6
 • reszcsi
  #6
  Most nem preparált madárral indult. Most kirakott akváriumba egy csomó csalihalat, és azt fotózta amint "levadássza" a jégmadár. Nem kevésbé tartom etikátlannak, bár nagyon határeset, hiszen sok természetfotó készül etetőhelyen. Én már régóta nem tartom a természetfotózást sokra, fűtött összkomfortos mesterséges tóval, etetőhellyel ellátott leskunyhók, akvárium, vagy az idomított farkas ... sajna ez a dolog is elment rossz irányba, mint lassan minden.
 • bestpixel
  #5
  Fotós vagyok, láttam már elég ilyen képet, elhiheted. Pont ezért nem mond már újat, besokalltam és a témák is erősen behatároltak. Mi újat tudsz mutatni például a háborúkról a sebesülteken, véren, szenvedésen, romboláson kívül. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb esetben a fotók önmagukban nem többek egy helyesen komponált, jól exponált képeknél (amit akár egy gyakorlottabb amatőr is el tudna készíteni), csak a téma miatt lesznek díjazva/értékelve.
 • TeDDyRuSh
  #4
  Talán szánj egy kicsit több időt a képekre, főleg a sorozatokra. Szerintem ütős a megkövezés Somláliában, az autista Adrian sorozata, az ukrajnai utcaharcosok, a gázai tájképek, és az amerikai elnökök beiktatásának sorozata...az nálam toppon van. Én a természetfotóktól nem vagyok most annyira elájulva. A mi Joe Petersburgéntólétól sem...ez van. Bár lehet magyarázatra szorul, mert átlag emberként nehezn tudom felfogni, hogy mi is történik pontosan. Mármin a címen kívüli magyarázatra gondoltam.
 • bestpixel
  #3
  Nekem ez a Word Press (és társai) mindig csak ugyanolyan sportfotókat, háborús képeket (lehetőleg jó véreseket), meg szenvedő embereket jelent némi szép természetfotóval megtűzdelve. 1-2 kiállítás után már unalmas.
 • gosub
  #2
  Joe Petersburger alias Szentpéteri József, aki már kétszer is hamisítvány fotóval érte el eredményeit. Remélem most már nem preparált madárral készítette a fotóját. Fura, hogy pont az ő képét nem tették ide ki!
 • Kerub
  #1
  Mint fotó szép. A Redhot Chili - Otherside című száma / klipje jut róla eszembe. Viszont a háttér story nélkül csak egy szép fotó, semmi több. Egy fotót viszont NE kelljen magyarázni.