30
  • Cubex
    Sziasztok!
    Nekem van egy kis gondom a DRM-mel.
    először mikor elindítottam a játékot akkor ment akkor még bejelentkezett,de amióta kiléptem azóta nem enged bejelentkezni.
    Ezt írja ki:
    An internet connection is required to play this game.Failed to connect to the Ubisoft master servers.Please verify that your internet connection is
    functional and try again!
    Tudnátok segíteni?
  • Ladizlav
    Sziasztok! Itt lehet telepítési problémával kapcsolatosan kérdezni?
  • MoT3C
    Persze vérpistike, olyan mint te, aki itt a forumon hülyeségeket beszél. Te aztán életedben nem töltöttél le semmit a netről? és gondolom minden mp3 a gépeden legális forrásból került oda. Szánalom. Azon kívül 10ezres játékokat adnak ki ami egy átlag magyar fizetésnek komoly része, és ezek közül 90% egy marék ... ér.
    Szóval nem tudom ki a vérpistike akinek apuci minden játékot megvesz és feljön fikázni az sgre meg igazat adni egy kizsákmányoló multinak.
  • Hegi90
    Mondjuk ha egy évben kettőnél több játék is lenne, amit egy hét után is a gépemen hagyok, akkor talán vennék is játékot. Pl Starcraft II, Diablo III az nálam tuti vétel, előrendeléssel, mert a Blizzard minőségben még meg lehet bízni.
  • bakagaijin
    Ezekbe a programokba beépítették azt, hogy ez a DRM egy mozdulattal kikapcsolható. Idézet Ha viszont valami probléma lesz a rendszerrel, akkor sem kell kétségbe esni. A Ubisoft készített egy patchet, mellyel ez a védelem feloldható és így a régi megoldással folyhat tovább a játék..

Ha már túl sokan panaszkodnak akkor gondolom egyszerűen kikapcsolják a DRM-et. A kiadók általában úgy állnak hozzá, hogy ha egy hónapot kibír a másolásvédelem az már hatalmas nyereség - az első hónap, hónapok alatt realizálódik a vásárlások jelentős része. Nem ők lennének az első aki így jár el, pl a Witcher directors cut változata teljesen leradírozza a DRM-et. Ráadásuk a directors cut jár mindenkinek aki megvette akármelyik Witcher változatot. A lengyelek szimpatikusak :).
  • Ray78
    Nos erről ennyit ,lehet megköszönni a szomszéd "Vér Pistikének" mert miattuk kénytelenek a kiadók ezt csinálni.Azok miatt akik szerint a warez egy jó móka és naponta 3 játékot töltenek le.Megjegyzem 2010-ben sok (szinte mind)játék ehhez hasonlóan net nélkül nem fog kocogni senki gépén.Vicces adalék ,hogy minden játék a netről tölt majd le azonnal frissítést mert alapból hibás a lesz a lemezes program és ha nem regisztrálsz lehet fikázni így sz*r úgy sz*r. Köszönjük szomszéd Vér Pistike te kis takonynyaló!+Adalék sokak szerint 4000 Ft még sok egy játékért aztán aznap a Mekiben elzabál 6000 Ft-ot csak mert nem bírja ki hazáig.Igen ő Vér Pistike idióta apukája Nájki cipőben.........
  • hiftu
    A forráskód nem fut sehova. Esetleg a programkód. Az viszont nagyon komoly erőforrásokat igényelne.
  • krajcsovszkig
    Nekem sajnos olyan. Messze vagyok a központtól és főleg esténként (mikor ráérek játszani) 5-10 percenként ledob, ráadásul a nyaram (amikor szintén ráérnék játszani) nagy részét nettől távol töltöm.

