A 2010-es BAFTA jelöltek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit ér ez a BAFTA, amennyit a filmeknél az Oscar... Magyarán semmit.
Azért a Plants vs Zombies nálam tuti favorit a legjobb stratégiák között 😊
A Mass Effect 2 majd a jövõ évi listán lesz rajta szerintem.
Az Uncharted 2-vel én nem játszottam. Ami videót láttam róla az elképesztõen jó volt. Amivel játszottam, és a listán is rajta van, az a Batman: Arkham Asylum. Egy díjat legalább megérdemelne, mert ez is piszok jó játék lett.
Az Uncharted 2-vel én nem játszottam. Ami videót láttam róla az elképesztõen jó volt. Amivel játszottam, és a listán is rajta van, az a Batman: Arkham Asylum. Egy díjat legalább megérdemelne, mert ez is piszok jó játék lett.
Azért mert neked tetszik nem biztos, hogy a legjobb játék. Nekem a Mass Effect 2 tetszik pedig a listán sincs, a Dragon Age is csak egy jelölést kapott, pedig az is nagyon jó.
Egyébként oly mindegy ki nyer, hiszen a briteknek nincs ízlésük.<#vigyor4>#vigyor4>
Egyébként oly mindegy ki nyer, hiszen a briteknek nincs ízlésük.<#vigyor4>#vigyor4>
"ezúttal a Batman: Arkham Asylum és a Call of Duty: Modern Warfare 2 indul a legnagyobb eséllyel. "
Kezét csókolom, az uncharted 2-t tecc'ik ismerni?
Kezét csókolom, az uncharted 2-t tecc'ik ismerni?
Nem tisztem leszolni a riválisokat de jó pár kategóriában egyértelmû h Uncharted 2 dominancia lesz,egy új mérce a játékiparban aki mást mondd egyszerûen vak vagy csak nincs tisztába mit beszél.
Haverok, Buli, Fight Club!
A Dragon Age-nek csak ennyi jutott?<#szomoru1>#szomoru1> Milyen elmebeteg állította össze ezt a sz*rt? Mert annak tényleg nem lehet sok esze aki szerint a L4D2 bele fér a legjobb játék kategóriába, persze jó játék de tényleg nem hozott annyi újítást az elsõ részhez képest hogy legjobb játék jelölt legyen, huh. <#sniffles>#sniffles>
Egyetértek veled.
ha ez a lista nálam erõs LOL gyanús... szimulátor kategória miért nincs amúgy? Meg én szivesen megkóstolnám a legsza*abb játékokat is 😊 Oda is lehetne jelölni a Modern Warfare kettõt 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A Legjobb sportjátékkal egyetértek. A többi már érdekesebb...
Dragon Age: Origins egy jelölés. Mekkora szar, gazdag kiadók által megkent kamujelöléslista ez...