Petíció a PC-s Alan Wake miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért csak ért valamit ez a petíció most hol tart?
Régen vártam Alant, de most már elég lapos játéknak tûnik, nem biztos hogy sajnálom...

dronkZero
Nem tökmindegy? Az a grafika, amitõl 5 éve még összefostuk volna magunkat, ma már eléggé általános. A játékmenet meg TPS akció, amibõl tizenkettõ egy tucat.

Kit érdekel még egyáltalán ez a túlhájpolt ipari hulladék?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

lesz pc-re alan wake, és a microsoft belsõse indította a peticiót.
egyértelmû 😄
zikszboksz a kiráály!
Kerub
Aláírtam.

Szerintem.

Felesleges ilyen online peticiókat indítani, mivel a Májkroszoft (és a többi cég is) úgy is csak telibe sz*rja az ilyen dolgokat. Meg hát minek is adnának ilyen online peticióra? Csinálok pár e-mail címet és annyiszor írhatom alá ahányszor csak akarom, ilyenre én se adnék. Itt arról van szó hogy ezzel a sz*rral akarják reklámozni az ikszbokszukat és buzdítani arra a jó népet hogy vegyenek és ha majd elég zsét hozott akkor talán kidobják PC-re is hogy még egy kicsit kaszálni tudjanak ezzel a játékkal. Ennyi a képlet, bár ezt mindenki gondolom tudja.

Rage47
"Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen," read a Microsoft statement. "We ultimately realised that the most compelling way to experience Alan Wake was on the Xbox 360 platform, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive."
Narxis
<#levele><#levele><#unalmas>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jajj, mert arról szól, h nem lenne rentábilis? francokat, a zikszbloksz ekszkluzivitásról, mint olyanról.

hiftu
Petició? Halottnak a csók.
Gondolom néztek statisztikákat, hogy mennyire jönne be nekik egy PC-s változat elkészítése. Ha a kiadó úgy találta, hogy nem finanszírozza, akkor ennyi. Pénz beszél, player ugat...

Errõl már volt petíció korábban is, de jól láthatóan lesz*rták, szóval nem hiszem hogy egy második nagyon meghatná õket.

NEOreg3
felesleges próbálkozás.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(