A 3D technológiai előnyt nyújt a kalózokkal szemben

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberek egy része azért is megy Imax-ba Avatart megnézni, mert kíváncsiak rá, hogy milyen a IMAX 3D, de s film sikere nem is a '3D'-nek köszönheti, hanem annak, hogy milyen a látvány világa, a színek, zenék stb. Szóval nem e-miatt köszönheti sikerét James Cameron barátunk.

Amúgy lehet gépeken 3D-t nézni, de nem azt a 3D-t amilyen Imax. Hanem a régi 3D-s filmeket. Meg mellesleg amíg elterjednek azok a Tévék, addig még biztonságban vannak a film készítõk! 😄 Legalább 2-3 évig.

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Narxis
Oszt? Megvárják a dvd rilízszt és azt szedik le torrentrõl. Ez a 3D-s dolog akkora parasztvakítás... Igen, moziban néztem a 3D-s Avatart, nem nyûgözött le. Maga az Avatar színvilága, környezete az ami tetszett inkább.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ja és a vakok is. A süketek meg nem hallgathatnak zenét 5.1-ben. De nem hiszem, hogy ez a legfõbb bajuk.
NEXUS6
Van egy éve a moziiparnak. Az év második felétõl jönnek a 3D Tv-k, meg Bluray filmek. Szal bele kell húzni, ha ki akarják használni, mert utána megint csak meszeltek nekik.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"A kérdés az, képesek lesznek-e a hamisítók az új technológiájú filmeket is másolni, és, ha igen, mikor?"

Csak tippelek, de szerintem, ha szükség van rá, akkor legkésõbb holnap hajnaltól elérhetõ lenne az elsõ törés.

akkor tegyünk egy 3d szemüveg mögé két kamerát és had szóljon szinkronban.. otthon meg majd egybegyúrják..

ez a 3D film dolog meg hatalmas szivatás a térlátás gondokkal küzdõknek, gyak. ki vannak rekesztve..
← ElőzőOldal 2 / 2