6
  • semmikozod
    #6
    Az extreme makeover home edition után ez a legjobb reality mostanában.
  • winnie
    #5
    most komolyan, azt hiszed, hogy erre csak te gondoltál? egyszerűen azt mondják dokumentumfilmet forgatnak a fickóról, akik pár nap alatt egy napra kezdőként kipróbál pár munkát. ennyi. odaát mindenki dokureality-t csinál, fel sem tűnne senkinek a dolog, de azért az idiótáknak megmagyarázzák.

    mondjuk az remekül látszik, hogy kinek milyen sráfra jár az agya. valakit csak az izgat, hogy mi átverés és mi nem, más pedig hátradől és lát egy kellemes 40 percet, amire valóban igaz, amit Ulquiorra ír.

    de mondom mindenki másképpen áll hozzá a tévéműsorhoz, amit néz:) és aztán anélkül ír, hogy megnézné - talán mert fél, hogy ő is rákattan, aztán titkolózhatna a hasonszűrűek előtt,
  • Running
    #4
    Ja nem feltűnő ahogy a pofájába nyomják a mikrofont a bottal meg a háttérvilágítók és kamerások rajzanak körülötte. Már megint egy idiótaság idiótáknak, hiába sok az idióta.
  • Darth Sith
    #3
    teljesen megrendezett kamu. ki kiváncsi erre?
  • Wittgen
    #2
    Azért az gyanús lehet, h. egy egész stáb kísér egy "átlagos" munkást mindenhová.
  • Ulquiorra
    #1
    Nekem olyan sommásnak tűnik. Feelgood cucc akar lenni, mint Az Extreme Makeowe:Home Edition, az sikerül is neki. Csak annyi a bajom vele hogy kb a lényeg veszik el a rész közben.Ugyebár a főnök azért épül be hogy a vállalat eredményesebb legyen, erre a végén az a megoldás hogy bemutatják annak az 5 embernek a karrierváltozásait akivel dolgozott a boss. Semmi többet. Oké hogy ez is fontos de egy 40ezres vállalatnál ez nem sokat ér(biztos volt komolyabb rendszerintű hozadéka a dolognak de egy mondattal elintézni egy új direktíva bevezetését ..pfff...)