Cikkhez: ez így elég szar, meg akartam venni, de ha lesz olyan tört verzió, ami nem csinálja ezt, úgy érzem, jobban járok azzal. Nem hiszem, hogy ez a steamnél jobb védelmet nyújtana és még ott is van offline mód, szóval ez nagyon nem jó így...
  • Novell
    Hmm, szóval kapunk egy majdnem MMO alapú AC II-őt (mert ugye azoknál sincs játék, ha lehal a internet vagy a szerver)...
    Naggggyon jó...
  • chronos75
    háhá behal a net.. ha fél napig nincs akkor a legtöbb ember már mániákusan telefonálgat/üvölt a szolgáltatóval.. szerintem ez nem lehet gond..

valószínűnek tartom, hogy ki fogják szedni a crackerek 3 perc alatt az összes netes kommunikációt a gammából, arról nem is beszélve hogyha valami generic cucc lesz akkor meg csak az első ilyennél nyer egy pár napot a kiadó utána vége..
  • zola2000
    Mellesleg aki abban a hitben él, hogy minden védelem feltörhető 2 hét alatt, az nagy tévedésben van, a ps3 védelme is csak 3 év után dőlt meg (bár ez is még csak pletyka szinten van), itt meg a forráskód egy része szerveren fut, nincs meg senkinek, tehát azt a részt visszafejeteni is "lehetetlen".
  • zola2000
    Szerintem meg nagyon jó játék lett a Prince Of Persia VII, és más kiadó is adott ki másolásvédelem nélküli játékot pcre, azok is rosszabbul fogytak a másolásvédett társaiknál, azalatt az 1-2 hét alatt amíg feltörnek egy másolásvédelmet, általában sokan inkább megveszik (ne a magyar viszonyokra gondoljatok, nyugaton 1000 euróból kell kiadni 50 eurót, nem 60ezer forintból 10ezret).
  • armageddon666
    mondjuk talán nem az új Prince of Persián kellett volna kísérletezniük, amihez eléggé kétkedve álltak oda az emberek, és valljuk be, nem is lett valami egetrengetően jó játék... Assassin's Creed 2ről sok jót hallottam, szerintem jobban is várják az emberek, esetleg ennél lehetett volna megpróbálni a nincs-védelem-jobban-fogy-e módszert...
  • zola2000
    Neked milyen neted van? Én falusi vagyok, de még az én netem sem szokott behalni. Itt mindenki úgy beszél mintha neki aztán óránként háromszor behalna a nete...
  • zola2000
    "Nem lenne egyszerűbb mindenféle védelem nélkül kiadni őket? "

Hát a prince of persia (amit védelem nélkül adtak ki) előtt volt egy ubisoft nyilatkozat hogy ha az sem fogy jobban mint a komoly védelemmel ellátott cuccok, akkor csinálnak egy szerver oldali emulációt használó védelmet, ha az sem fog jobban fogyni, akkor be kell látniuk hogy a pc nem az ubisoftos játékok platformja.

