Az év legnézettebb új sorozata érkezik a TV2-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik legszarabb intró, amit valaha láttam, teljesen semmitmondó
az nyilván tök fontos eleme a sorozatnak, hogy a nyanya azt mutatja, hogy "gyere ide", meg az is vérgáz, ahogy a csaj elõveszi a fegyverét, aztán mintha valami galambra akarna vele lõni.. a két fõszereplõ meg úgy vigyorog egymásra a mólón, mint két homokos.. a robbanás elõl futás meg már 20 éve is idejétmúlt trükk volt
most komolyan.. ez a legnézettebb sorozat amerikában? fuck me
az nyilván tök fontos eleme a sorozatnak, hogy a nyanya azt mutatja, hogy "gyere ide", meg az is vérgáz, ahogy a csaj elõveszi a fegyverét, aztán mintha valami galambra akarna vele lõni.. a két fõszereplõ meg úgy vigyorog egymásra a mólón, mint két homokos.. a robbanás elõl futás meg már 20 éve is idejétmúlt trükk volt
most komolyan.. ez a legnézettebb sorozat amerikában? fuck me
csak nagyon oda akart mondani, amúgy abból is csak 1-el több van
Hát Mat666 te inkább a CSI-ra gondoltál mer abból van annyi mint a rakadás.
Ez a második NCIS.
Jee elfutnak a robbanás elöl a kedvencem <#levele>#levele> már kitalálhatnának valami újat mert ez a sok NCIS már nagyon gagyi.
de a zene jó
Mekkora poén a Bõcs után a Salgótarjánt elsütni!<#taps>#taps>
Ez a kezdése a sorozatnak nagyon ratyi....
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
én meg a CSI:Anarcsot😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
én megvárom inkább az NCIS: Bõcsöt