Crysis 2 - Egy új New Yorkot látunk majd
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a helyszín a lényeg, hanem, hogy a játék tuti legyen.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ezt úgy mondod, mintha magától értetõdõen minden amcsi kiadású játék nyújorkban játszódna...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"nagy" helyet "nagyon"
Talán azért, mert a kiadójuk amerikai? <#rolleyes>#rolleyes>
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Nem tudom mit kell ezen problémázni, az élienek általában mindig Nyújorkot k*rják szét elsõnek, aztán Vasingtont. Igen igen hatalmas sablon, de mivel ez elsõ sorban az amerikai piacra készül és ott ez a sablon nagy menõ ezért el kell viselni.
"akkor idén év végén megjelenik a konzolokon most debütáló Crysis 2."
valamirõl lemaradtam, vagy csak elírták a cikket?
valamirõl lemaradtam, vagy csak elírták a cikket?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
legalább ismerõs leszel a városban😉 "Ohh, itt vagyunk? akkor azon a sarkon jobbra..."
Ja, hát ha úgyis letöltöd, akkor pont nem a te véleményed fog számítani... Egyébként mit gondolsz, miért NY, és miért nem Bukarest? 😊 Amúgy nem tudom mitõl unalomig ismételgetett neked, én pl nem sok olyan játékkal találkoztam, aminél amúgy lényeges szempont lett volna, hogy az a város most NY.
És navajon!? A Crytek helyében te is azt a faszt szopnád, ahonnan a legnagyobb suskát reméled... 😊
És navajon!? A Crytek helyében te is azt a faszt szopnád, ahonnan a legnagyobb suskát reméled... 😊
Na mé', mekkora problémának látszik ez onnan? Nem fogok leugrani valami magas helyrõl emiatt, ne örülj!
Kurvára nem probléma, így is le fogom tölteni (Wars után én pénzt ezeknek nem adok), de egy kicsit jobban érdekelne a dolog, ha nem az unalomig ismételt NYC lenne a helyszín. Kb mintha más nagyváros nem is létezne a világon, amit megtámadhatnak a zélienek, ha már várost akarnak.
Egyébként meg Krájtekkék németek, miért az amcsik faszát szopják?
Kurvára nem probléma, így is le fogom tölteni (Wars után én pénzt ezeknek nem adok), de egy kicsit jobban érdekelne a dolog, ha nem az unalomig ismételt NYC lenne a helyszín. Kb mintha más nagyváros nem is létezne a világon, amit megtámadhatnak a zélienek, ha már várost akarnak.
Egyébként meg Krájtekkék németek, miért az amcsik faszát szopják?
Áhh, inkább nem mondom mit basszál szét...
Most tényleg ekkora probléma, hogy NY-ban fog játszódni a Crysis 2? Õszinte részvétem <#hehe>#hehe>
Most tényleg ekkora probléma, hogy NY-ban fog játszódni a Crysis 2? Õszinte részvétem <#hehe>#hehe>
Prototype-ban,várlak szeretettel benneteket!Multyban majd jól kipicsázzuk a franciákat!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Kb ugyanez van itthon is: mindig minden pesten van, ha szarni kell, utazz fel pestre, az ország szélérõl is akár.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Á, nem elcsépelt ám nyújork, egy picit sem. Nem is minden második sandbox jellegû játék nyújorkban játszódik, és fõleg nem menhettenben.
Faszom. Sydneyt akarom már szétbaszni. Vagy Houstont. Vagy Tokiót. Párizst. Rómát. Hongkongot.
Faszom. Sydneyt akarom már szétbaszni. Vagy Houstont. Vagy Tokiót. Párizst. Rómát. Hongkongot.
A random generátor csodákra képes;DD
Ez csak marketing. Bármely házba fölmehetünk, csak belülrõl mind ugyanolyan lesz.
Csodas, es mekkora lesz a telepito lemez?
Only the dead have seen the end of war.