Mondjuk ez elég durva védelem lehet, ennél kevésbé durva védelem feltöréséhez is egyszer hat hét kellett, ehhez mégtöbb kell (ha túl sok dolgot számol a szerver akkor lehet hogy tényleg "feltörhetetlen"), gondolom megjelenésre azért megoldják, hogy a játék csak lepausáljon, de ne szálljon el, ha megszakad a netkapcsolat, aki meg eredeti játékot vesz pcre, annak általában van netje is, akinek nincs az úgy is max 2000 forintos budget árú játékokat vesz, az meg gondolom már olyan verzió lesz, amiből kiveszik a netes védelmet. Azért drukkolok hogy tényleg "feltörhetetlen" legyen, és ezért tényleg jól fogyjon.
  • Skyline
    Ez egy dolog,hülye leszek megvenni egy olyan játékot aminél ha bármikor behal a netem azonnal baxhatom a játékot és az élményt akár a legkeményebb akció közben...Köszi,de így nem kérek belőle. Warez úgy is lesz (igaz szomorú egy ilyen kaliberű játéknál),de ezzel a húzással csak mégjobban saját maguk alatt vágják a fát.
  • RicsyPy
    http://www.sg.hu/cikkek/64697/a_ubisoft_warez_tesztje
  • Torda5
    Nevetseges amit csinalnak!marad a warez.
  • HerrKiss
    Szerintem azért bőven előfordul, hogy valakinek nincs otthon internet. Pl. én ebédszünetben a munkahelyemen megnézem az a pár hírt, amit érdekel, és otthon nincs internetem.
    Amikor egyik számítógépes magazin nyereményjátékán nyertem egy Red Alert 3-at, és az az első indításkor ki akart mászni a netre, már akkor háborogtam. De a hónom alá csaptam a gépet, elmentem egy rokonhoz, ahol van, megosztotta velem, és utána már többször nem kereste a netet. De hogy folyamatos netkapcsolat kelljen egy single játékhoz? Ez már több, mint nevetséges.
    Még azzal együtt is, hogy azt mondom, hazudik, aki a másolásvédelem miatt nem veszi meg a játékot. Ha nagyon akarná, akkor megvehetné (és ezzel támogatta a fejlesztőket - megérdemlik, ha egyébként jó a cucc, a másolásvédelmet szerintem a kiadó erőlteti inkább), és azt is ugyanúgy megcrackelhetné, hogy a bosszantó dolgokat kikerülje (más kérdés, hogy akkor már nem volna legális - ügyvéd ismerősöm mondta).
  • cateran
    " újraindul a rooter"
    WTF? Nem router akart lenni? Ha igen,akkor no comment....
  • Juszufka
    Aki nem akar szívni, vagy nincs internete (nem mintha ez olyan reális dolog lenne még), annak a virágbolti verzió ajánlott. A másolásvédelem köztudottan csak a játékot boltban megvásárlókat szopatja, hiszen a warez példány lényege, hogy eltávolították belőle a másolásvédelmet. Fogadok egyébként, hogy 1-2 héten belül úgyis feltörik.
  • Evoluti0N
    Lehet, h én vok a hülye, de nem értem ezeknek a védelmeknek a lényegét. Annyit érnek, mint szarnak a légfrissítő. Mindegyiket feltörik előbb-utóbb. Van olyan, aminek kell esetleg 1 hét, max 1 hónap, de a legtöbbnek elég néhány óra. Nem lenne egyszerűbb mindenféle védelem nélkül kiadni őket? A fejlesztőknek is kevesebb munkája lenne és azoknak is egyszerűbb lenne az élete, akik megveszik az eredetit. Így tényleg azt érik el, h azok se veszik meg, akik eddig megvették volna.
  • hopp
    Nem veszik észre, hogy saját maguk alatt vágják a fát? Itt megint csak azt szivatják, aki megveszi eredetiben. Ha nagyon bele van drótozva az ellenőrzés, akkor úgy fogják feltörni, hogy írnak hozzá egy emulátort, ami behazudja a szerver válaszát. Mindent fel lehet törni.
  • Csak77
    Véleményem szerint nincs olyan normális ember aki egy ilyen "állandónet kell védelem" mellett megveszi a játékot. Elmondható, hogy a PC mint játék platform halott.
  • enzim
    Akkor addig játszol mással... Remélem kiadnak a játék mellé egy "How to piss off PC-gamers" Guide-ot, mert ez nagyon megy nekik. Először több hónapos csúszással adják ki a konzolosokhoz képest, jólvan elnézzük... Kárpótlásul ajándékba adják a két DLC-t. Akkor ehhez mit adnak ajándékba? Meg nem szakadó internet-hozzáférést és túlterhelés-mentesítéssel ellátott Ubisoft szervert? Mert h lesznek ezzel még gondok, az fix. Rájöhettek volna már a játékgyártók, h nincs feltörhetetlen játék. És lehet, h ha a feltörttel télleg kevesebb a gond, akkor...
  • ffxi
    Lehet, hogy naív vagyok. De mi van ha nincs internetem? Nem is előfizetés miatt, hanem pl. szolgáltató hibájából huzamosabb ideig nincs net?
  • Skyline
    No akkor ez az a pont ahol eldőlt ez sem veszem meg...Azért álljon már meg a menet...Akicó közben kivág ha esetleg megszakad a netem? Hát ott dugják akkor fel a seggükben a játékot,de tőlem pénzt nem látnak. Ubisoft ez elég nagy fail...
  • Bimbike
    na, egyel több ok hogy ez is mindenki netről fogja,megfelelő crack el leszedni.. én nem megvenni ha nem változtatnak rajta.
  • koschwarz
    ez azért kemény. felőlem ellenőrizheti minden indításkor, de hogy játék KÖZBEN azért szopjak, mert éppen elmegy a net...idegesítő.
  • IMYke2.0.0.0
    Bekaphatják. Internet-függőség... valóban a clouding felé terelnek minket...