25
Van vkinek itt SV-je? Mi a véleményetek róla?
-
#25 Hogy Te mekkora vagy -
#24 Azt próbáld magadban tisztázni,hogy mire is kell Neked egy motor?
Felvágni,vagy értelmes célokra?
Az SV tökéletes hosszabb túrákra,felvágod az asszonyt mögéd,és irány a végtelen!:))
Én annó úgy választottam ki a 400-as ninja-t(kezdő voltam teljesen..),legyen könnyen kezelhető,legyen benne kisebb spiritusz ha kell,és főleg ne legyen "tömeg" modell!
De kinek hogy..
Peace!
-
krisz940122 #23 csak még caviar írta #2-ben h égetném magam vele de szerintem ez hülyeség.a babettával.na ezzel égetném magam. -
krisz940122 #22 nem ilyenre áhítozok csak azért mégis jó érzés ha látod h tetszik a mocid vkinek. de am ne rólam beszélgessünk már hanem az sv-ről -
#21 Nem tudom, hogy te és a magadfajták, ha ebből kiindulva ültök motorra, akkor mit gondoltok.
Miközben te mérgezett egérként korzózol a körúton fel, s alá, akkor ő utánad rohan, leránt a motorral, letépi a rövid (!) gatyád és könyörgő tekintettel néz rád őzike szemeivel, hogy megkóstolhassa a lompost?
Ha ilyesmire áhítozol duplán ajánlom az autót. -
#20 Szerintem próbálj olyan fórumokon, motoros oldalakon megtudni erről a motorról dolgokat ahol értenek is hozzá.
Az SV650 egy nagyon jó tanulómotor, jó alapokat lehet vele szerezni, könnyű irányíthatósággal, megbízható.
Egy jó barátomnak volt egy ilyen, hajszál híján majd meg is vettem tőle, ő is mint "kezdő" vette a motort, de hibátlan volt neki míg megvolt.
A hangja kegyetlen jó, a blokk mivoltja miatt alul is nyomatékos, nem kell kiforgatni a világból, és ami a legfontosabb: ez inkább túramotor, így elég kényelmes is, fogyasztása is vállalható.
Próbálj ITT megtudni többet, vagy olvasgasd át EZT hogy pontos képet tudj meg a típusról. -
#19 na neked ez jön be, hogy utánadnéznek...
a DR BIG 800-nak olyan hangja volt mintha a Vietnámi háború játszódott volna újra, mégis leszartam ,utánamnéznek-e vagy sem... -
#18 más világ a kettő...
más a hangja, más a karakterisztikája, teljesen más érzés motorozni rajtuk.
nagy a difi a kettő között, legalább akkora mint a szívó illetve turbódízel autó között.
na mind1 is, én nem papolni akarok. -
Blum #17 Persze komolyan csajozni biztos nem motoros bőr ruhában,bukósisakban és persze motoron ülve mennék... -
krisz940122 #16 az sztem hülyeség h mondjuk ha egy jó kis kipuffal elmegyek az utcán és nem néznek utánam.az 50 aprilia rs en is végignéznek akkor pont ezen nem fognak?:D -
clio1616v #15 ha a motorodtól csúszik le a bugyi az régen rossz ^^
az meg aztán főleg nagy mutatvány, hogy forgalommentes egyenes szakaszon felváltogatod a 6 sebességet... -
krisz940122 #14 mindenképpen autóra fogok vizsgázni először és aztán a motor. amúgy miért baj h egy olyan topicot nyitok amilyen még nincs? attól h én nyitok egy bizonyos motorról topicot nem azt jelenti h 16 évesen holnap futok a kereskedésbe sv-t vagy gsxr-t venni. csak azt szeretném h mire odajutok h na kéne egy motor, legyen egy elképzelésem.am nem lesz több MOTOROS topic :D meg szerintem más se. de még irkálhattok ha tudtok vmit :) -
Vlala #13 Az utolsó bekezdést aranyba kellene foglalnil. BIG respect. -
#12 Gratulálok 1 év alatt az 5. motorkerékpár témában nyitott topikodhoz.
A GSX-R után mindenképpen érdekes az SV.
A net teli van az adott márkához, típushoz kapcsolódó fórumokkal, magyarul is.
http://www.motor-katalogus.hu/osszes.html
Itt 14815 típust találsz. Várjuk az újabb max. 60-70 többnyire OFF hozzászólásból álló motoros topikjaidat.
Ezzel a feltűnési igényednek is eleget tehetsz + pályázhatsz sg.hu topiknyitó rekordra.
Egy jó tanács, amit bármilyen motoros portálon megtalálsz:
Másként gondolkozol majd 18 évesen és 25 évesen. Autóra vizsgázz először. Jó dolog a motorozás, de agyilag tökéletesen érettnek kell lenni hozzá. Mindenki hibázik, te is fogsz. Autóval a szerelő megoldja. Motorral te vagy a kasztni. Jó esetben kórház, rossz esetben letakarnak. Olvass motoros fórumokat. -
#11 hát már hogyne lenne értelme. Te mi alapján választasz? Nem úgy hogy összehasonlítottad a kettőt, pro és kontra? -
#10 idén már valamelyik remélem a seggem alatt lesz.
-
#9 szerintem meg V2-est sor 4-el összehasonlítani semmi értelme sincs... -
Blum #8 Csak nekem nem tetszik a hangja? :|
Amúgy,ettől tuti lecsúszik a lányok bugyija...
Check it out! ;) -
clio1616v #7 saját tapasztalatomat mondtam -
#6 egy V2 sokkal kiszámíthatatlanabb mint egy sor4 tanulás szempontjából.
nemértekhozzá. -
clio1616v #5 ja akinek a stillhang bejön...
az SV hangja páratlan és tanulni vele nagyon jól lehet
-
krisz940122 #4 azért azt nem mondanám h szar meg csúnya. égőnek se mondanám. elég durva hangja van egy sportdobbal és a végsebessége is bőven elég ( 230 körül).sztem. am várok még véleményeket.ja am 600 as v2 es nincs is új .mivan ha vkinek ez a motor tetszik ami 600 as v2 es? csak az sv van amit még ma is gyártanak.( javítsatok ki ha tévedek) ja ott a hyosung.de az hyosung:D arról inkább ne beszéljünk :D:D -
pinnacle #3 lecsúszni lecsúszik, de mivan ha éppen nem erre kell?:D
vagy mondjuk, nem tud még olyan jól motorozni, hogy gsx-r-el meg r6-al vagánykodjon.? -
#2 Ennyiért már kapsz egy full jó állapotú Yamaha R6-ot legalább 2006-ost, vagy egy hasonló korú 600-as GSXR-t. Ezektől lecsúszik a bugyija az összes csajnak, és sokkal nagyobb a respektje.
Ez az SV nagyon láma, úgy néz ki mint a Yamaha TZR50 és társai. Csak égetnéd magad vele. Szerintem -
krisz940122 #1 na tehát erről a motorról lenne szó.