki a biztosítékot, akik rossz szülői háttérrel rendelkeznek, és emiatt néhány dolog kimarad a nevelésből.
-
n3whous3 #14 fuck yeah :D -
lordofchaos #13 Ez mind igaz.
Ráadásul a kenyérfogyasztók közül kerül ki a legtöbb gyilkos:
http://hu.netlog.com/wegaz/blog/blogid=155458 -
n3whous3 #12 A sorozatgyilkosok kb 90%-a van USA-ban, ezek mind társadalmi és kulturális vonások is, egyszerűen nem fogják fel azt, hogy ott mindenki már idióta lassan. -
n3whous3 #11 Kérem a kedves szerkesztő társaságot, hogy álljon már le az ilyen bagatel meg szenzáció hajhász (szajhász? :D) "hírek" pedzegetésével, itt mindenki azon a véleményen van, hogy ez mind faszság, hiába esik az oldal profiljába, ez a Blikk szintje, szóra se érdemes az egész. -
#10 Lehet én vagyok hülye de eléggé úgy néz ki, hogy az alkohol a hibás, nem a játék-.- Hogy lehetnek emberek ilyen hülyék?:S Amúgy meg minden ember potenciális gyilkos, ha már itt tartunk. -
#9 jah, a busznál nagyobb :) -
#8 A játékok ölnek. -
#7 Nincs igazad. -
szily3 #6 Bazmeg, szerintem meg a Vilma néni a hibás! Statisztikailag szerintem ugyanakkora az esélye, hogy valaki bekattan egy piros iskolabusztól, mint a D és D-től...
Utálom a bulvárt -
Szefmester #5 D&Dben nincs pisztoly, vagy nagyon ritka szalé ha amiatt kattan be akkor inkább kard..:D vagy varázslat.. az lenne a legtisztább. ha sikerül megidéznie egy démont akivel megölet mindenkit hát rajta..:D -
Librarian #4 Úgy várom már, hogy valami sakkozó gyerek mészároljon... XD -
SityiSXT #3 Texasban időben kaptak el egy srácot, miután az Xbox Live-on kikotyogta, hogy lövöldözni fog a gimijében. forrás
Meh, hülyék ezek ott a Nagy Pocsolya túloldalán... -
#2 upsz...
*váliumot -
#1 Kéne csinálni egy statisztikát hogy a "játékoktól megörült" agresszív állatok hány százaléka él az USAban és akkor máris nem a játékokról kéne beszélni. Úgy látszik már az sem segít hogy a valámiumot már szinte a csapvízzel kapják :D
Btw, aki meg akar örülni az bármitol megfog. Nem kell ahhoz WoW, elég egy darab ko is ^^