25
  • Sanyix
    ne legyél már "értelmiségi fogyatékos"!

Amúgy fail röfipetikének. Ott arcozott a paplóban ha adnak neki egy műsort, ő mindenki lealáz, mert ő olyan PRO!
  • kalapos01
    Ilyet se hallottam még a Heti hetesről, de ha láttad a mostani adást, akkor tudhatnád, hogy tömény röhögés volt. Oké, belerúgtak valami börtönös MSZP-sbe, illetve poénkodtak a bénaságán, de ha ez gyűlöletkeltés, akkor régen Hofiék ötször nagyobb gyűlöletet keltettek. Á, baromság.

Szerintem ilyesmit csak azok állítanak, akikbe eleve valamiért napi szinten munkál a gyűlölet és mindenkiben ellenséget keresnek. A HH, nem szoci szavazóként mondom, hogy a nagy tévéken található nagyon kevés, valóban helyenként humoros műsor egyike. De ezt az nem fogja elismerni, akibe idegi szinten beleeszi a gyűlölet egyes emberek iránt.
  • mastertime
    Függetlenül a mérés pontosságától és módszerétől, összességében baromi szomorú, hogy egy ilyen megosztó és gyűlöletkeltő műsornak ilyen nézettsége lehet:(
  • winnie
    általában sokkal alacsonyabb szokott lenni a minta, 500-as vagy 1000-es, és már azok is elég pontosak. a reprezentativitás a fontos, és utána már mindegy, hogy 10 ezres vagy 20 ezres. akik továbbtanulnak, majd lehet, hogy járni fognak statisztikára és akkor letisztul minden furcsaság.
  • caprocorno
    Nagyon köszönöm a linket! Sejtettem, hogy ilyesmi lehet, és nem csodálkozom, hogy viszonylag ilyen alacsony számú mérési pontból vonnak le következetéseket. Kb így képzeltem, csak azt hittem, ez ilyen visszakérdezős módszerrel történik, de ezy így még rosszabb szerintem. Vagy kijelentkezik az a valki, vagy nem:)) de ebbe már tényleg ne menjünk bele:))
  • neoG
    Jajajj...valaki be mert szólni Viktornak, aztán már meg is tizedelték a hozzászólásokat
  • Athor
    Na, ezzel én sem voltam tisztában... Akkor végülis ez nem egy pontos számadat, csak egy statisztikai következtetés?
  • Dynamic
    Nézettségmérés
  • artschi2
    A cím eléggé megtévesztő, én pl. nem néztem sem a Heti Hetest, sem a frizbit, sem a többit. Pedig a mindenkiben én is benne vagyok...
  • immovable
    Ez a te logikád. :)
  • Skynet85
    Gondolom a zs kategóriás "hadzsime , hagyáámááá" fimekere értette, ez a két film klasszikus azonban kivételt erősíti a programozó agybaját felkiáltással, ettől még null értéket közvetít szinte minden kereskedelmi csatorna, de nincs is ezzel baj, hisz erre van kereslet:D... sajnos
  • caprocorno
    Ezen a hasonlaton még dolgozz picit, mert ez nem volt telitalálat
  • immovable
    "mondod ezt, amikor tegnap volt a kótyagos szerelem az rtl-en a jó, a rossz és a csúf meg a tv2-n? lol?"

S a jó filmek hol is vannak?
  • immovable
    "Ha trágya, ne nézd ha nem nézed mert trágya, honnan tudod, hogy trágya?"

Szereted a spenótot? Ha szar ne edd, ha nem kóstoltad mert szar, honnan tudod, hogy szar?
  • caprocorno
    Ha trágya, ne nézd ha nem nézed mert trágya, honnan tudod, hogy trágya? Egyébként tiszteletben tartom a véleményedet, mintenki saját maga dönti el, hogy mi tetszik neki, és mi nem. Én csak egyet nem értek, pontosabban nem tudok. Árulja már el valaki nekem, hogy an kapják meg ezeket a számokat! Ez valami statisztikai számítás? Vagy visszakérdezés? Vagy becslés? Vagy ki a tököm? Erre már régóta kíváncsi vagyok. Aki tudja árulja már el legyenszíves!
  • winnie
    azt nem írta a kollega, hogy nem adták máe le. logikus, hogy egy héten a 20 sugárzandó filmből jó ha 1 vagy 2 mozis újdonság (1-2 meg valami új tévé vagy dvd film). több fizikailag lehetetlen lenne.
  • Justil
    akkor talán...tiltsuk be a tévét? :)
  • Reg5
    Csak már mind2 filmet leadták párszor. Mondom ezt úgy, hogy 3 éve tv-ben nem nézek filmet...
  • winnie
    "1 ki***ott jó film nincs a mai kereskedelmi csatornákon,"

mondod ezt, amikor tegnap volt a kótyagos szerelem az rtl-en a jó, a rossz és a csúf meg a tv2-n? lol?

(már csak logikai úton is butaság mindez, hiszen minden film, minden jó és minden rossz ott figyel a ker. tévéken. minden, ugyanis nekik nem heti 3-4 filmet kell adniuk, mint a moziknak, hanem heti 20-30-at.)
  • jaspercry
    főleg ,mert tegnap 10kor elaludtam pedig kiváncsi lettem volna a "Heti Hetesre"
    már egy éve nem láttam!
    (egyébként nem nézek TV-t)nagyon idegesítőek a noname műsorok,filmek
    1 ki***ott jó film nincs a mai kereskedelmi csatornákon,-------kicsit dadog,sejpít,nem beszél jól,nem baj jó lesz bemondónak,vagy riporternek valamelyik kereskedelmi csatornán!
  • lordofchaos
    A "humor nagyágyúinak" nagyon helyesen idézőjelben van.