Ingyenes Command & Conquer játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
placebo 😊 ez játék indításonként változik. Van amikor ugyanazon a pályán úgy csal hogy alig lehet visszatartani, van amikor meg lazán kihal a gép, random mikor aktiválódik a szupercsít.
"ép ellen játszva figyelni kell, hogy AI-val rendelkezõ pálya legyen ... sok butus nem ért hozzá, ezrét nem játszható "
töltöttem vagy huszat, sok ai-s pályán is igen gyengén muzsikált a gép. Konkrétan egyet találtam ami jó volt, de ott meg maga a pálya felépítése uncsi.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Folyamatosan nyomjuk megjelenése óta egy csapatban lévõ gépek ellen.
"Nekem szinte pont ugyanúgy viselkedik azokon a pályákon most 4400+-os x2-n 6 giga rammal, és hd3850-el, mint anno 750-es duronon gf2mx400-al, és 384 mb rammal 😊"
Ebben csak az a gáz, hogy nekünk meg az egyszerre Core2Duora cserélt gépek következtében a játék megtáltosodott, sosem látott trükköket vetett be ellenünk ... tehát csak azzal hogy erõsebb gépet nyomtunk alá máris keményebb lett a játék. Az i7-re átállásra gondolva már elõre dörzsöljük a tenyerünket
Igen, vannak akadós és játszhatatlan pályák. Viszont van sok extra letölthetõ is a netrõl (gép ellen játszva figyelni kell, hogy AI-val rendelkezõ pálya legyen ... sok butus nem ért hozzá, ezrét nem játszható ... valamint van egy megjelenített pályalimit ami miatt õrülten törölgetni kell a nem tetszõ pályákat a dirbõl)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hát a disconnectes mókák után kinek volt kedve tovább próbálkozni? 😄
"Igen. Erõsebb gépeken levett grafikával kevésbé. Vannak bizonyos pályák amiket nem szeret az ai (túl összevissza, szûk átjárók)"
Nekem szinte pont ugyanúgy viselkedik azokon a pályákon most 4400+-os x2-n 6 giga rammal, és hd3850-el, mint anno 750-es duronon gf2mx400-al, és 384 mb rammal 😊
Bár észrevettem hogy néhány játszhatatlan pálya, high grafikán játszható lesz, néhány addig játszható meg játszhatatlan. Van 1-2 olyan pálya is ami sehogy sem játszható.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Látod, itt a gond, hogy neked csak volt, mi meg még ma is azzal nyomjuk (mert nap mint nap tud újat mutatni)
"hogy bizonyos pályákon ott is belassult"
Igen. Erõsebb gépeken levett grafikával kevésbé. Vannak bizonyos pályák amiket nem szeret az ai (túl összevissza, szûk átjárók)
"na meg random disconnectek egy idõ után egyszerre minden kliensnek"
Ez bizony bug. Volt, van, lesz. Meg kb az összes C&C-ben volt már ilyenünk!
No de a többiben nem is voltak 2-300 egységes csapatmozgások per játékos .... meg 3-4000-es killszámok
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
off:A Generals csak eladható névként lett c&c mert majd a sok hülye rajongó megveszi azt is. Hát bejött csak épp se a Tiberium se a Vörösök szálhoz nincs köze. Történetileg az akkori viszonyokat tükrözõ igénytelen fos.Stratégia játékként egyszer elmegy kategória....
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...