29 milliárd zombi legyilkolva
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, pontosan úgy értendõ. Elég sok agyhalott van errefelé is...
"Ez annyit jelent, hogy a világ minden lakosát több mint négyszer ölték meg"
Mer ezt most hogy? Megölték négyszer + kómába juttatták vagy mi?
Mer ezt most hogy? Megölték négyszer + kómába juttatták vagy mi?
Mondjuk igy jatekban meg megertem, h kikapcsol (negyed oraig), de 100asaval vannak ilyen filmek.. azokat viszont soha nem ertettem. LOL
Nyugat-Afrikaban allitolag zombit csinaltak nehany halottbol, bizonyos szertartassal, innen ered az egesz, de pl a Legenda vagyok, mar annyira abszurd badarsag, hogy nem vagom, kit erdekelhet ilyen agymenes.. de megis sikeresek a filmek.
Nyugat-Afrikaban allitolag zombit csinaltak nehany halottbol, bizonyos szertartassal, innen ered az egesz, de pl a Legenda vagyok, mar annyira abszurd badarsag, hogy nem vagom, kit erdekelhet ilyen agymenes.. de megis sikeresek a filmek.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez most hogy is van? Visszatérnek a régi szereplõk, de csak második rész szereplõi közül választhatunk karaktert? Most vagy zombik lesznek, vagy csak egy video scriptet kapnak.
Jó hír, hogy lesz új fegyver, a már sokat hiányolt zúzós lmg, amit Coach tart.
Szvsz a játék legjobb része a versus.
Jó hír, hogy lesz új fegyver, a már sokat hiányolt zúzós lmg, amit Coach tart.
Szvsz a játék legjobb része a versus.
Nem hiszem, hogy új játékkategória alakult volna ki. A primkó lövöldéket eddig is ezresével számoltuk. Annyi, hogy a L4D mindegyiket felülmúlja siker tekintetében, aztán hogy maga a játék kinek hogy ízlik, az már más kérdés. (Nekem pl bejön, bár - eddig még - nem sokat játszottam vele.)
Új játékkategória alakult ki: Primkó Lövölde.
Ebben biztosan a Bal Négy Halott-sorozat lesz az úr...
Ebben biztosan a Bal Négy Halott-sorozat lesz az úr...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Funny. Fallen Survivor = NOT Survivor. <#eplus2>#eplus2>
ÖLD!ÖLD!ÖLD!<#violent>#violent><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>