Petíció a PC-s Alan Wake miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért csak ért valamit ez a petíció most hol tart?
Régen vártam Alant, de most már elég lapos játéknak tûnik, nem biztos hogy sajnálom...
Nem tökmindegy? Az a grafika, amitõl 5 éve még összefostuk volna magunkat, ma már eléggé általános. A játékmenet meg TPS akció, amibõl tizenkettõ egy tucat.
Kit érdekel még egyáltalán ez a túlhájpolt ipari hulladék?
Kit érdekel még egyáltalán ez a túlhájpolt ipari hulladék?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
lesz pc-re alan wake, és a microsoft belsõse indította a peticiót.
egyértelmû 😄
egyértelmû 😄
zikszboksz a kiráály!
Felesleges ilyen online peticiókat indítani, mivel a Májkroszoft (és a többi cég is) úgy is csak telibe sz*rja az ilyen dolgokat. Meg hát minek is adnának ilyen online peticióra? Csinálok pár e-mail címet és annyiszor írhatom alá ahányszor csak akarom, ilyenre én se adnék. Itt arról van szó hogy ezzel a sz*rral akarják reklámozni az ikszbokszukat és buzdítani arra a jó népet hogy vegyenek és ha majd elég zsét hozott akkor talán kidobják PC-re is hogy még egy kicsit kaszálni tudjanak ezzel a játékkal. Ennyi a képlet, bár ezt mindenki gondolom tudja.
"Some games are more suited for the intimacy of the PC, and others are best played from the couch in front of a larger TV screen," read a Microsoft statement. "We ultimately realised that the most compelling way to experience Alan Wake was on the Xbox 360 platform, so we focused on making it an Xbox 360 exclusive."

<#levele>#levele><#levele>#levele><#unalmas>#unalmas>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
jajj, mert arról szól, h nem lenne rentábilis? francokat, a zikszbloksz ekszkluzivitásról, mint olyanról.
Petició? Halottnak a csók.
Gondolom néztek statisztikákat, hogy mennyire jönne be nekik egy PC-s változat elkészítése. Ha a kiadó úgy találta, hogy nem finanszírozza, akkor ennyi. Pénz beszél, player ugat...
Gondolom néztek statisztikákat, hogy mennyire jönne be nekik egy PC-s változat elkészítése. Ha a kiadó úgy találta, hogy nem finanszírozza, akkor ennyi. Pénz beszél, player ugat...
Errõl már volt petíció korábban is, de jól láthatóan lesz*rták, szóval nem hiszem hogy egy második nagyon meghatná õket.