8
  • zola2000
    "a böngészőjük minimális elvárása"

Az opera miniből van olyan változat is ami pl nokia 3410en is fut, szöveges módban.
  • blint63
    "Az osszes mai smartphone kb. 3-4-szer nagyobb teljesitmenyu, mint a bongeszojuk minimalis elvarasa."
    Ezt azért gondold át, a teljesítmény nem csak órajelet jelent (és ezt leszámítva is bukna a RAM-on a dolog).
  • kvp
    En nem ertem. Az apple iphone elvileg egy smartphone. Ehhez kepest a bongeszojnek kisebb a tudasa, mint amit egy 'tecso gazdasagos' mobil alapbol tud. Az iphone-ra egy desktop opera-t vagy safari-t kellene felrakni, teljes flash tamogatassal. Ha ezt nem teszik meg, akkor nem tudom mit fognak kezdeni az androiddal, ahol ez a lehetoseg mar megvan. Elvegre egy telefon is csak egy sima szamitogep, csak kisebb a kijelzo merete. Mondjuk az opera konnyu helyzetben van, mert az osszes mai smartphone kb. 3-4-szer nagyobb teljesitmenyu, mint a bongeszojuk minimalis elvarasa.
  • Sanyix
    úgy értette, hogy az apple szarok helyett valami nem szart ;)
  • zola2000
    Hát az opera mini minden csak nem szar.
  • Ferrer
    Én valahol megértem Apple-t. Mi lenne, ha iphone-ra is mindenféle szart írhatnának szabadon, mint anno a Symbiannál vagy a Win mobile-nál.
  • gosub
    Ja. Meg az is, hogy az Apple nem akarja engedni és evvel jól kicsesz a felhasználókkal.
  • zola2000
    Azért az durva hogy 3 havonta nő tízmillióval.