6
-
#6 "nem kommersz, nyálas, tipikus tinisorozat az FNL, ami nem biztos, hogy bejön a tömegeknek."
pedig nem egy tekervényes, lost szerű körömlerágós, wtf-os sori, sokkal közelebb áll a valósághoz, mint egy dallas vagy mittomén -
#5 értem én, csak az nem volt világos, hogy a 13000 sorozat közül miért kell akármelyikhez is viszonyítani.ha egy sorozat jó vagy rossz, az önmagától jó vagy rossz.ha meg már muszáj, akkor valami hasonszőrűvel lenne érdemes.ez kb. olyan, mintha az mondtam volna, hogy mi a jó a knight riderben, a halló, halló sokkal jobb -
winnie #4 mindkettő feldolgozás, szóval, eredetinek egyik sem eredeti, ha már ez a jelző merült fel. a különbség az, hogy az egyik egy angol sorozatot másolt le, a másik meg egy filmet gondolt tovább.
amúgy mindkettő jó, de az FNL-ben nem sok sablon van, az biztos.
"én azt nem értem, hogy az usában hogyhogy nem ment jobban egy ilyen sorozat...amerikai focis körítés, jó csajok, jó történet...nem értem... "
a nagy rejtély, jogos. de ott lehet a kutya elásva, hogy nem kommersz, nyálas, tipikus tinisorozat az FNL, ami nem biztos, hogy bejön a tömegeknek. -
benkoszabi #3 Az Office egy színvonalas műsor, ez meg egy újabb sablonsorozat a jó csajokról, izmos srácokról ahogy írtad, meg van benne suli loser-e stb...számomra nem eredeti -
#2 szóval azért nem tetszik, mert az office jobb???
én azt nem értem, hogy az usában hogyhogy nem ment jobban egy ilyen sorozat...amerikai focis körítés, jó csajok, jó történet...nem értem... -
benkoszabi #1 Mi ebben a sorozatban a jó? Sztem az Office sokkalta jobb volt a Viasaton