17
-
#17 A Falsh Forwarddal az a baj, hogy az ütős kezdés után igen ellaposodott... -
#16 Hmm Human Target pedig durván jó sorozat... -
winnie #15 nincs vége a dokiknak, mg jönnek új részek. -
#14 kár hogy a dokiknak vége, kedvenc sorozatom volt -
winnie #13 lehet, most nem keresek utána, de nem csak feltételes módban szólt minden? azért az utolsózásra emlékeznék (vagy szeretném hinni, hogy emlékeznék), csak mert a 2 évad rendelés még nem jelent biztos véget. -
Reg5 #12 Anno a 6. évad után 2 évadot rendeltek ,és pl a junkien is úgy írtátok meg, hogy a mostani 8. az utolsó évad. Persze ezt a Fox módosíthatja nyilván.
Sutherland legutóbb azt mondta, hogy únja a Jack Bauer szerepét... -
andersh #11 nem lesz utolsó rész, mivel jack bauer halhatatlan. -
Mixe3y #10 erősen szorítok a lietome-nek (hazudj ha tudsz) és a dokiknak
nagyon jóak, sajnálnám, ha véget érnének :S:S:S -
winnie #9 ez érdekes, ezt már máshol is írta valaki, holott nem volt szó ilyesmiről. nem is lenne sok értelme, hiszen egyelőre jól hoz a sorozat, sutherland is elmondta, hogy még sokáig csinálná szívesen a 24-et. -
pixx #8 Még jó, hogy a 24 8. évad előtt elmondta mindenki, hogy ez lesz az utolsó. -
yossarian14 #7 Hajrá Chuck!
Akit érdekel: szombaton a Coolon adják a 2. évad első részét szinkronosan -
Cat 02 #6 Community sikeres ? cool! -
VvD #5 Big Bang Theory : the best! :)
Így akartam elküldeni, de aztán rájöttem, hogy mekkora bunkóság egy olyan magyar postot beküldeni, amiben nincs is magyar szó :) A lényeg, hogy ennél jobb sorozatot én még nem láttam, pedig láttam már 1-2-t. -
#4 Chuck marad! A többi kutyát se! (Na jó! A V-nek is drukkolok.) -
kalapos01 #3 Azok HBO-sorozatok. Meg még el sem kezdődött az új évadjuk, hogy lehessen tudni, hogy folytatódnak -e utána. -
jahola #2 Jól megmondta.
True Blood, United States of Tara.
Ezeket nem láttam... -
#1 "Mi megmondjuk." na ezt jól megmondtad bulvárwinnie!