Hamarosan kezdődik a StarCraft II béta-teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Köszömöm néhány embernek hogy "leszállt" a színvonalamra és emlékeztetett arra hogy az onanizáláson ( =recska ) kellene hogy járjon az agyam.
2. Szórakozás szó mond-e valamit? Aki játszik, az nem fog helyette 400Ft-os órabérért dolgozni. De hogy érts, leszállok a te színvonaladra: számold ki hogy amit életedben eddig recskáztál, az 400 Ft-os órabérrel mennyi zsé volna. Azt nem mondom hogy dugtál, mert az nem lenne egy 1000-es se. A recskából meg valószínûleg kijönne egy gyengébb bömös.
Nah látom hogy kezded érteni. Tudod ha majd valami nagy koponyának számítasz a területen, rengeteg híres publikációval a hátad mögött, akkor egy ilyen felhívásra nem gyõzöd majd szanálni a jelentkezõket, de addig ne hasonlítsd magad menõ cégek, menõ termékeihez.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Betonozni nem megyek bármennyi viccet is mesélsz, de ha írsz egy jó manager vagy stratégiai játékot a béta teszteléshez az én "munkámmal" bátran számolhatsz.
Jah tényleg voltam egy étterem nyitás elõtti "tesztelésén" is, azt is nagyon élveztem pontozni kellett az ízt és a látványt. Lehet, hogy valaki értelmezésében ez egy munka de a társasággal együtt fantasztikusan éreztem magam, szintén azt mondom, hogy bármikor megyek bétatesztelni egy jó éttermet.
Szóval attól, hogy nagyon látszik, hogy nem érted az open béta lényegét attól még mûködik és ráadásul szerintem egy igen jó gyakorlat.
Mivel magadról sok mindent nem árultál el, azért feltételezem, hogy van hobbid amiben egyébként nagyon örülnél néhány béta részvételnek.
Szóval az én szememben a világtól elbújt, mindenáron gyõzedelmeskedni akaró emberek szánalmasak, mivel annyira alacsony az érzelmi intelligenciájuk, hogy már nekem fáj.
Bocs. A másik: a játék szórakoztat. Ha valakit nem szórakoztat, ne játsszon. Van ezer más hobbi is. De inkább az MMO-k körül szaglássz, mivel felkapottak és némelyik már olyan, mint a munka. Sõt, sokan csak ott élik ki magukat.
Nem kell ahhoz játék hogy valaki ne tudja kezelni az agresszióját. Lásd a börtönbe került fiatalok esetét. Ámde van rá már módszer, maivel igen nagy részük megváltozik. Kevesen esnek vissza. De ha már valaki csak a hobbijába menekül a stressz miatt (munkahelyi, párkapcsoalti stb), az már a gyengeség kategória.
Én minden olyannal foglalkozom, amiben érzelmek és érzések vannak. De csak evvel és csak hobbi szinten. Persze tök jó néha bemenni és kötekedni a másikkal (VGA harc, processzor harc, stb), de az ottlévõk nagy része tisztában van azzal ,hogy az ott kialakult ellenségeskedés nem örökre szól.
Egyet árulj már el, milyen az aszinkron erõszek és milyen a szinkron? Mert ennek az én szememben semmi értelme. Igaz én nem vagyok pszichológus.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ez nem pontosan vág ide de jó lesz 😄 " A frusztrációt pedig le is kell vezetni, amire a játékok lehetõséget adnak, mivel egymásnak kárt okozhatnak a játékosok így csökkentve a frusztrációikat és növelve annak a frusztrációs szintjét aki ellen elkövetik a tetteiket. "
" az online aszinkron verbális erõszak" nem egy kifejezés hanem egy alcím a szélsõséges magatartás az internetezõk körében címnél.
A szex párosan a legjobb szerintem 😊
Érdekes módon a tudást irigyelni szokták az emberek és nem lenézni...
Menj a www.csakakonyvetbaszom.hu-ra és ott ecseteld a hozzád hasonlóknak.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(külön érdekesség hogy a maszturbáció milyen sokszor jön elõ nálad a szórakozás témával kapcsolatban ( olvasd csak vissza amit írtál ).
Az én dákóm a legkisebb mértékben sem állna fel egy Ferrari ingyenvezetésének. Viszont egy autókat szeretõ ember többször is elélvezne. Minden viszonyítás kérdése, de látom Te vak vagy. Esetleg az álomvilágodból elõ kellene jönni.
De megérte átgondolni ezt, ha ingyen munkaerõ kell akkor észben tartom , hogy jól kell marketingelni valamit és fanatizálni( -úgytûnik a politika mellett a játékostársadalmat a legkönyebb megvezetni-) a legértelmetlenebb dolgokat is és máris sokan fogják egymást taposni , hogy ingyen nekem dolgozzanak (aztán utánna megideologizálom, hogy konfiguráció meg ilyesmi...)
A betonozás elég rossz példa mert az munka és nem szórakozás. Van olyan béta szoftver amit én is rendszeresen tesztelek, mert sokat használom és tetszik amikor az észrevételeimet meghallgatják. Ugyanígy nagyon szívesen lennék SCII béta teszter de sajnos esélyem sincs, viszont nem lennék semmelyik fps játéknak az open beta tesztere mert nem köt le, ergo nem szórakoznék hanem munkának fognám fel.
A cégeknek viszont nincs más módjuk arra, hogy a lehetõ leghibátlanabb szoftver adják ki mint az, hogy lehetõleg több száz vagy több ezer, tesztelõ mindenféle nemû, korú és a legfontosabb KÜLÖNBÖZÕ KUNFIGURÁCIÓVAL rendelkezõ ember egyszerre nekiessen. Ezt semmi mással nem lehet szimulálni csak open betával.
Jah és a félreértést nálad szerintem az okozza, hogy ezek "kezdeti stádiumú béták". Errõl természetesen szó sincs, az open betara akkor kerül sor amikor a szoftver már stabil és jól mûkõdik.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tomcsa4 mindig van valaki aki elviszi a fórumot személyeskedés felé ,de jól látod "kiegyensúlyozott ember nem pofázik" neked mégis sikerült egymás után 2x személyeskedni 😄
A számolásom tisztán elméleti számolás volt kíváncsi voltam valamire, és leírtam mire jutottam hátha más is kíváncsi volt rá ennyi, nem kell belemagyarázni semmit. ( legközelebb azt számolom ki, hogy a máv késések mennyi kárt okoznak órabérben az embereknek 😛)
A másik meg, amit alább is írtak, hogy a Blizzard mindig tart béta tesztet. Mindig! Legyen az online játék vagy single.
A Blizzard-féle idõszámítás szerint akkor jövõ nyáron talán ki is jön😊
Valakik legalább jól érzik magukat, míg Te otthon sóhajtozol a nagy semmin. Mert mindig az magyaárz, akinek szar az élete.
Amugy tevedsz ha azt hiszed egy jatekba csak fizetett tesztelok figyelik a hibakat, rengeteg jateknak van open betaja mondhatni a legtobbnek az van, az mas kerdes hogy egy open beta megszervezese elott mar reg tesztelik azt erre szakosodott emberkek, de a jelentos reszet nem ok teszik ki, es ugy gondolom a hibak legnagyobb reszet sem ok talaljak meg.
Only the dead have seen the end of war.
Végre örömteli tendencia, hogy nem nõ a játékosok száma a wowban ( kíváncsi lennék, hogy a sok-sok ember hány milló vagy milliárd órát cseszett el az életébõl ( amit érdekes lenne beszorozni 400 forintos minimális órabérrel 😊
Only the dead have seen the end of war.